- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
Új hozzászólás Aktív témák
-
woryz
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Még csak lvl2-es volt a heavy katonám (a többi is
- nagyon az elején vagyok még), és volt nálam egy assault, egy sniper (az a reaper csaj) meg egy support. Annyit tudtam csak, hogy az advent megtámadta a falut és oda kell menni kimenteni annyi civilt amennyit csak lehet. De volt benne minimum kettő sectoid, meg kettő priest (vagy mi), meg a sima advent katonák lehettek még + az a nagy alakváltó förmedvény...A tutorial kihagyása milyen "hátrányokkal" jár? Kezdem kicsit unni az első bemelegítő küldetést + a sok rizsát.
De a komplett story-hoz kell a tutorial is, csak role playing aspektusból. 
Az ellenséges katonák erőssége függ attól, hogy milyen techeket fejlesztettem ki? Vagy csak az idő előrehaladtától / területtől függ?
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- HP,2év Garancia,i5 1334u(12x4,6Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB RAM,512GBSSD,Magyar világító billentyűzet
- Spotify Premium, Canva Pro, YouTube Premium, Prime Video garanciával, saját fiókra aktiválva!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 360 fokban kihajtható, tablet mód is! (2:1) Core i7 1185G7 32Gb ram 512GB
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt gyári 87% akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo LEGION PRO 7 i9-14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 12GB 175W 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- nagyon az elején vagyok még), és volt nálam egy assault, egy sniper (az a reaper csaj) meg egy support. Annyit tudtam csak, hogy az advent megtámadta a falut és oda kell menni kimenteni annyi civilt amennyit csak lehet. De volt benne minimum kettő sectoid, meg kettő priest (vagy mi), meg a sima advent katonák lehettek még + az a nagy alakváltó förmedvény...