Hirdetés
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
woryz
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Ez a tutorial utáni első küldetés volt amiben megszivattak. Vagy ezt a mindshieldet már le tudom gyártani hamarabb is?

A sniper az béna, nem talál el sosem senkit, találati esélytől függetlenül...
De ez így baromira nem tetszik... Ha a része az "élménynek" vagy sem...
Amire rájöttem a 70% alatti találati esély az inkább esélytelen, a 71% és fölötti meg random... 
Ruler DLC? Az mi az?

-
woryz
senior tag
Újra elővettem, leporoltam a játékot, de nem vagyok elégedett... Nem tudom, mi lesz / lenne később, ha már egy sectoidot se tudok eltenni láb alól katona veszteség nélkül... rohadt mind control...

-
woryz
senior tag
Igazándiból az lenne / lett volna a kérdésem, hogy:
a) valamit benéztem, hogy rossz irányba indultam el, vagy ez teljesen lutri volt, és szerencsétlenül választottam
b) ha nem sikerül a küldetés milyen hátrányom származik, ha származik belőle? -
woryz
senior tag
ÁÁÁÁ! Most meg megkaptam a "Sabotage Psionic transmitter" küldetést, és nem halmozott el túl sok lehetőséggel. Négy kör letelte előtt egy erősítőt sikerült csak felfedezzek, és nem is lett meg az első két objektíve a küldetésnek... Nagy gáz ez? Vagy kezdjem elölről? Hátha kicsit egyszerűbb küldetést kapok?

-
woryz
senior tag
válasz
Gery9112
üzenetére
Hát nekem pont azt tanácsolták eddig, hogy ne az alapjátékkal játszak.
A user errort nem is kérdőjeleztem meg, csak arra akartam utalni, hogy ezt nevezi easy-nek a játék. Valszeg nem volt egyértelmű a fogalmazásom.
Egy másik játékom alatt a civiles küldetést simán megcsináltam nem hogy katona vesztés, hanem sérülés nélkül. Ez ebben a nekiugrásban nem sikerült.
(#1474) CPT.Pirk:
Az előző nekifutásom alkalmával mindig a csillagozott techet fejlesztettem, ha beütött valami akkor átvonultam arra a területre (nem fejeztem be azszem egy "felderítést" (?) sem a mapon, mert mindig átmentem egy másik helyre). Ott a mentsük ki a Mox-ot küldetéssel hagytam abba.A tutorial egy assaultot ad, de a többi katonám ugyanolyan kezdő zöldfülő (bár lehet, hogy több van belőlük
). De akkor megcsinálom (szerintem), úgy gömbölyű a story. 
És köszi!

-
woryz
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Még csak lvl2-es volt a heavy katonám (a többi is
- nagyon az elején vagyok még), és volt nálam egy assault, egy sniper (az a reaper csaj) meg egy support. Annyit tudtam csak, hogy az advent megtámadta a falut és oda kell menni kimenteni annyi civilt amennyit csak lehet. De volt benne minimum kettő sectoid, meg kettő priest (vagy mi), meg a sima advent katonák lehettek még + az a nagy alakváltó förmedvény...A tutorial kihagyása milyen "hátrányokkal" jár? Kezdem kicsit unni az első bemelegítő küldetést + a sok rizsát.
De a komplett story-hoz kell a tutorial is, csak role playing aspektusból. 
Az ellenséges katonák erőssége függ attól, hogy milyen techeket fejlesztettem ki? Vagy csak az idő előrehaladtától / területtől függ?
-
woryz
senior tag
Bírom ezt a játékot... Azt mondja, hogy easy a nehézsége "a mentsünk meg x embert" küldetésnek (amikor a földönkívüliek megtámadják a valamilyen ellenálló bázist), háromszor futottam neki, mindháromszor full csapat vesztés...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amire rájöttem a 70% alatti találati esély az inkább esélytelen, a 71% és fölötti meg random...