- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
MasterMark #23744 üzenetére
Megpróbáltam ezt is, valamint router nélkül csak az ADSL modemmel, de nem ment. Hagyom a fenébe, szenvedjen vele a gazdája. Ez volt életem első és remélem utolsó kapcsolata bármilyen konzollal.
(#23747) figure85 Volt benne valami Kinect Adventures játék, de az elején az is frissítést kért. Már visszacsomagoltam a dobozába konzolt, még egyszer elő nem veszem.
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
MasterMark #23742 üzenetére
Mert neten keresztül nem tudom frissíteni, állandóan DNS hibát ír ki. Próbáltam két szolgáltatónál (Invitel és egy helyi mikrohullámos internetről), routerrel, router nélkül közvetlenül az ADSL modemen keresztül, kézzel adtam meg DNS-t (8.8.8.8 és 8.8.4.4), de eddig semmi nem jött össze.
A második kérdésre a választ nem tudom, nem a sajátom, csak azért hozták ide, mert a tulaj sem tudta csatlakoztatni a kinectet.
-
Szakbarbár
aktív tag
Letöltöttem a CD-s frissítést, a telepítésekor azt írja ki, hogy "system is up to date", de amikor a kinectet szeretném beállítani, akkor meg az xbox live-hoz akar mindenáron csatlakozni frissítés miatt. Én feladom, szenvedjen vele a gazdája.
-
Szakbarbár
aktív tag
Pendriveról sem tudom frissíteni
FAT32-re formázott 16 GB-os pendrivera felmásoltam a frissítést ahogy le van írva. Ha bekapcsolás után csatlakoztatom akkor látja és tudom tallózni a fájlokat. Újraindításnál viszont nem kínál fel semmilyen frissítési lehetőséget, sőt most már kép sincs
Ha az enyém lenne, már rég összetörtem volna... -
Szakbarbár
aktív tag
Üdv!
Egy ismerősöm vett Xbox 360-hoz kinectetet és a használatához kellene letölteni frissítést, de amikor az Xbox live-hoz szeretne csatlakozni, mindig DNS hibát dob neki. Ez azért van mert még mindig nem elérhető Magyarországon a Live? Ha igen, akkor marad az USB-s frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest