Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Macrodroid
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkohun2107
tag
Úgy 2 órája írtam hogy leverte valami a biztosítékot, mikor vissza nyomtam a szobából egy puffanást hallottam... be jöttem és az Xbox nem kapcsolt be tönkre ment. Többen irtátok hogy táp hiba valószínűleg azonban azt elfelejtettem említeni hogy amikor ez történt úgy emlékszem az Xbox ki volt kapcsolva, ez hogyan lehetséges ? Nem lehet hogy a lakás hálózatával lehet valami probléma ?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- sziku69: Szólánc.
- Yettel topik
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Elektromos cigaretta 🔞
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest