- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benny21
csendes tag
Ma Global verziót ismét frissítettem kínai fw-re (1.0.227)
. Csak nem hagyott nyugodni a gyenge jelerősség... Ebben már korábban taglalt funkciók is elérhetőek valóban. A jelerősség fantasztikus! Megszűnt a jeltovábbító használata. Mobil app viszont még mindíg használhatatlan. Okulva korábbiakból módosított appot kerestem és igen van ilyen eda-studio.ru oldalon eléri akit érdekel. Orosz nyelvű!!! De nem bánom mert itt látom a routert (Figyelem nem az összes funkció elérhető!!! A lényegesek viszont igen.). Ajánlom még a módosított yeelight appot az oldalról akinek Xiaomi Mi Smart LED Bulb Essential (White and Color) okosizzja van és fontos a LAN vezérlés, ezzel bekapcsolható
. Már csak egy apró dolog hiányzik, az összes led kikapcsolása beállítás. Pár napig figyelem, tesztelem a verziót és írok még. Kültéri eszközök naplóit fokozottan figyelem majd volt e jelvesztés. Egyébként port forwarding is működik. Ha kellenek képek mérésekről csinálok (Írjátok meg a távolságokat). De 25m és 4 fal után is 78dbm a jel erősség letöltési sebesség szerény persze, de stabil. Ja és egy csattanó....Német szerveren van a router alappól semmit nem állítottam! Mondjuk az orosz app nem néz régiókat azt kiherélték belőle
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest