Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Még nagyon az elején tartok és teljesen új nekem ez a játék, de lenne pár kédésem. A térképen látható feladatokat mindegy milyen sorrendben csinálom meg, vagy érdemesebb először új területekkel felvenni a kapcsolatot és rádió tornyot építeni rá? Az avatar projectből egy feladattal már sikerült egy négyzetet levennem.
A másik: Ahogy nézem kell proving groundot építenem, mindegy hogy hova teszem? mehet az első sorba is?
Nemrég megépült az AWC-m. Fekszik benne két sebesült katona. Azon kívül, hogy az egészségesek képességeit tudom újra elosztani, jó valamire?
Alul a képen van egy piros kéz. "Resistance Comms at Capacity" ezzel nem tudom mit kell kezdeni??!?!
Valaki tudja hogy lehet képernyő mentést csinálni? a Prt Scr gomb + paintbe ctrl+v páros nem működik...

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Palit RTX 3070 GamingPro OC hibátlan, Vác, személyes átvétel
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 16 Pro 128GB White Titanium ! 3Hó Jótállás
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs