Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez a Dirt 5 egy fapados Horizon 4.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Madoc
veterán
Na a madden-en kívül eddig mind erdekel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Madoc
veterán
Baszki nem csak hulladékokat mutatnak be..
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
"live from my kitchen"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az idén nem jelenik meg másra (FF7), ma pedig csak olyanokat láthatunk, amik 2020-ban jönnek.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
FF7R-ről tudjuk hogy 1 évig ex, arról minek bejelentés?
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
FF7R vagy P5R bejelentés lesz, érzem
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gixer csak 1080p-t enged, nem értem miért.
Mixer alatt lesz Pot, vagy most nem kapunk semmit? -
l.skywalker
Topikgazda
15 perc múlva kezdődik az #InsideXbox
YouTube in 4K: https://youtu.be/REwzQraW7K4
Mixer: http://mixer.com/Xbox
Twitch: https://twitch.tv/xbox
Facebook: https://facebook.com/xbox -
hombre[EU]
nagyúr
-
NoOne1976
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ebből van a legtöbb. Meg a sohából
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jo hat eselyes. Originst azota sem inditottam el.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Eselyes, de en ezek utan mar nem szamitok inkabb semmire. Megy mar most a keveres, tegnap kapott mailben is azt irtak h gameplay reveal lesz.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kozben meglett. Szoval nem gameplay demo hanem gameplay trailer lesz. Vagyis ugyanugy jatekmenetet lathatunk csak nem 10-20 percig hanem max 2-3ig.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Crytek
nagyúr
"Nem gameplay lesz a mai Assassin's Creed Valhalla bemutató.Ingame jelenetekre számíthatunk, tényleges gameplay prezentációra viszont nem, erősítette meg a játék kreatív direktora."
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az Inside Xbox-okkal az a tapasztalatom, hogy végig várom az akciót, aztán véget ér és én mindig várok.
Aztán egy decemberi éjszakán a semmiből bemutatják a next-gen konzolt, semmi Inside Xbox meg anyámkínja, csak reggel látom a telefonomon, hogy megkergült minden fórum

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
MS-nel sosem tudni.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Delutan 5.
-
hombre[EU]
nagyúr
Mikor kezdōdik?
-
-
Crytek
nagyúr
EA:
A kiadó a pénzügyi jelentése során azt is bejelentette, hogy ingyenes next-gen frissítéseket fog kínálni több kurrens-gen játékból. Frissítéseket. Többes szám, talán nem véletlenül: a Microsoft az Xbox Series X esetében már tárgyalta, hogy miként működik ez (a Smart Delivery felismeri, hogy melyik konzolt használjuk, így a nekünk megfelelő verzió indul el – next-gen változat a next-gen konzolon, kurrens-gen átirat a jelenleg is elérhető hardveren)
Azt tudni mely EA címek tartoznak ebbe hogy ha megvan one-on kapjuk series x-re is?
-
Crytek
nagyúr
Az 5 órási mai xbox adáshoz tudna valaki mixer linket adni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Konzol gameplay lesz, nem PC-rol futnak majd a jatekok.
-
Beniii06
addikt
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Arra gondolsz, hogy a demó az lesz, amit egy pc-n, 2080ti-vel futtatnak és adják le?
A gépről már minden kiderült [link] ,ha már összehasonlítanánk, akkor 1080 ti/2080-nak mondanám a "next gen"-t, ami ár/érték arányban egész jó lesz.
-
pzstm
titán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Whaat?
Optimized for XSX lesz osszes, ha nem is pc ultra, de pc very high settingsre siman szamitani lehet uj konzoloknal....vagy nem ertem mi az ami nem xsx lesz szerinted

Minden specifikus infot hardver teren mar eleg regota tudunk hivatalos MS forrasbol
-
Ha jól gondolom ma látunk pár Pc “max settings” gameplayt amihez túl sok köze nem lesz az XSX-nek, mmint ezeket lenyomhatnák mondjuk egy Ubi konfon is. Lehet vmi specifikus infó a gépről vagy a software részről?
-
l.skywalker
Topikgazda
Úgy tűnik nem a Techland a 16.
[link] -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ahogy olvasom a 2020-ban erkezo jatekokat lathatjuk majd, az meg nem iden jon ugy tunik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem lesz Elden Ring bemutato holnap.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A mostani update nagyon jó lett hozzà. Én azon sem lepődnék meg, ha csak év vége felé raknàk be Access-be. Viszont a teljesítnény szerintem rosszabb lett.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Beniii06
üzenetére
Igen én is így látom. Kivéve persze, ha lesz valami olyan alkotásuk aminél elhúzzák az Access megjelenést, amennyire csak tudják.
Most olvastam, hogy a Fallen Order 10 millió példányban kelt már el és még mindig nincs hír az EA Access-ről, de az is tény, hogy még csak fél éve jött ki.
-
Beniii06
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha jól értettem, akkor amiket ezután fognak kiadni játékok lesznek benne a Smart Delivery-be. Kár, hogy a BF5/BF1 nincs közöttük, annál több értelmét látom a "next gen" előnyeinek, a jobb grafikának, mint egy sport játékban(NHL 21, Madden 21). Olyan sokat nem fognak bukni a döntésen, mert ha lesz access SX-re is(miért is ne lenne), akkor se vennék meg többen az SX-es változatot, inkább sokan kivárják, hogy "ingyen" lehessen vele játszani.(5000 ft/12 hó elég "jelképes összeg" kategória)
-
l.skywalker
Topikgazda
Az EA is ki fogja használni a Smart Delivery-t:
https://www.gamespot.com/articles/ea-comments-on-free-ps5-and-xbox-series-x-upgrades/1100-6476900/?ftag=CAD-01-10abi2f -
törölt tag
Egyébként a boot animàción làtszik hogy a 9. generàciós Xbox tényleg csak Xbox.
-
Maxxy10
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nincs xboxom, így a topikba be se merem tenni a lábam...

Kihasználtam ezt a helyzetet ami most a világban és még az elején iszonyatosan jó áron tudtam eladni az x-et. Másfél év alatt buktam rajta 70 fontot

Szóval addig Pc és majd ha jön új gen benevezek rá.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nálam a loading time

-
keIdor
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Én is arra számítok, hogy kimerül ebben.
-
hombre[EU]
nagyúr
Ha multizni akarsz új játékokkal akkor nyugodtan day1...ha nem akkor megvárod míg kijönnek a játékok,megnézel 4-5-öt mi a tendencia és ha korrekt a teljesítményük One-on is akkor elég belépni,ha megjelennek az igazi nextgen játékok.
Szerintem 1évig a legnagyobb selling point a frame rate lesz. One 30, SX 60+ ...és jobb felbontás/effektek -
icemad
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ez így nem hangzik túl jól. Akkor másként kérdezem. Sx megjelenésekor lesz rá bármilyen okom, hogy day one vétel legyen? Vagy inkább várjak 1-2 évet, mire a játékok kihasználják a tudását?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Xbox 20/20: Join Us as We Look into the Future of Xbox
Szép lett az új Xbox hang.
"-News every month until launch"
Meglátjuk, ennek azért örülök.

-
l.skywalker
Topikgazda
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
nagyon durván imádnám
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Adnàmvenném. -
l.skywalker
Topikgazda
Prince of Persia következő része? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Xbox Series X|S
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[link] [link]](https://i.imgur.com/0HwJMbh.png)
![[link] [link]](https://i.imgur.com/NesAzYN.jpg)
Baromira érdekel az egész projekt mindennel együtt...

IntelKiller7