Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
ahogy látom, az udraw is szépen ki lett maxolva engem valahogy ez a gamerpont kimaxolási láz annyira nem kapott el: prototype2+forza3 van 95% felett, többi játék jóval kevesebb (prototype2 egyébként könnyen teljesíthető: csak hardon végig kellene pörgetnem meg mindent maxra fejleszteni és meglenne: pár óra kérdése az egész)
inkább a játék kedvéért játszok, néha ránézek az acsikra és, ha hangulatosak/teljesíthetőek, akkor szórakozok velük... de nem vagyok hajlandó magamra erőltetni egy játékot sem csak az 1000g kedvéért...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
MasterMark
titán
-
-
Prof01
veterán
válasz Mister_X-nek:
Ezt a kérdést nem igazán értem.
Ott van pedig a gamertag-em: DjPr0fFour wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
tybsen
addikt
válasz MasterMark #5190 üzenetére
Koszonom szepen, az infot is a topikot illetoen - nem vagyok kepben itt a forumon az xbox-os resszel, de utananazek, koszi!
Annyi még, hogy amit linkeltem, az a slim verzio? Vagy a regebbi lehet, a vastagabb? Bar persze meg tudom nezni/kerdezni az uzletben. De ennyiert ez jo vetel szerinted vagy legalabbis realis?
-
MasterMark
titán
Mindenképpen 250 GB-os Slim-et vegyél.
Ha egyszer egy Fat gép 3 ledes lesz, az sosem javítható 100%-osan.Amúgy sem érdemes flash-elni, olcsón is kapni játékokat, és Live is lesz, plusz akciók Marketplace-en.
(Amúgy ott a szakmai XBOX topik, az pont megfelelő hely lett volna a kérdésednek.)
Switch Tax
-
tybsen
addikt
Sracok, nem talaltam megfelelobb topikot, ugyhogy itt kerdeznek - ujra behalt az xbox 360-am, ujra 3 ledes hiba, mar sokadszorra lett javitva.
Uj gep vasarlason gondolkodom, most eppen lenne egy akcio, kb 58 ezer Ft-ert 250 GB-os, plusz 2 jatekkal es 2 kontrollerrel, egy havi ajandek xbox Gold tagsag es egy headset - szerintetek ez megeri? Nem lenne flashelve, tehat csak eredeti jatekokkal jatszanek - mar meguntam ezt az allando update-dolgot, meg ugye igy garancia is van, ha lenne valami baja. Ez elvileg a slim verzio lehet gondolom? Vagy ez nem a slim? Honnan lehet latni egyebkent, hogy ez az vagy sem, illetve van jelentosege?
Bar ugye van mar 2 kontroller a regi xbox-bol, tehat nem lenne annyira szuksegem erre, de igy ez a csomag nem tunik rossznak. Persze van kb 42 ezer Ft korul a 4 GB-os xbox verzio is, de szerintem ez a nagyobb tarhelyes verzio plusz a jatekok meg a 2 kontroller jobban megeri, nem? Mit gondoltok?
Elore is koszi a segitseget!
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
Mivel telefon boltban vagyok ezért egyértelműen 8-as WP telefonokat ajánlanék. Igaz a régebbi lumiák is felfrissíthetőek 7.8-ra de az sem az igazi. Ami nekem bejön és aránylag elfogadható árú az a HTC 8s, és a Lumia620. Várható az 520-as is valszeg jóval olcsóbban, pedig csak kisebb lesz, a belseje nagyjából a 620-as szintje. Kíváncsi leszek az árára. 15-el szerintem olcsóbb lesz a 620-as nál.
[ Szerkesztve ]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #5182 üzenetére
"...nekem egy 610 is meg fogja tenni" - nem szánok sokat rá és maximum netezni fogok vele. Nekem megteszi
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
L_YKing
addikt
válasz MasterMark #5179 üzenetére
Amúgy szereted a Lumia 710-et? Ha egyátalán ez van.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
tDr1v3r
veterán
válasz L_YKing #5176 üzenetére
Nincsenek horror árban... legalábbis használtan a régebbi modellek, pl. 2011 nyarán 30k-ért találtam Omnia 7-et. És az akkoriban is kicsit több, mint fél éves modell volt...
Amúgy én nagyon szívesen váltanék WP-re (régebbire vagy új 8-asra), de sajnos nincs rá Instagram...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
L_YKing
addikt
válasz MasterMark #5172 üzenetére
Horror árban vannak ezek nem? Sokat nem akarok rákölteni mert kb fél év múlva már ezerszer jobbak lesznek a telók.
710 tetszik pont megfelel nékem...
Milyen játékok futnak? Fifa van akkor elég is nekem!Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
kovsol
titán
válasz MasterMark #5172 üzenetére
nekem 520 is tetszik, én arra várok, hogy milyen árban lesz majd beszerezhető
May the Force be with you!
-
L_YKing
addikt
válasz MasterMark #5170 üzenetére
Nem vagyok android függő! ( De azért egy PÚ jól jönne! Nemáám!)
Tesómnak van Lumia 800 (ilyenre nincs pénzem, 600-700-as között gondolkoztam) és amikor kezembe fogtam beleszerettem![ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
MasterMark: Jó mobil a Nokia Lumia ... ? Mert most lesz születésnapom és gondoltam meglepem magam.
-
tDr1v3r
veterán
válasz L_YKing #5164 üzenetére
Abba egyátalán van split screen? Amúgy tudsz fejlődni, de csak Spec Ops-on belül... pár title-t meg emblem-t unlockolhatsz, semmi mást.
Fegyvert fejleszteni meg értelemszerűen nem lehet...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
L_YKing
addikt
A Cod MW3-ba van olyan mód split screenen , hogy Survival? Tehát lehet fejleszteni a fegyókat meg szinteket lépni?
-
L_YKing
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez már a vég.
Live-Die-Respawn
-
L_YKing
addikt
Nfs carbon?
Hogy kell beállítnai , hogy kontrolleren keresztül lehessen játszani?
Left4dead2-nél be tudtuk állítani , hogy joyal tudjam irányítani...Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Mister_X
nagyúr
válasz L_YKing #5155 üzenetére
Én egyáltalán nem tudok olyan PC-s címről, ahol offline multi lenne (osztott képernyős vagy ilyenek). Bár NBA-kre emlékszem, hogy azzal mondjuk lehetett... talán Fifát is. Próba cseesznye. De FPS-ek kilőve.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
L_YKing
addikt
Elhozta haverom a laptopot a suliba én meg az xbox 360 joyt.
Van a laptopon: cod mw2 mw3, left 4 dead2.
Lehet akármelyik játékkal játszani úgy , hogy 2-en nyomjuk?Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
woodbear
addikt
Ma szabin lettem volna de behívott a főnök
Elmarad a második szezonom befejezése a F1-benOldalam: www.swsfoto.de
-
oriic
HÁZIGAZDA
(#5146) MasterMark
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
WhiteWalker
nagyúr
Van parabola/műholdvevő szerelő ismerősötök? Lenne némi maszek munka nálam
-
Buster17
addikt
A munkatársam akivel közös házban lakom, de nem egy szobában és szinte minden este tömény fű szag árad ki a szabályából és ha netán kijönnének a jardok akkor is bajom lehet abból ha semmi közöm sincs hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
A Californication-ben is játszott (néha ruha nélkül)!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #5130 üzenetére
Oké.
-
MasterMark
titán
Chuck s05e08 XDDDDDDDDDDDD
Switch Tax
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Algotis
addikt
ÁÁ sikerült!!!
HA esetleg valakinek ugyanilyen gondja akadna, akkor [link]Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
Valaki tudja esetleg, hogy sok VCF file-t hogyan rakhatnék össze 1db VCF fájlba?
Apám Nokia 2630-ról váltott egy Galaxy S2-re, de a névjegyeket csak úgy tudtam leszedni, hogy egyesével mind a 494 db-ot...
Ötlet?Androidos Outlookból küldve
-
Mister_X
nagyúr
válasz thEndeR #5112 üzenetére
God of War: Ascension
@oric: pedig hidd el, hogy kettékapnála Gears of Warban
Óigen, fejlemény: bevittem a péest Konzolokszervizébe, ahol azt mondták, hogy van remény A szakijuk nem egy elázott gépet kezelt sikkerrel és 5000Ft, ha bejön.
-
thEndeR
aktív tag
Nektek egyébként bejön az új Walking Dead? Szerintem az előző ezerszer jobb volt...
-
thEndeR
aktív tag
Ti mostanság milyen játékkal toljátok a legtöbbet? Be kéne újítani valami game-t.
-
Mister_X
nagyúr
Hmm, nagy a kísértés, hogy boxot vegyek. Csak már annyi mindenem van PS-re digitálisan is (MLB13, Darksiders, GoW Network Pass, Plus-os cuccok)... a pénz, ami mos van (vagyis lesz hétfőn) az elég lenne egy Jasperes Arcade-hoz és akkor mondjuk vennék valami multisat és büntetnélek titeket Aztán fizetéskor meg PS. Így vizesen megvenné f27 kolléga, mint alkatrész 15k-ért. A legolcsóbb PS-hez akkor még 6k kellene, ami már egyértelműen kifut a keretből
@BoboDJ: [link]
[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
Mennyiért menne el szerintetek egy decemberi xbox ? 250 gigás vinyó, két kontroller.
Ha viszonlyag jó árban akkor lehet eladom és ráfizetek a halo 4-es változatra. Beszarás ahogy kinéz
-
Algotis
addikt
válasz MasterMark #5104 üzenetére
Köszi!
De szerinted akkor látni fogja a LG TV-m?
Konkrétan LG50PZ570 a neve.Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
válasz MasterMark #5102 üzenetére
2GB lehet a mérete maximum a fájlnak amit másolni akarok?
Akkor NTFS?Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
válasz MasterMark #5100 üzenetére
Szerintem FAT32, de nincs átkapcsolva, mert PDF-eket meg minden mást engedte másolni
Androidos Outlookból küldve
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest