- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz
KaiotEch #46088 üzenetére
Szia.
Első és legfontosabb ha mondjuk FAT típust veszel a gyártási éve. 2009 előttit ne is nézz. Ha lehet abból is az Elite jelzésűt keresd.
Ha Slim vagy E típust keresel, akkor semmi extra dolgod nincs. Én most vettem egy E típust 3 hónap garival használtan 32500.-ért és tökéletesen működik. A Slim-nek jobb a hőelvezetése, mint az E-nek, de az E-ben a proci és a video chip is úgy van legyártva, hogy bírja a magasabb hőfokot.
FAT/
Slim: mindenképp vegyél hozzá egy talpat, ha állítva akarod használni. Ha magánszemélytől veszed, akkor szinte kötelező a teszt (30-35 perc alatt éri el az üzemi hőfokot) üzemi hőfok elérése után kikapcsolod, majd 1 perc múlva vissza. Ha teszi a dolgát, akkor ezzel meg is vagy. Drive ellenőrzés. Legalább 2 különböző lemez behelyezése és telepítése a merevlemezre. Ha rendben megy, akkor ez is ok. Veheted, viheted. Próbálj meg garit kérni a gépre. Hozzá járó kontroller minden gombjának ellenőrzése.E:kb, mint a Slimnél, de itt nagyon fontos, hogy semmiképp ne használd állítva. A "picipuha" ugyan rakott tappancsokat az egyik oldalára, hogy állítva is lehessen tárolni, de soha ne használd úgy, mert az E két oldalról szívja be a levegőt és a gép tetején távoztatja el. Ha az egyik oldalát kvázi "betömöd" azzal, hogy arra állítod, akkor előbb utóbb megfőzöd a gépet.
Ha boltból veszed, akkor csak a használatra kell figyelned, mert valószínű, hogy garanciával adják.
-
gianni85
veterán
válasz
KaiotEch #17710 üzenetére
ha nem is 100% eredeti, valószínűleg ugyanazon a gyártósoron készült mint az eredeti... én már vettem ilyen olcsó kontrollereket, eddig csak egy vezetékessel szívtam, bár az is működött, csak látszott rajta, hogy nem eredeti. Ha tutira akarsz menni, akkor olyat keresel amelyiknek a nevében benne van az official, vagy genuine szó, de azok biztos drágábbak is leszenk.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest