- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisDre
senior tag
(az idölimit... :S)
Mellesleg én 4600 hufért vettem anno. Plexis, a hütö türhetö illetve kicserélhetö. Nem tuning ház, de az ÚGY SINCS ILYEN ÁRKATEGORIÁBAN...
Régebben azért tetszet meg nagyon mert olcso és nem a sablonos "nesze, ház ebbe gép..." tipusu ház kinézete van hogy szimpla téglatest lenne. Hanem úgy mond egyedi. Az "elölap" kicsit sérülékeny tud lenni hogy kontrát is írjak, egyszer vittem ki a tálcát, hupsz neki és kb 1mm-es karc jelent meg. Valamint szintén az elölapnál a festés nem mindenhol volt eleinte tökéletes (de kijavitotam).
Amugy meg itt írták hogy sorjás tud lenni a belsejében, nálam nem sorjás. Az alaplap mögöt lehet, de a plexis része felöl sehol láttam.
Az elölapi led, valoban idegesitöen világos. De valahogy ezt több háznál is láttam már :SMinden esetre én elégedet vagyok.
-
KisDre
senior tag
Nekem Happy 5W-m van amelyik a fehér változata az 5B-nek, kb 1 éve vettem és nem volt vele gondom, am viszont a bratyomnak sikerült a CD/DvD elölapnak letörnie a kinyiló részét :S
Amikor még megvettem gondoltam magamban majd fehér-narancssárga stilust adok neki, úgy hogy festek az oldalára. De semmi nem lett belöle
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest