- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Hokunda
senior tag
Ez a gondja:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: XComEW.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.0.9040
Alkalmazás időbélyegzője: 531774e6
Hiba – modul neve: nvd3dum.dll
Hiba – modul verziója: 9.18.13.3523
Hiba – modul időbélyegzője: 5315b426
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00677e45
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789Ötletek?
-
-
Nem volt az olyan gyors.. azt hiszem, 80 küldetést írt a stat a végén.
Direkt vártam is sokat, mielőtt nekimentem az EXALT-nak, azt hittem, nehezebb lesz.
A temple ship-re is rá lehetett volna menni egy ideje, de még inkább játszottam kicsit.. Este elkezdem a classic-ironman módot, gyanítom, lesz szívatás bőven -
-
-
-
-
Sectopodra gondolsz? Az lő kétszer.. de emberre lőve nagyon gyakran hibázik.. vagy csak jól keresek fedezéket.. meg a reaction fire egy külön fegyverből jön neki, amit amúgy eldugva tárol
Nekem már elég régen megvannak a saját kis ufóim fusion lance és plasma felszereltséggel. Minden kontinensen kettő, ufót még nem szalasztottam el
Megejtem a vacsorám, aztán rámegyek végre az Exalt bázisra én is.Amúgy a hover shiv leginkább a városterrorizálós pályákra jó szerintem (meg más küldetéseken beküldeni előre, és azzal hajkurászni a meld cannistereket), mikor embereket kell menteni.
Olyan pályákra nem viszek embert, mert rohadtul dara némelyik, nagyon sok chryssaliddal.
Ezek viszont gyorsan mozognak, és amint a közelükbe megy az ellen, azonnal nyomják a reaction fire-t overwatch nélkül is. 10 esetből 8-ban találnak is, 8-9-es sebzéssel, a chryssalidok csak úgy repkednek hátra a plazmájuktól
Már volt olyan pályám, amin csak 3 civilt tudtak leszedni egy csomó heavy floaterrel, halom chryssaliddal, és egy sectopoddal...Én amúgy normálon játszom, ha ezzel végeztem, jön a classic+ironman, na ott lesz a vérizzadás.. te min nyomod?
-
-
Én lassan, megfontoltan játszom, az idegen bázis megtámadásával is elég sokat vártam, amíg nem lett két maxra tápolt mechem, néhány gene moddolt katonám, illetve plasma sniper és heavy plasma fegyverzetem.
Az exalt base rush is még teendőlistán van.
Most tartok ott, hogy pár küldetéssel ezelőtt megtaláltam a puncit a kamionban. -
Na, én most védtem meg a bázisom.
2 rookie veszett oda, de ha visszatöltögetek gyorsmentést, szerintem őket is meg tudtam volna kímélni (mindkettő a töketlenkedésem miatt murdelt meg, rosszul helyeztem el őket).
A leírásod alapján húzósabbra számítottam, de azért voltak wtf pillanatai a pályának, mikor egymás után adta be a durvábbnál durvább ellenfeleket... szerencsére beadta az egyik mech-em is, snipert viszont nem adott (vagyis igen, de a puskája nélkül, csak plazmapisztoly volt nála).
Érdekes, mert a végén a punci azt mondta, hogy "not a single casualty", úgyhogy szerintem a két rookie nem számított. Vagy dunno. -
-
-
-
-
-
Gabás
addikt
műholdvevőket telepíteni lehetőleg egymás mellé, így kapsz 1-2 bónusz műholdat (meg általában a hasonló épületeket egymás mellé), ha van gőzforrás, arra generátort telepíteni mihamarabb
az adott pályára nem emlékszem, de nálam mindig van legalább 2 heavy rakétavetőkkel meg plusz gránátokkal, így a páncélos ellenfelek nem jelentenek gondot
-
Ha nem játszottál hasonlóval előzőleg, biztos szokatlan. De bele lehet jönni.
Azok a pályák idegtépőek néha, amiken civileket kell menteni, azokat piszok nehéz megcsinálni jóra, főleg ha már robotok és chryssalid-ek vannak az ellenfelek között.
Az, hogy nem veszítünk csapattagot, alap
Nekem a hajós pályán "szerencsém" is volt, mert az elejétől gyanús volt, hogy nagy akció lesz, úgyhogy együtt tartottam az embereim minden körben, lássanak keveset, de ha ellenfél tűnik fel, mindenki tudjon lőni rá.
Meg nekem mindig van legalább 3 sniper a csapatban, mindegyiknél van double tap, szóval lehet védekezni keményen. Mondjuk így is necces volt, de végül pár próbálkozás után nem maradt ott senki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged