- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.T.B
friss újonc
válasz
FingR86 #4060 üzenetére
Gondolom akkor ez így jó lesz....
Azért mert valaki nem annyira penge ezekbe a dolgokba, GONDOLOM, nem kellene leznézni...
Segítséget szerettem volna kérni, nem kioktatást.... Azt hittem, hogy segítséget fogok kapni... Amúgy bocsánat, hogy a kb. 4000 hozzászólást nem tudtam egyesével végigolvasni... -
F.T.B
friss újonc
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy 2 db Xiaomi AX3600 routert szeretnék mash házózatba rakni, de valahogy nem megy... Mind a kettőn a legújabb frissítés van, elméletileg támogatnia kellene, tudnia kellene a mesht, de valahogy nem...
A szitu:
Digi a szolgáltató. A szolgáltató routere "bridge" módban van. Abból megy egy UTP kábel abba a AX3600-ba, ami a fő routernek szeretnék. A "fő" róuterből a másik AX3600-ba a LAN1 portból UTP kábel megy a második AX3600-ba, ott a WAN portba.
Külön-külön mind a kettő tökéletesen működik, de ugye mashbe nem tudom rakni.
Tudnátok segíteni, hogy mit kellene beállítani...
Azt javasolták, hogy a kettes szűmó routeren a DHCP szerver opciót ki kell kapcsolani...
Ebben tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudnám ezeket működésre bírni, hogy mash hálózatként működjönek?
A segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest