Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Apple Watch
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokunda
senior tag
válasz
torma1981
üzenetére
run&gun
Data recoverys küldetésnél rettentően beleálltam a földbe.
Difficultnak jelezte a rendszer és tényleg annak tűnik. Mutonok, sectoid, codex, advent mec, stun lancer. Egyszerűen nem tudom mi a jó megoldás rájuk. Autóban van az eszköz körülötte csoportosulnak, de még hackeléssel is túl koncentráltan vannak jelen és a pszichikai ráhatásokkal (mind control vagy lefegyverzés a coldrex részéről) egyszerűen szétszivat. A pálya meg úgy van felépítve, hogy nem tudom "széthúzni őket". Az épületbe kényszerülök, de a 3 sectiod és a coldrex egyszerűen betalál minimum egyet és akkor van gond. A pánikolásról nem is szólva.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Logitech G29 (Mediamarkt) Kormány és Pedál (PC+PS4+PS5)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 APEX ENCORE WIFI 7 GARANCIÁS (2027.03. ALZA) Alaplap
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7530, i5-8400H, Xeon E2176M, 16GB/256GB, Radeon (4GB), FHD/IPS, garancia, számla!
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Difficultnak jelezte a rendszer és tényleg annak tűnik. Mutonok, sectoid, codex, advent mec, stun lancer. Egyszerűen nem tudom mi a jó megoldás rájuk. Autóban van az eszköz körülötte csoportosulnak, de még hackeléssel is túl koncentráltan vannak jelen és a pszichikai ráhatásokkal (mind control vagy lefegyverzés a coldrex részéről) egyszerűen szétszivat. A pálya meg úgy van felépítve, hogy nem tudom "széthúzni őket". Az épületbe kényszerülök, de a 3 sectiod és a coldrex egyszerűen betalál minimum egyet és akkor van gond. A pánikolásról nem is szólva.