- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihape01
újonc
Sziasztok!
Esetleg valaki már jár így mint én?SIkeresen átállítottam állandó kínaira a leírások alapján a routert, illetve fel is ment a legújabb global fw. Viszont valahol félúton elvesztette a wifit, és most egyáltalán nem lehet elérni csak kábelen. Amúgy tökéletesen működik... Próbaként rátettem a legfrissebb kínait is, sajnos azzal se kaptam vissza a wifit.
-
mihape01
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha valaki belefutott már ebbe a problémába. EU-s ax3600-ot rendeltem. Sikeresen le is cseréltem a fw-t a "MI"-s verzióra, minden fasza a routerrel is meg a wifivel is. Viszont sajnos MiHOme-hoz sehogy se tudom hozzáadni, pedig ráadás orosz verziót használok.
Gyári reset után meg sajnos nem lehet kínai régiót választani a routeren. Singapuri és némettel már próbáltam, semelyiket se adja hozzá sajnos.Létezik erre szerintetek valamilyen megoldás? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest