- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Multibit #4509 üzenetére
Persze, tudom, de nem erre gondoltam, hanem úgy általában véve akartam csak rámutatni, hogy a többség számítógépes felkészültség alapesetben kimerül egy tenda- tp-link router beállításában, ami viszonylag egyszerű, 5-6 menüpontból áll, viszont az openwrt-t azért lehet szeretni, mert nagyjából mindent tud, minden azonos helyen van a sokadik router csere esetén is, ennek ellenére mégis mindig a gyakorlottabbak routerére van telepítve.
És pont ez van a pfsense esetén is. -
Rick4
félisten
válasz
Multibit #4507 üzenetére
Persze, de láttál olyat ddns-ről kérdezni, aki amúgy meg tud nyitni egy cmd vagy putty ablakot?
Nyiván ezzel arra gondoltam, hogy a pfsense és opnsense nem feltétlenül kezdő számítógéphasználók kezébe valók, akinek gond egy ddns reg és a routerben annak beállítása, az nem fog elbírni egy komolyabb tűzfal opciókat tartalmazó eszköz beállításával.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC i7-6700K GTX 1660 SUPER 24GB DDR4 NVME SSD + HDD
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080, 16gb RAM + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest