Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throst
csendes tag
válasz
7Heads Drago #104 üzenetére
Ez így van mobil iacon, de úgy gondoltam hogy árban vagy csomagban jobb áron beszerezhető jobb ajánlatott találni ahogy le megy a hype.
Pl 9800x3d procimnál kivártam de nem eleget 2 nappal csúsztam le arról is hogy be estet az ára 60 ezerrel mint ahogy vettem. Volt pár ilyen szitum úgy hogy már keresem a legjobb dealeket úgy hogy nem egy arab gsm boltban gari mentesen keljen megvenni. -
Aryon87
félisten
válasz
7Heads Drago #92 üzenetére
Nem tudtam. Én 2 simmel használom, nincs gondom vele, ahol van torony. Szó nélkül megy a német kártya és a telekom is. A másik Xiaomiban meg a Yettel megy, az is ahogy kell és mind a 3 kártya 5G-n.
-
enginev3.0
félisten
válasz
7Heads Drago #87 üzenetére
Még nagyon régen használtam miuit
Xiaomi 5 és társai idejébenDe tesomnak 14t van, és pl az értesítések elég furán jönnek meg
Messenger is -
7Heads Drago
veterán
válasz
7Heads Drago #87 üzenetére
Illetve én értesítés kimaradást vettem észre. Talán némiképp gyengébb a hálózat rajta, mint az I11-en vagy a P30-on. Mindhárom telo 2 simmel volt használva. És a legtöbbet én az I11-en szívtam mivel randobb eldobálta a bejövő hívásokat, de csak 2 simnél.
-
effendi2
tag
válasz
7Heads Drago #81 üzenetére
Ott azért már érezhető, de van is köztük öt generáció
Én 13PM-ról semmi ingerenciát nem érzek a váltásra. Az AI nem érdekel, ráadásul amúgy sem működik, a kamera, kijelző, rendszersebesség bőven jó még ma is (és még 93%-os az akksi ).
A fiam XR-je azért már döcögősebb, mondjuk ő játszik (játszana) rajta, de amíg ennyiszer esik le, addig marad ez -
Pityu.
nagyúr
válasz
7Heads Drago #76 üzenetére
Inkább csak kevésbé pazarolsz mert oké értem én jó kamera de ennyit egy telefon sem ér.Egy olcsóbb telefon se szar ma már csak max egy bizonyos ár kategória alatt.Sőt simán tudok olyan 100EFt alatti telefont ami bőven kiszolgál egy átlag embert és nem is egy lassú fos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Úgy néz ki, mint egy fényképezőkép, de van-e olyan jó?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest