- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
válasz
M@trixfan #4868 üzenetére
Közben tovább olvasgatva a külföldi fórumokat, nem egy esetben panaszkodnak a hihetetlenül alacsony FPS-ekre, a durva akadozásokra és a különböző hangproblémákra is. Volt aki megcsinálta a HDD formázást és a cache ürítést is, de nem javult a helyzet
A jelenlegi állapotában játszhatatlan.
Ezekre a hibákra patch kell, nem vitás
-
engusz
veterán
válasz
runner 125 #4836 üzenetére
Szerintem ki van centizve a "gépigény". Olyannyira, hogy néha belebicsaklik a konzol. Hirtelen nem is tudom, hogy mivel lehetne változtatni a helyzeten. Talán a HDD formázásával, ha esetlegesen annak töredezettsége hatással lehet a teljesítményre. A lemezről futtatást még nem teszteltem, lehet megérné kipróbálni azt is
-
engusz
veterán
válasz
MasterMark #4799 üzenetére
Köszönöm a tippet, a cache törlés megoldotta a dolgot.
Érdekes, egyáltalán nem tudtam róla, hogy létezett ez a funkció, nemhogy még üríteni is lehet
-
engusz
veterán
Segítsetek, a téma Crysis 3. Felmásoltam HDD-re, de rendesen szaggat a játék. Sétálás vagy futás közben baromi zavaró, illetve sok olyan rész van (főleg azok az átvezető részek, amiket a játék a saját motorjával rajzol ki), ahol nagyjából 2-3 másodpercre megáll a kép, a hang pedig recseg, elnémul, etc.
Telepítsem újra? Vagy érdemes várni egy patchre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest