- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megjelent az Infinix Note 50x 5G
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
hakydakillah #728 üzenetére
Mert a 13T és 13T Pro a felső-középkategóriás sikerszériájuk, ami igencsak jó vonalat visz olcsón és igencsak jó tudással. Nekem a 11-es szériából volt mind2, szerettem is.
A Redmi vonalat baxák el, na ott készül vagy 10 féle alváltozat a fő modell után. -
Cunaja
addikt
válasz
hakydakillah #728 üzenetére
Pont ez a Xiaomi veszte.
Rakás számra dobálja a modelleket és a frissítésre, illetve optimalizálására alig fordít időt. Az emberek azért is fordulnak más irányba, mert csak addig fontos valaki a Xiaomi-nak, amíg megveszi a terméket. Mindegy most, hogy telefon vagy bármi. Miért kell nekik hetente, pl. egy új telefont bejelenteni? Inkább legyen megfelelő szoftver támogatás.
Egy valami dönt az ultra ellen nálam, a kinézete. Ezért sem vártam rá, mert baromi rondának tartom.
Ha valakinek nem tetszik a két oldalt kerekített kijelző, nekem, úgy nem tetszik az ultra és hasonlók kamera szigete. Marad a pro.
2 nap múlva megy fel a Xiaomi EU rom és indul az élet a telefonon. Belakhatom már és telepíthetek mindent amit akarok. -
Cunaja
addikt
válasz
hakydakillah #725 üzenetére
Ha normálisak, akkor én nem vagyok az.
Olyan mint, amikor kiadok valamit, hogy ilyen is van, de nem akarok eladni belőle semmit.
Jelenleg ilyen a X13Pro. Azért kíváncsi lennék egy statisztikára, mennyi fogyott belőle.?
Ugye nálunk nyögvenyelősen lehet kapni, ezért sincs sok. No meg a magyar társadalom, inkább Samus és almás. Ha valaki cicás, annak meg most jön az ultra, pár forinttal drágábban. Akinek nem számít a kinézet, az márpedig az ultrát veszi meg és nem a pro-t.
Szerintem lassan be is bútorozhatunk ide, mert nem sokan leszünk itt tulajok. Ha csak, nem zuhan le az ára nagyon. Kíváncsi leszek.
A végén azért fog sokba kerülni a pro, mert egyedi darabok lesznek. -
Aryon87
félisten
válasz
hakydakillah #725 üzenetére
Gyanítom nem akarják becopni a 11Ultra esetét, mikor horror áron jött és befürödtek vele és kb a kutya se vette. Telekomnál ha jól emlékszem 1 hónapig ha kapható volt és el is tünt mint Fuxi a harctérről.. Lestem is hogy wut?
-
Cunaja
addikt
válasz
hakydakillah #530 üzenetére
Oda van írva a telefon alá. Nem rendeltem még onnan.
Nálunk a Global 3-év garival van. -
Cunaja
addikt
válasz
hakydakillah #528 üzenetére
Doboz nélküli, kínai verziók. Számomra ez olyan, mint amikor, az ablakon szorom ki a pénzt. Nagy bátorság kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest