- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Google Pixel topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokunda
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A hajós pályán, szupercsapatom volt (semmi rookie, hanem tapasztalt veteránok, százados-őrnagy), 6 fó (1 heavy, 1 support, 2-2 assault-sniper). A hajó belsejéig szép volt minden, talán az egyik assautlom vesztett 2 életerő pontot. Elkövettem viszont két hatalmas hibát (1 stratégiai a felszerelésekkel és 1 magában a harcban).
Szóval csak a nehézfegyveresem volt felszerelve gránátvetővel a többiek kábító, medikit meg páncélokkal jöttek, valamint a csatában elhasználtam a rakétát már jóval a kivonás előtt - ugye addig ilyen pálya nem is volt szóval nem tudtam, hogy erre tartalékoljak. Viszont maga a kivonás nem tudom, hogy valósítható meg profibban? A jeladó kikapcsolója ugye nagyobb távot kell megtegyen mint a csapat többi tagja, egyszerűen kb "fél" környi lépéssel kevesebbet tudott haladni, mint a többiek, a többieknek pedig futni kellett. Nem fért bele az overwatch semmiképp mert akkor mindegyik ott marad. Így is 1 köröm maradt a kivonás előtt.
Most majd újrajátszom és megpróbálom úgy hogy viszek +1 gránátot és a rakétát a kivonáskor lövöm a csoportosuló alienekre. Kábító nem kell, mert nem volt mit befogni, ezeket a starship trooperses bogarakat nem lehet.
Egyébként legnagyobb sajnálatomra nem túl aktív a topik, pedig jól jönne 1-2 tanács, hogy a folytonos energiaszükséglet és műholdhiány, hogy orvosolható országvesztés nélkül? Egyszerűen hó végére 5-10 egységnyi pénzem marad, aztán kéregetik a műholdakat meg a fedett akciókat. Miből?

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crimson Desert
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- iPhone topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- További aktív témák...
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest