Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Balages74
üzenetére
Azért ebben a történetben elég fontos, hogy panel vagy társasház, vagy kertes házas környék, ha előbbiek, akkor melyik csatin volt a router, és ott mennyi zavaró tényező volt, milyen jelszint, stb stb stb.
Már csak azért is érdekes, mivel ugyanebben az esetben nálam egyrészt minden beállítás megmaradt, másrészt tettem is fel előtte- utána méréseket, érdemben nem változott semmi. se a régió nem állt át, se semmi mást nem felejtett el. Kertes házban, más zavaró tényezőktől mentesen működik a router.
-
Balages74
csendes tag
válasz
Balages74
üzenetére
Az én hibám volt, sikerült lecserélni kínaira. Eddig 1 szobával arrébb (1 fal 5m) fele volt a net, két szobával (2 fal 8m) már nem is volt, ilyen gyengét még nem is láttam EU-s beállítással. Kínaival 3 fal 12m 120/30 mbit stabilan (itt eddig alig volt net). Mondjuk megfő a tojás a hűtőben, de valamit valamiért
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

trance89