- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wednesday
üzenetére
Jaja, és ez jobban is tetszik mint hogy mozogjak, védjem az ügynököt. Csak én azt hittem hogy az a poén hogy nekem solgom van közbe meg ezek molesztálnak.
Szorul igen. 3 ország lehetséges de az infók amiket tudok egyiket sem zárja ki szóval még nyomozok.Azt akarom kérdezni hogy az alien bázis itán mennyi idő vagyis nap míg scannelem az egész földet s ezzell világszerte csökkentem a pànikot?
Mert ezt most jól akarom időzíteni.Úgy csinàltam most hogy sniper volt az ügynököm és megvan neki a kétdzer lövés skill ráadásul az is hogy jó legyen pisztojjal. Ezek után egy tetőn kezdte a pàlyát pont az exalt 3 embere felett szóval elég op kezdése volt.

Ja meg rájöttem megint egy apróságra. Ha mec felhúzza a pajzsot akkor be lehet àllni mögé fedezékbe.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest