- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Feltettem a 3.0.22_INT+SSH+MI+txpwr.zip global fw-t. Gigabites Vodafone netem van itthon, a modem bridge módban. Egy hétig kifogástalanul működött a történet.
Az elmúlt napokban azonban minden nap 10-15-20 percekre teljesen meghülyül a router. Felugrik egy új böngészőlapon, hogy a kapcsolatom megszakadt, holott az továbbra is él, de érezhetően belassult. Ami még érdekesebb, hogy a Chromeban a legkülönbözőbb, megbízható weboldalakra is azt írja, hogy az "Ön kapcsolata nem privát." Router/laptop restart nem segít, egy 10-20 perc után viszont magától megszűnik a probléma.
A Vodafone szar vagy a routerrel van valami? Támadnak kínaiak? -
krisi047
senior tag
Sziasztok! A leírás szerint feltettem a 3.0.22_INT+SSH+MI+txpwr.zip fw-t, hátha így nagyobb az adatbiztonság. Vodafone 1 Gbit netem van itthon, a modem bridge módban, arra kötve a router. Egy hétig flottul működött a dolog.
Viszont az elmúlt napokban naponta több alkalommal 10 percekre mintha meghülyülne a router. Feldobja, hogy megszakadt a kapcsolatom, holott működik, de érezhetően lassabb, szinte akadozik. Továbbá a Chromeban gyakorlatilag a legkülönbözőbb, megbízható, hétköznapi weboldalakat is megnyitva "Az Ön kapcsolata nem privát" jelzés érkezik.
A routert, laptopot restartoltam, de semmi változás. Kb. 10-15 perc és meg is oldódik a történet magától.
A vodafone szar vagy a routerrel van valami? Köszi!
-
krisi047
senior tag
Sziasztok!
Hirtelen felindulásból vettem egy ilyen csoda routert az Alza akcióban, gondolom ez global verzió.
Az adóteljesítményt nem szeretném megnövelni, semmi szükségem rá, nem nagy lakást kell lefednie.
Viszont két dolgot szeretnék vele megvalósítani:
- a "hazatelefonálást" megszüntetni, és a routert biztonságosan használni, (mint amennyire mondjuk egy más, nagymárkás router biztonságosnak tekinthető)
- a Mi Home appot és az okoskütyüket EU lokációval és az AIOT funkcióval használni, nem pedig China MainlanddelHúzóckodom a kínai fw-től is, ezért jól értem, hogy a céljaimhoz a 3.0.22_INT+SSH+MI+txpwr.zip fw-t kell feldobnom?
Vagy totál felejtő a privacy ennél a routernél, és inkább szabaduljak meg tőle mielőtt kibontanám?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest