- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyo69
senior tag
Ez rendben is van.
azert írtam hogy érdeklődnék hogy nála mit jelent a gyenge wifi.
Ez kerteshazas övezet, kevés routerrel a közelben.
Tégla falazat. Nem a vékony fajtabol :) kb 20 cm, a külső fal pl 40 cm+10 cm szigetelés :)De egyébkent csak azért is érdeklődöm mert ugye mindenhol az értékelesekbe lehuzzak de oda se irjak ki hogy milyen közegben próbálták. Mert értelelesek alapján nem sok jót olvasni róla :) viszont sok mindennel kapcsolatban nem hiszek ezeknek mert már több olyan terméket vettem amit leirtak, lehuztak és mégis normálisan működik.
Csak ugye Pista bácsi megvette és nem tudja hogy kell használni ezért leirja hogy szar -
Golyo69
senior tag
válasz
Integrator #4698 üzenetére
Csak kíváncsisagbol kérdezem hogy mit jelent nálad hogy gyenge a wifi? :)
Csak mert én sem vettem még rá magam hogy kínai romot rakjak fel :)
Egyelőre én teljesen megvagyok elegedve a wifivel, gyári eu global ahogy kijott a dobozból.
Lehet többet tudna a kínaival de jó most ez így. Majd ha lesz rá időm lehet neki ugrok.ezt pl most mertem pár perce :) Wifi6-os teloval. Digi 1000.
A ház legtavolabbi pontján ami kb. 10-12 méterre van a routertol és atmegy 2 falon ott merek 300-400 körüli értéket.Nem is kell több oda :)
A pincében is és a kért végében is van net ahol az előzővel sokkal gyengébb volt vagy nem is volt. -
Golyo69
senior tag
Vasárnap megjött nekem is a "kicsike".
Be is üzemeltem, egy Xiaomi AC2100 -et váltott ( amivel egyébként teljesen megvoltam elégedve )
Csak mondom ha már jó áron van akkor legyen egy újjabb ( Alza GVH-kuponnal 21 K )Eddigi tapasztalat : Teljesen jól lefedi a házunkat , kb 100 nm2-es családi ház. A kert végében és a pincében is van megfelelő sebesség ahol eddig gyenge volt. Féltem tőle mert többen írták hogy gyenge a hatótáv. Még nem raktam rá a kínai fw-t de egyelőre jó így
A kültéri kamerák is tökéletesen kapcsolódnak, mintha kicsit gyorsabban is de ez lehet csak placebó.
Van több xiaomi okos cuccom, kb mindent azonnal felismert, külön keresés nélkül.
Eddig úgy néz ki maradTelón 8-900 Mbps-t mérek , ami eddig 550-600 tól nem volt sosem magasabb.
Ennyi pénzért szerintem jó vétel
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpársportok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest