- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Szerintem 100X megbeszéltük, a vételi oldalon se mindegy, milyen eszközöd van, az adott wifi sávon se mindegy, hány másik eszköz dolgozik a közeledben. A finomállítás ott kezdődik, hogy megfelelő a hardvered a gbithez, tudod, hogy olyan sávon vagy, ahol mások mindenek, illetve az a szerver, amire mész, amúgy kitolja a gbitet.
-
Rick4
félisten
válasz
entity67 #1070 üzenetére
A dupla naton nem sok megoldanivaló van, bedugod a telekomos eszköz 1-es lan portjába a kábelt, ami a router wean portjába megy, és a telekomos eszköz konfig felületén azt az egy ip-t DMZ-be teszed. Tökéletesen működik minden így is, meg bridge módba kérve is, ezért kár cserélni.
-
Rick4
félisten
válasz
DonJoee #1031 üzenetére
Az asus-szal több okból is megtámogatható módon állítom, hogy komolyan ne számolj, elég rossz mutatóik vannak. Nem hittem az informatikai céget és nagykert irányító barátomnak, hogy ők okkal nem foglalkoznak semmiféle asus termékkel, én bepróbálkoztam, bárcsak ne tettem volna. Az elmúlt 20 évben egyetlen routerem volt, ami meghalt, az egy Asus WG500Gp, utána sok sok TP link jött, eltelt 10-12 év mindenféle gond nélkül, mentek a routerek 180-200 napokat, aztán fejlesztés gyanánt ismét Asus lett, a tavaszi AC65P a vétel után 2 hónap után már garis csere lett, mert 7-12 nap között elment a net, miközben minden led villogott rendben, csak a restart oldotta meg.
Amíg ezt intézték, vettem egy másik AC65P-t, amúgy elég lett volna, mellette ülve 650Mbit átjött telefonon, nekem helyben elég erős volt, de csak a maga 25 ezer forintos kategóriájában voltak ezek jó értékek, meg amíg az ax3600-ast meg nem ismertem.
A második AC65P router szintén hülyéskedett, így amikor szembejött velem az AX3600, azonnal vettem egyet, gigabit átjön wifin, minden flottul megy, és a vicc, augusztus közepén dugtam be, akkor még gyomoideggel keltem minden reggel, hogy megy-e, de megy azóta is, pár napja húztam ki a tápcsatit, hogy megmérjem, mekkora, ehhez nem kell hozzányúlni, és pl ahhoz képest klasszisokkal jobb.Ez a cikkszám valami kreált dolog lehet, elvileg nem EU-s verziót elég nehéz hivatalos forgalomba hozni, nincs CE logó a dobozon és a készüléken, de amúgy gearbest, banggod is tud pár nap alatt szállítani, és akár még 25-30%-kal olcsóbban is kaphatod ugyanazt.
-
Rick4
félisten
Kérdeztem már, de akkor nem érkezett rá válasz, így újra megkérdem. Akinek van mesh, az próbálgatta, akár a3. routerre kapcsolódva mérve, akár belső hálón milyen sebességértékeket produkál így a rendszer?
-
Rick4
félisten
Csak rászántam magam, augusztus közepe óta be volt dugva a router, hiba nélkül ment. Most húztam ki a routerből a tápegység dugóját, ennek ahogy mérem, 3.5X1.35-ös a mérete (azért várnék megerősítést) azaz kell egy ilyen: [link], és akkor végleges megoldás, 5.5-ös méretről átalakítva a tápegységek 80%-a azonnal használható.
-
Rick4
félisten
válasz
gazsiazasz #989 üzenetére
1000 -1500Ft egy 12V 2.5A-es tápegység, sokkal többet ne költs az eu dugó miatt rá. Pl 3 perc keresgélés után: [link]
-
Rick4
félisten
Érdekes dolog, hogy gondolom 70m-re nem a tévével mérsz sebességet, hanem valami másik eszközzel. Két eszköz, kétféle érték, ami nem meglepő.
Sokszor beszéltünk már erről.
A jelszint és a sebesség egy vezeték nélküli kapcsolat esetében mindkét eszközön múlik, a router hiába erős, ha a vevő eszköz antennája, vagy a vezetéknélküli chipset gyenge. -
Rick4
félisten
Benne van, de utána mitől gyógyul meg, és miért kezd el hibátlanul dolgozni anélkül, hogy csináltam volna a routerrel bármit is? Be tudom kapcsolni, de bekapcsolás után szerintem restartol a wifi háló, mint minden más beállítás után is, mert eltűnik a wifi jel. Be be tudok állítani jelszót, wpa2-3 kódolást is.
-
Rick4
félisten
És akkor jönnék most én, mert itt is volt meglepi.
Tegnap este semmi jó nem volt a tévében, ágyba kerültünk fél 9 körül, na mondom előveszem a yoga notit, amúgyis havi 1x van bekapcsolva, ez melózós gép, viszem magammal, ha mennem kell, tehát nem itthon használom. Cseréltem benne ramot, kétsávos wifi kártyát, nem rossz kis szerkezet.Bekapcsolom, elindítok egy youtube- zenét, 1 perc után megakad, a kép közepén teker... Mi a bánat. Mérek sebességet, 135Mbit. Annyi elég kell legyen. Megint elindítom, megakad. Fellépek a padláson felrakott airlive routerre, azzal stabil 2 mbit, de nem akad a youtube. Mi a franc van???
Na kérem szépen, a router először látta az eszközt, és tuti, hogy ilyenkor próbálgatja, ez vagy a beamforming funkció része, vagy más, de végigtesztelhette, mit tud, mit nem... Egyszer csak fogta magát, fellépett 5GHz-re, és onnantól minden jó volt, mértem 350Mbit körül is, ami a 433-as sebességrátához képest rendben van...
Szóval nem mindig van az, hogy xar a router. -
Rick4
félisten
válasz
dethroner #813 üzenetére
Ööö, persze, de az a hely nekem csak a vétel szempontjából fontos, ugyanis az a klotyó.
Csak sima speedtest méréseim vannak, amíg van sebesség, a jelszint kevésbé lényeges, pontosabban lényeges, csak nem tudsz vele mit kezdeni. Én azt merem állítani, hogy nálam a régi és az új fw-es sebesség azonos volt.
A 900Mbit a routerrel egy szobán belül, az 5-600 az a bizonyos fontos hely, meg kíváncsiságból mértem párat kint utcán, ahol a régi routert már nem is lehetett megtalálni, tehát ezek nem ide készültek, hogy én bizonygassak bármit is. A dátumokból, és az itt beírt hozzászólásokból elég jól beazonosítható, mikor került fel a global firmware.
-
Rick4
félisten
válasz
Balages74 #806 üzenetére
Azért ebben a történetben elég fontos, hogy panel vagy társasház, vagy kertes házas környék, ha előbbiek, akkor melyik csatin volt a router, és ott mennyi zavaró tényező volt, milyen jelszint, stb stb stb.
Már csak azért is érdekes, mivel ugyanebben az esetben nálam egyrészt minden beállítás megmaradt, másrészt tettem is fel előtte- utána méréseket, érdemben nem változott semmi. se a régió nem állt át, se semmi mást nem felejtett el. Kertes házban, más zavaró tényezőktől mentesen működik a router.
-
Rick4
félisten
válasz
dethroner #795 üzenetére
Nekem a kínaira felkerült a global, de nem volt reset, minden beállítás maradt, a kínai régió is. A mérések szerint nem lett lassabba sebesség, nem lett kisebb a jelszint.
Nekem meg a mérések ebben a történetben többet számítanak, gondolni gondolhat a tényekről akármit.Benny21: Tényleg furcsa, mert nekem minden beállítás mellett a régió is maradt kínai, és a mobilos app is megy vele rendesen.
-
Rick4
félisten
válasz
dethroner #780 üzenetére
Na de azért is hangsúlyoztam ki, mert nem lehet eléggé, mindenkinek ez a félelme, hogy gyenge lesz az új FW-rel.
Én az enyémet mértem a régi és az új fw-rel is, néztem mellette, falon keresztül, mivel maradt a kínai régió, jelszintben, sebességben én nem vettem észre semmi változást, és még így is csak a standard állásban van a kapcsoló.A logikát követve minden routernél a régió határozza meg, mennyi lehet a max adóteljesítmény, de viszont azt nem tudom, a FW-en belül van-e valami gátja egyik- másik beállításnak. Van pl egy Airlive routerem a padláson, arra egy 70 centis yagi antenna van kötve, ellő párszáz méterre, azon brazil, firmware van, pont azért, mert az enged másféle beállítást, a régi nem engedett.
-
Rick4
félisten
válasz
Norby-007 #759 üzenetére
Előfordulhat, de ezek a tápok jellemzően majdnem azonosak, nézd meg, nincs -e valami trükk benne, pl spéci a fesz, áramerősség, fordított csati polaritás, ha semmi, próbáld meg egy másik táppal, ami erősebb. Baj nem lehet belőle, ahogy írtad, elég hamar kiderül, ott van-e a baj.
-
Rick4
félisten
válasz
GuruZone #742 üzenetére
Á, meg se csináld ma reggelre nem volt net, és elérhetetlen a router, csak pirosan villog a kék led, elő kellett vennem a régi tp-link routeremet.
Remélem azért levegőt még kapsz, csak vicc volt, nem történt semmi változás, a router ugyanúgy dolgozik, nyugodtan frissítsd le, kemény 3 kattintás..
Annyit érdemes megjegyezni, hogy mivel most csak fw frissítés volt, minden beállítás maradt, ezért a régió is maradt nálam kínai, ha lenne is térerő eltérés a kínai- eus lehetőségek között, akkor nálam azért nincs, és azért játja rendesen a mobilos app is, de ahhoz, hogy át tudjam állítani eu-s régióra, le kellene resetelni, beállítani, majd a mentést visszatolni, mivel működik, nem bántom. -
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Dual mode-ban megy, majd levált 2.4-re, amikor olyan kedve lesz, de az egész házban elég jól elvan 5GHz-en, az utcán is megy, ahol eddig semmi se volt sok sok routerrel, és ott is megy még 60-80 Mbit-tel, szóval nincs vele gond. A 2.4-en is tuti kitereki a max sebességet, nem hinném, hogy problémázik vele.
Oneplus 8 pro, de szerintem az előző 7T pro is tudta ugyanezt a sebességet, de nem méricskélem, csak rémlik, hogy elég közel volt.
-
Rick4
félisten
Hááát, valahogy úgy :D Nekem az egész itthon rendszer egy 1KW-os szünetmentes mögött van, amire egy 55Ah-s autó akksi van kötve, ha nem vagyok itthon, 60W körül eszik a nap, műholdvevő, riasztó, routerek, modem, stb, eddig még mindig hazaértem úgy, hogy már visszajött az áram, csak a mikró órájáról tudom, hogy valamikor elment.
Ha felétek sűrűn elmegy, szerválj egy UPS-t meghálálja. De írtam, van egyszerűbb megoldás, ha publikus ip-t kapsz, akkor maradhat a belső IP-s megoldás, tedd a router ip-jét dmz-be, és azt nem felejti el...
-
Rick4
félisten
Otthonról, a menüből nem tudod átállítani, de a telekom egy hívásra megteszi, így megy nekem is jóideje, magával a telekomos cuccal semmi gond, mióta bent van, nem is láttam, hónapok óta hibátlanul megy. Amúgy megy az a belső ip-s dolog is rendben, publikup ip-t lehet kérni, ha nem olyanod van, a router ip-t meg DMZ-be téve minden működik rendesen, mintha bridge módban lenne. Egyre figyelj, meg fog viccelni, ha áramszünet lesz, ugyanis bridge módról visszaáll, nálam egy szünetmentes mögött van, így csak tudom, hogy ez van.
-
-
Rick4
félisten
wow, mit találtam: [link] Azért a cseh- lengyel raktáras, nem annyira garis 40 ezres árak mellé azonnal, 24 hó garival nem rossz ajánlat, főleg hogy szerintem ez már az international verzió, ami amúgyis többért megy.
-
Rick4
félisten
válasz
konigjanos #643 üzenetére
És miután átkapcsoltad, és felismerte, vissza tudod kapcsolni a dual mode-ra?
-
Rick4
félisten
válasz
konigjanos #640 üzenetére
Duálban használom, a tévém, a kocsiban az androidos navi is csak a 2.4-et látja, mégis tökéletesen felcsatlakozott.
Hogy lehet ezt a dolgot elsőre kiszűrni? Mi okozza a bajt?
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz
Balage76 #614 üzenetére
Oké, az nyilvánvaló, olyannak is kell lennie, én a vezeték nélküli megoldásra gondoltam, az azért is érdekes, mivel egy ax200-as wifi kártyával kb gigabites sebesség mérhető, de nem tudom, két routeren keresztül vezeték nélküli összeköttetés esetén ez változik-e, ha igen, akkor hova.
-
Rick4
félisten
válasz
Nightmare666 #606 üzenetére
Eskü, 15 perc alatt meg se találtam a lehetőséget.
-
Rick4
félisten
válasz
oh.gergely #603 üzenetére
a jelenlegi FW is openwrt alapú, csak erősen lebutított, még ha nem is nézek rá a routerre, akkor is zavar ez a fordítós megoldás, pl a múltkor kerestem az uptime lehetőséget, ami ugye nincs is benne, openwrt-ben meg néha jó lenne ránézni, wrt-n van ilyen- olyan grafikon az elmúlt időszak forgalma, adatmennyiségek, stb, ami valójában már nem a beállítás témaköre, szóval csak a megszokás miatt lenne jobb az openwrt, nekem tényleg nem kellett hozzányúlni augusztus közepe óta...
-
Rick4
félisten
válasz
oh.gergely #601 üzenetére
Kérdőjel nélkül is érvényes az első fele, ami kijelentés, rajtad kívül mindenki más is erre vár.
Igaz, engem az openwrt jobban izgat, egyszer augusztus közepén be lett téve a router a helyére, be lett állítva minden, és azóta e újraindítani, se hozzányúlni nem kellett. Valójában innentől lényegtelen, milyen nyelven nem álligatom.
-
Rick4
félisten
válasz
oh.gergely #597 üzenetére
Rajtad kívül mindenki ugyanerre vár, ha lenne már megoldás, szerinted ki tartaná titokban?
-
Rick4
félisten
válasz
oh.gergely #594 üzenetére
Olvass vissza, ha megtalálod, akkor már lehet, ha nem találod, akkor még nem lehet.
-
Rick4
félisten
Srácok!
Akinek van AX3600-ból álló mesh hálója, és véletlenül vezeték nélkül kapcsolódna a két router, az milyen sebesség értékeket méricskél a második routerre kapcsolódva? Lehet kb tudni, mi a két router között a linksebesség? Nyilván a távolság- árnyékolás ront a dolgon, de úgy is érdekes, ha távolabb vannak egymástól.
-
Rick4
félisten
Vettél egy routert, dugsz bele netkábelt, tápkábelt, ha a routeren nincs még net, pl mobilnetről felteszed a telefonra az appot, ami angol nyelvű, regelsz egy xiaomi fiókot, majd megkeresed a routert, fellépsz a wifijére. Azon beállítod, hogy a routeren legyen net, majd asztali gépen belépsz a router konfig felületére, és ott már minden kép közepére kattintva jobbklikk, és fordítás legalább angol nyelvre, ha kell a magyar, akkor arra.
-
Rick4
félisten
válasz
james008bond #528 üzenetére
De pont úgy, ahogy a router két fal meg 1 emelet eltéréssel rendben működik, ennek az antennának is ott lehet jelentősége, vagy nem, ki tudja.
-
Rick4
félisten
válasz
dethroner #524 üzenetére
Ha az 5GH-zen megy sávszél oda osztott, vagy adható része, és a 2.4GHz-en is megy az adás oda- vissza, akkor nem lehet, hogy mégiscsak jó az a külön antenna az IOT eszközöknek? Itt nem arról van szó, hogy van egy tapsolós lámpád, meg egy hőmérőd, hanem vagy 30-50-150 eszközöd.
-
Rick4
félisten
válasz
Davebowman #505 üzenetére
Van tapasztalat. Beírom a portot, belső IP-t rányomok a mentésre, és 2 másodperc múlva működik minden. És ennyi.
-
Rick4
félisten
Mi a tuti, ha nem ez, akkor nyilván tudod, hogy mi. 25-30-ért nem csalódás, főleg, hogy előre lehet kérdezni. Ha neked utólag csalódás, pedig itt volt a fórum mindenre, az nem a router baja...
Senki se mondta, hogy ne írj véleményt, de nagyon vastag szemüvegen keresztül nézed a világot, ha ezek neked komoly, és komolyan vehető érvek az állításaid mellett... Tőlem azt írsz, amit akarsz, ebben a formában én ezeken a sorokon max mosolyogni tudok, már ne is haragudj...Nem jövök én semmivel, minek is jönnék, minden tudunk, amit tudni akartunk, azt is, hogy mit tud, azt is, hogy mit nem. Ennek fényében nekem mitől is lenne csalódás?
-
Rick4
félisten
válasz
petipetya #493 üzenetére
Engem érdekelt a többi része is, és megpróbáltam egy olyan szemszögből vállalhatóbb eszköz pontos típusát megtudni, tényleg érdekel, mi a non plus ultra. Néztem én turris omniától kezdve mindent, az ár számított a legkevésbé, de az én igények nélküli mivoltomnak úgy látszik pont megfelel ez a kínai vacak, szóval egyelőre maradok ennél, amíg nincs jobb.... Azért titkon várom a tuti tippet.
Viccet félretéve ha lesz openwrt, cserélem én is, de a jelenleg is használt funkciókon felül nem nagyon tudok elképzelni újabbat, amire a működőképesség megőrzése érdekében az itthoni rendszeremnek szüksége kell. -
Rick4
félisten
Van nas, kamerarendszer, több készülékről távoli elérés befelé, szerverből konkrétan három van házon belül, igaz ebből egy csak backup, de ha ezek nem működnének flottul, a router nem lenne a helyén, pedig most is ott van. Nyilván ha nekem nem lenne igényem, mi lenne másokkal, akiknek még ennyi cuccuk sincs? Az, hogy a router mit tud, vétel előtt is pontosan tudható volt, szóval nem egészen értem a felháborodásodat, ha neked mégis most derült ki, tedd fel gyorsan annyiért, amennyibe neked van, elviszik gyorsan. Majd meséld el, mi a tuti, ami mindezt tudja, sőt, jobban tudja, és persze nem kerül többe.
-
Rick4
félisten
Nézd, az itthoni hálót én építettem, mindennek megvan a rendszerben a helye, tudo, mit miért csináltam, mi mivel függ össze. Egy router kellett, ami a megfelelő eszközöknek netet ad, minden portforwardos dolog kb 5-6 perc, nincs rajta mit szerkeszteni, nálam bő 2 hete megy, ebből 1 hete még csak a router konfig felületén se jártam, mert nincs mit csinálni rajta, akkor is csak egy uptime- ot kerestem, de az sincs. Minden eszköz megkapta a saját új ip-jét, amik 192.168.1.xx-ről 192.168.31.xx-re változtak, utána kiléptem, se resetelgetni, se reatartolgatni nem kell. Mit kell egy routeren buzerálni a beállítások után?
Volt ezelőtt Asus AC65P-m, kettő is, volt rajta openwrt, visszatértem a gyári FW-re, holott előtte kb 10 éven keresztül mindenen openwrt-t használtam. Anno Asus Wl-500Gp-vel kezdtem. Ma már nem nagyon van mit hergelni ezeken, senki se akar usb-s megosztást, meg nincsenek a gyári fw-ekben hiányzó funkciók. Minden megy szépen, akadás nélkül. 100 rugó fölött vannak komolyabb cuccok, de az emberek 99%-ának tök fölösleges ezeken a beállításokon túl bármi.
-
Rick4
félisten
válasz
Balage76 #482 üzenetére
Én is rendeltem banggoodról, nem akart jönni, azt visszamondtam, az egyik itt meghirdetett zörgős belsejű darabot vettem meg 16 ezresért, azóta is megy, augusztus 15.-e óta hibátlan, de ezt is vissza kellett keressem az elküldött privátoknál, hogy mikor volt bedugva először.
Itthon szétkaptam 3 perc alatt, kivettem a két kis zörgő műanyagot, visszaforrasztattam levegős pákás profival egy antenna csatit 3 ezresért, így nekem cakk pakk 19-ből itthon volt 2 nap alatt.
A 88 dolcsis alis most is fent van, 2-3-4 hete is fent volt. de tuti 1 hónap a szállítás, sajnos ez ilyen, azonnali szállítással, 4-5 naps érkezéssel banggoodról most 140 dolcsi, igaz, 42 ezres, 3-4 nap alatt nálad kell legyen.Arany középút nem nagyon van.
-
Rick4
félisten
válasz
Nightmare666 #474 üzenetére
Volt már pont ugyanerről a felállásról szó, használd kérlek a keresőt. Amúgy annyi, hogy az iptv-k mennek a megfelelő portokba, a router a következő szabad helyre, és nyomsz a speedporton neki egy DMZ-t.
-
Rick4
félisten
Srácok, van bárhol a routeren uptime megtekinthetőség?
-
Rick4
félisten
válasz
Balage76 #446 üzenetére
Az én asztali gépemben egy i7-8700-as proci van 16GB ram társaságában, chrome- mal és a webes böngészővel kb 30% terhelést mutat, ha mérek, a sebesség lesz 6-700, esetleg 800 mbit, de utóbbi csak nagyon esetleg, pedig itt is egy viszonylag jó hálózat van, nem csak házon belül, de azon kívül is. Az asztal túloldalán az asszony gépében van egy i7-6700-as gép szintén 16GB ram társaságában, nála chrome-mal 36%, de pont ugyanennyit mér, itt nem proci limit van, hanem a másik oldalon kiszolgáló szerver, vagy böngésző pontatlanság limit. Ezért is mondtam, hiába mutat majd 100%ot a feladatkezelő, nem azért nem megy feljebb, mert a proci limitál, hanem a szerver oldalon lesz a gond, vagy maga a böngészős alkalmazás csal.
Az all tök más, a szelessav.net oldal elmegy 940-ig, tehát nem a böngészős alkalmazás a tökéletes sebességémérésre, leglaábbis nem gigabit környékére..Ha te a gyengébb procival 100%-os terheléssel mérsz, az való igaz, hogy nem csak hálózati kapcsolati kérdés, hanem a proci kérdés is, tehát a speedstep, thermal throttling, miegymás is bele fog játszani, de ha a szerver nem megfelelő egy gigabites nethez, vagy csal a böngészős mérőke, hiába méricskélünk rajta...
-
Rick4
félisten
válasz
james008bond #428 üzenetére
A telekom nettel sose mért jól, a szerver a baj. Nekem Szegedről a Szemernet tökéletes, 920-930-940, böngészőből a szelessav.net, ami szintén jó, is ugyanezeket hozza.
-
Rick4
félisten
válasz
Nightmare666 #412 üzenetére
Mérted, mekkora dugó volt az adapteren? Van itthon 7-8 ilyen 12V-os tápegységem 1A-től 10A-ig, ugyan én mertem venni egy 150Ft-os átalakítót, de lehet lecserélem egy nagyobb adapterre a jelenlegit.
-
Rick4
félisten
válasz
Nightmare666 #397 üzenetére
Lehet, de ezzel a linkkel senki se fog tudni vásárolni..
-
Rick4
félisten
Aki gyorsan szeretne routert, az most 150 dolcisért, azaz 45 ezresért veheti a banggoodról, elvileg 1 nap alatt szállítanak, szerintem még a héten meg is kapja: [link] Összesen 7 db van a cseheknél.
-
Rick4
félisten
válasz
konigjanos #382 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged