- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
NorDezs
senior tag
válasz
dilipok #37241 üzenetére
Felismerni felismeri, de 50% körül elakad a telepítés. Akkor nem lehet gond, ha másolt lemezt teszek a boxba telepítés erejéig? Nem akarom tiltani, mert mondjuk neten nem játszok, de van rakat eredeti liveos játékom, és még szeretnék is
Illetve van valaki Szolnok környéki, aki kölcsön tudná adni a lemezt egy telepítés erejéig? -
NorDezs
senior tag
Van egy 4 DVDs Lost Odyssey játékom, természetesen eredeti, viszont a 4. lemez sajnos sérült, így nem tudom telepíteni. Szerintetek megoldható ebben az esetben, hogy leszedem valahonnan a 4. lemezt, feltelepítem, és az eredetivel játszok?
-
NorDezs
senior tag
game.co.uk-n rengeteg használt játék van 1-1,5 font között, érdemes szétnézni.
-
NorDezs
senior tag
válasz
raziel01 #23163 üzenetére
Nekem hétszáz valamennyi volt, már nem emlékszem, de az enyém licitálós volt, mint ez, bár itt van posta is!!!
De a lényeg, hogy a kínai is jó és óccó, csak sokat kell rá várni... -
NorDezs
senior tag
válasz
raziel01 #22835 üzenetére
Nekem 11 jatekom jott, ebbol egy, a ninja gaiden 2 nem telepul egyedul. Visszakuldes hogy megy naluk? Erdemes egyaltalan foglalkozni vele? Par fontos jatek volt.
Viszon jott egy kupac 2 es 14 napos gold. Gondolom ha egyszerre aktivalom oket sem fogok 'teljes' goldot kapni, vagyis nem jar jatek csak multi. -
NorDezs
senior tag
válasz
WhiteWalker #22803 üzenetére
Nekem is ma jott meg a 16-an rendelt csomagom. Ez elozo meg hat nap alatt ideert...
-
NorDezs
senior tag
Na én is berendeltem game.co.uk akcióból. Remélem nem dobják vissza a rendelést, mert 11 játékot vettem
Amúgy ez a kód további 10% vesz le az árból, ha 50font feletti a rendelés:
10SV360 -
NorDezs
senior tag
Van valami lista, hogy mik az aktualis akciok marketplacen?
Eddig csak a Midnight Club LA-t talaltam, azt meg is vettem. Raadasul a Complete Editiont kaptam, pedig nem is irtak sehol, hogy az lenne -
NorDezs
senior tag
Nem teljesen xbox téma, de hátha tudtok segíteni. Ezek a wireless vevők mennyire használhatóak? Szeretném a box wireless kontrollerét használni a PC-s játékaimhoz is, de eredeti microsoft vevőt már sehol sem találni, vagy horror áron kontrollerrel
-
NorDezs
senior tag
válasz
MasterMark #5270 üzenetére
Megvettem mindkettőt! Egyszer élünk
-
NorDezs
senior tag
Melyik Halo-t érdemes megvenni? A 3. részt vagy a Reachet. Eddig csak az egyel játszottam PC-n.
-
NorDezs
senior tag
A marketen lévő Midnight Club LA az a Complete Edition vagy sem? Ugyanis nem találtam hozzá külön DLC-ket.
-
NorDezs
senior tag
Nincs valami oldal, ahol összegyűjtik, hogy melyik játékok akciósak liveon? Nemrég lett csak boxom, de nekem nagyon átláthatatlan a live, és a netes marketplace is.
-
NorDezs
senior tag
Ha Amerikában veszek játékok DVD-n ami NTSC formátumú, azt tudom itthon használni? Itthon ugye PAL formátum van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest