- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
George2077 #528 üzenetére
Én is sokat vaciláltam a 12T és 13T között de végül a jobb aksi teljesítmény és a 120W töltés miatt a 12T mellett döntöttem. Nagyon meg vagyok elégedve vele minden tekintetben. Gyors, megbízható készülék, kiemelkedő üzemidővel és szupergyors töltéssel. Melegedési gondok soha nincsenek. Én ritkán fotózok, akkor is csak magunknak telefonon, pc-n nézegetjük. Mivel laikus vagyok ezért én úgy latom szép kepeket csinál de nálam ugye ez nem elsődleges. A dxomark mobilkameras tesztje szerint az S21FE kamerája jobb (115-120 pont a samunak). A p30 pro már regi telefon. Az újratesztelés során 116 pontot kapott a 12T 115 tehát a sokkal jobb az durva túlzás. Épphogy jobb 1 ponttal. Ezek alapján ha nálad a kamera a legfontosabb akkor ne vegyél 12T-t mert az S21FE jobb kamerás téren nála.
Új hozzászólás Aktív témák
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest