Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #100516 üzenetére
Páran kértetek visszajelzést az előzményben részletezett okokból indított game.co.uk-es reklamációmról, íme:
2 heti levelezés után ma közölték velem, hogy csatoljak képeket a kiszakadt dobozról, ill. a sérült kinectről, mert nem találják, amiket korábban küldtem.
Megtettem, erre már ma jött a válasz, hogy kinect esetén benne van a pakliban, hogy karcos, mivel használt termékről van szó, szóval ha akarom, küldjem vissza, de semmiféle kompenzációra nem hajlandóak.
Azt gondolom, akkor derül ki egy webshopról, hogy milyen, amikor reklamációt kell kezelni. Hát, a game.co.uk nálam nem egyesre, hanem nullásra vizsgázott. Igaz, hogy olcsón rendeltem tőlük egy xbox360-as kinectet és 4 kinectes progit/játékot, de az milyen webshop, amelyik így csomagol (lásd előzmény) és utána meg a fenti dumával vakar le? Mindezt a 4. vagy 5., nekik írt levelemet követően. Elmehetnek a búsba.
-
NyMRooD
őstag
válasz
interstate76 #100516 üzenetére
Nálam is így csomagolták a kinectet, én 360-as kinectet rendeltem (ha jól emlékszem te is) és volt hozzá átalakító, amin az angol konnektornak a stabilizáló műanyag része le is tört. Én nem írtam nekik, de nálam a doboz nem is szakadt ki (igaz megvolt nyomódva).
szerk: Majd írd meg légyszi, hogy mit reagáltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch Lite Grey 32GB+Ajándék 32GB Kingston MicroSD
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - szép állapotban
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest