Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokunda
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A hajós pályán, szupercsapatom volt (semmi rookie, hanem tapasztalt veteránok, százados-őrnagy), 6 fó (1 heavy, 1 support, 2-2 assault-sniper). A hajó belsejéig szép volt minden, talán az egyik assautlom vesztett 2 életerő pontot. Elkövettem viszont két hatalmas hibát (1 stratégiai a felszerelésekkel és 1 magában a harcban).
Szóval csak a nehézfegyveresem volt felszerelve gránátvetővel a többiek kábító, medikit meg páncélokkal jöttek, valamint a csatában elhasználtam a rakétát már jóval a kivonás előtt - ugye addig ilyen pálya nem is volt szóval nem tudtam, hogy erre tartalékoljak. Viszont maga a kivonás nem tudom, hogy valósítható meg profibban? A jeladó kikapcsolója ugye nagyobb távot kell megtegyen mint a csapat többi tagja, egyszerűen kb "fél" környi lépéssel kevesebbet tudott haladni, mint a többiek, a többieknek pedig futni kellett. Nem fért bele az overwatch semmiképp mert akkor mindegyik ott marad. Így is 1 köröm maradt a kivonás előtt.
Most majd újrajátszom és megpróbálom úgy hogy viszek +1 gránátot és a rakétát a kivonáskor lövöm a csoportosuló alienekre. Kábító nem kell, mert nem volt mit befogni, ezeket a starship trooperses bogarakat nem lehet.
Egyébként legnagyobb sajnálatomra nem túl aktív a topik, pedig jól jönne 1-2 tanács, hogy a folytonos energiaszükséglet és műholdhiány, hogy orvosolható országvesztés nélkül? Egyszerűen hó végére 5-10 egységnyi pénzem marad, aztán kéregetik a műholdakat meg a fedett akciókat. Miből?

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Eladó Konfig I5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD 512GB HDD RTX3070 8GB!
- 6. generációs DELL 7040 SFF számítógép
- Razer Huntsman Mini Purple Switch Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest