Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Tényleg, a sapka lemaradt!
amúgy egy ilyen mérés körülményeinek tisztázására azért is van szükség, mert nincs két egyforma körülmény, sokan nem tulajdonítannak ezeknek jeletőséget, pedig igen sok múlik rajta!
Mint ahogy azt már számtalanszor felvetettem, sokan a gyári fw-rel is küzdenek, mások meg gbit alatt nem sokkal mérnek rendszeresen a wifin... Aztán jön a kommentáradat, hogy hogy lehet, mikor neki a harmada se megy, és mi a beállítás, amivel menni fog.
Aztán utólag kiderül, hogy minden szempontból hátrányos környezetben, ismeretlen telítettségű csatornán próbálkozik, és csodálkozik, ha nem lesz meg a várt eredmény.
Csak ezt akartam tisztázni, mert nekem virágcserepek mögött jön a 600mbit, én inkább a megszokott helyről mérem, de ott is lényegesen jobb, mint az előző kb 1 hónapos fw-rel volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 FAT (1216A 12.02 GOLDHEN)
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
trance89