Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Napfénysüti

nagyúr

válasz thEndeR #17180 üzenetére

Sajnos ehhez még kisebbség sem kell. tavalyelőtt játszottunk a szomszéd faluban rangadót (Fejér megye) és a csapattársamat kiállították. Mikor ment az öltöző felé az egyik néző átnyúlt a korláton és fejbeütötte. Persze a srácot se kellett félteni, nem rossz kötéső gyerek szóval egyből elkezdte gyepálni az illetőt. A meccs közben állt majd egy másik csapattársam sietett oda a kiállítot srácot lenyugtatni meg szétválaszani a szurkolótól.Eközben a pályán keresztül (!!!) a túloldalról egy ilyen helyi "kemény gyerek" átrohant és a vétlen srácot aki csak csitítani ment oda hátulról tarkón ütötte majd ahogy az elsett fejberúgta (!!!). Na eddigra én is ott voltam, odaugrottam az utóbbi vadállat elé és ököllel (még a kapuskesztyű is rajtam volt) arcon vertem aztán elkezdtem vele ordibálni. Kb itt lett vége a csetepaténak. A mérkőzés félbeszakadt mi bevonultunk az öltözőbe. A játékvezető mindeközben semmit nem csinált csak végignézte bambán az egészet. Egyébként is kis fiatal beképzeld gyerek volt...
    Utólag folytattuk a meccset, talán még negyed óra lehetett hátra. A két verekedő szurkoló közül egyik se volt kisebbségi.
    A spori szülei pechünkre kint voltak és videóra vették az egészet és beküldték az FMLSZ-nek (Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség). Így ebből fegyelmi tárgyalás lett. Persze nekem is meg kellett jelennem a Sóstói stadionban egy bizottság előt meghallgatáson. Arra tekintettel hogy soha még csak sárgalapot sem kaptam adtak nekem 4 meccs eltiltást. A kiállított verekedő csapattársam kapott 12 meccset meg még két másik csapattársam is kapott talán 2 meg 8 meccs eltiltást. A két verekedő szurkoló pedig asszem 1 illetve 2 év eltiltást minden FMLSZ rendezvényről. Plusz büntették a hazai csapatot is 3 hazai meccsüket csak messzebb játszhatták le talán még némi bénzbüntetét is kaptak.

Az egész nagyon durva volt és olyan gyorsan zajlott le. Soha nem voltam balhés srác mindig kerülöm a verekedést ha tehetem de itt kénytelen voltam tenni hogy megvédjem a csapattársam épségét és nem mérlegelhettem. :( Szegény srácnak így is letörött a fogából egy darab de ha nem ugrok oda nem tudom meddig rugdalta volna az az elmebeteg vadállat még. :(((

ez egy nagyon rossz emlék a sportpályafutásomból, mondhatom a mélypontnak is és senkinek nem kívánom hogy ilyenbe keveredjen. :(

Més que un club!

Új hozzászólás Aktív témák