- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
Mert a pc egy feneketlen kút..senki se fogja dobni a boxot a pc miatt ezért.... itt 200K-ból van egy gépet amihez 8 évig hozzá se kell nyúlnod és minden megy rajta. Nos pc-n jobb esetbe ennyi idő alatt min 3 VGA-t fogyaszt el az ember.
Én pont hogy a pc-t dobtam a két konzol miatt mert fog a fene 2-3 évente egy kocsi árát beleölni hogy minden klappoljon mikor egy áráért ott a filléres konzol
Néztem én elég összehasonlító tesztet és a pc-s grafika még véletlenül se szebb annyival hogy megérje a sokszoros árat.
Túl van nagyon lihegve ez a dobom a boxot téma a bejelentés miatt...
Tudod mi volt hasonló? Mindenki sírt jaj nem veszek ps-t meg eladom mert mindent kihoznak pc-re...ja azt kb nevetséges eladásai vannak a ps játékoknak pc-n...mert már a kutyát nem érdekelnek a játékok akit érdekeltek rég vett ps-t..
Nyílván 1-2 buta ember mindig is lesz aki dobja az eddigi "életét" a kukába és vált.. -
HELLAFLUSH
őstag
válasz
Döglött Róka #2 üzenetére
A lényegen nem változtat, attól még kíváncsi vagyok.
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Döglött Róka #2 üzenetére
Azt minek elő adásban videóban fejtegetni, hogy kiadunk minden nagy címünket ps-re és mondjuk switcre? Akarnád látni közben phil meg a többiek arcát vagy mi?
Részemről semmi nem fog változni... valahogy nekem nincs kedvem megvenni psre bármit 50-70$-ért amikor boxon tolhatom ahogy eddig is 0 day game passban
Én nem fogok ettől elpártolni se a géptől se a MS-tól...és a későbbiekben is lesz majd xboxom és ps-em is a pc mellett -
Döglött Róka
veterán
válasz
HELLAFLUSH #1 üzenetére
Egy podcast lesz. Nem biztos, hogy akkora horderejű bejelentés lesz itt.
-
HELLAFLUSH
őstag
Na erre nagyon kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- További aktív témák...
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- PS4 Pro 1TB
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged