Új hozzászólás Aktív témák
-
csabucko001
csendes tag
Én kintről vettem,beszerzés gyerekjáték. Az ár sem vészes 990$ kb 340 ezer ft,annyit meg ér,igaz nincs b20 plusz ügye a rommal is játszani kell,de cserébe -300 ezer,szerintem ez a két dolog nem ér meg plusz ennyit. Nekem a hivásoknál a kijelző alvásával egyáltalán nincs probléma. 2 dolog ami elsőre nem tetszik, az egyiket előtte is már tudtam az ügye a kamera sziget+ ez miatt a súlypontja nagyon fent van ami fura.Igaz hivatalos ár még mindig nincs a Global változatra de borítékolható a 600+ annyiért meg inkább egy s23 ultra igaz meg lehet azt venni 370 körül is. Na mindegy kíváncsi leszek mennyivel fog nyitni és milyen gyorsan esik majd le az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest