-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Igen, az lett végül, hogy mostmár utánna akartam járni ennek a compat_versionos dolognak, hogy minden beállításom lementettem, visszaállítottam gyárira a routert, és aztán frissítettem menüből a sysupgrade verzióval...
Jó nyilván visszaállítás után törlődött LuCi minden, így csinálhattam a "network" os config állítást + reboot + opkg update + opkg install luci
De most újraállítottam kézzel mindent, hogy következőleg ne legyen ez a compat versiós hibaKöszi így már világos
Rick4:
Ismerős a szitu, én a compat verziós sz.rság miatt nullázhattam le mindent, mert már untam minden frissítéskor kézzel állítgatniNekem mondjuk dyndns csak a nasom miatt van, azt meg a Synology NAS-om intézi az ő ingyenes dns szolgáltatásával
De jah mire portokat újraállítottam, fix ipket, stb..
Mondjuk reklámblokkolónak van értelme? Én AdGuard bővítményt használok Chromeba, telefonon annyira nem netezek, főként inkább facebook, messenger, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Disney+
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- DUNE médialejátszók topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged