Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoo123

senior tag

válasz FoxiestFox #252 üzenetére

"El is kezdtem néhány hónapja, de ráhagytam annál a pontnál, mikor az első fontosembermegmentős küldetést 1 emberem élte túl, és akármilyen közelről lőttem az idegenekre, miss-miss-miss-t dobott a játék... "

Ismerős érzés, amikor 5 legjobb emberem körbeállja a Sectopodot, mindegyik 70% fölötti találati valószínűséggel és miss-miss-miss van akkor hangosan szoktam káromkodni én is... :U

De tudok jobbat:
    A rakéta találati pontossága is csak 90%, és miért ne akkor lőne mellé amikor nagyon nem kéne. De nem 1-2 kockával lőtt mellé hanem 5-el!

A miss-miss partykat én is nagyon untam, de mióta minden ember maximális szintű + scope + plazmafegyver azóta ritkábban lőnek mellé.
    Extra tipp: light plasma rifle alapból +10 aim ami scoppal együtt már +20! úgyhogy a közlegények mindig azt kapják amíg fölfejlődik az aim 80% fölé ;)

Egyik assaultomnak adtam Honor of the concil medált (+10Will +10 Aim) neki 99aim + 10 a scope, ő már nemigen szokott melélőni!
    Sőt az egyik mesterlővész is kapott honor of concil medált neki 108 will és 115 aim + 10 scope úgyhogy az ő találati valószínűsége 125%, high cover mőgül is kiszedi az ellent 125-40=85% valószínűséggel.
    Még a gépemberem is mesterlövészből lett (aim 105) ő is csak ritkán lő mellé.
    Így már könnyebb.

Plusz a játék elején amíg gyakran mellélőnek embereink addig a rakéta és a gránát aranyat ér!

A modokat én is néztem, következő végigjátszásra kiprobálom.

Új hozzászólás Aktív témák