- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
válasz
Tiédetis #6042 üzenetére
Amennyiben ott, ahová vinnéd "már vannak problémák", akkor ott kábeles megoldás jöhet csak érdemlegesen szóba. Mint egy switch, ami tud wifi-t is. Ax1800-on a LAN portba (nem WAN!!) dugva a kábel és némi lan konfig még rajta. (Merthogy jelen állapot szerint egy hulladék minőségű wifi linkre akarnál rákötni további eszközöket. A fenti jel jó lesz, csak a fent és lent között marad sz@r a kapcsolat.)
-
Bandi67
csendes tag
válasz
Tiédetis #2344 üzenetére
Köszönöm a hozzászólást
Sokat visszaolvastam, de nem találtam meg a megoldást még. Tényleg óriási segítség lenne egy szájbarágós leírás a kezdők kedvéért.
Kérlek, akinek ez már sikerült, hogy kínaiként hasítson a routere, tegye meg, hogy leír hozzá egy útmutatót, ami alapján mindenkinek menni fog.
Köszi előre is -
Jmihaly73
csendes tag
válasz
Tiédetis #2116 üzenetére
Nekem AX 3600 van és CN verzió. Teljesen meg vagyok elégedve vele. Panel környezet, ezer másik router a szomszédoknál stb. Szépen végzi a dolgát, stabil. Egyedül a telóm wifi6 képes, ott szépen jön a sebesség 890 átlag. Gépemmel is megfelelő. NAS tspasztalatom nincs és emelet, több szint stb. Ezekkel nincs tapasztalatom. Ajánlom a CN verziót! 😉
Új hozzászólás Aktív témák
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Wi-Fi 7-es mobilroutert villantott az ASUS
- Tesla topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest