- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz
baderoli #40339 üzenetére
igy mar jobban ertheto
nem lehet, h amit nem tudtal regisztralni live-ra, az mar valamilyen modon korabban ossze lett kapcsolva valami live szolgaltatassal? Azert kerdezem, mert nekem azert nem az altalanosan hasznalt email cimem van a profilomon, mert azt mar elotte is hasznaltam es volt valami pc-s reg. Bar ez mar regen volt, lehet azota valtozott.
-
dilipok
veterán
válasz
baderoli #40336 üzenetére
hogy probaltad eddig? Mert nem fogod elhinni (csak csendben merem mondani), de van am egy olyan opcio, h join xbox live, csak nagyon el van dugva, mert a kozepso gombot kell megnyomni es kiveri az ember szemet
(de nem is ertem toled a kerdest, h oszinte legyek, nem ma lett neked sem geped
)
-
gianni85
veterán
válasz
baderoli #16886 üzenetére
Igen növelheti, bár ritkán találni olyan vevőt akit érdekelnek, és pont azok a játékok érdekelnek. Ha arra a gépre voltak eredetileg letöltve a játékok, akkor bármilyen más profillal is lehet offline is játszani velük (addig amíg a vásárlást végző profillal egy másik gépre nem viszed át a licenszeket)
(#16890) MasterMark
halott téma a 3d, felejtsd el
Azért játékonként egy 500Ft-tal mindenképp növelheti az árát is, ha többel nem is -
Blaise
veterán
válasz
baderoli #4036 üzenetére
Fanatec-et lehet kapni
-
MasterMark
titán
-
dunc
nagyúr
válasz
baderoli #2340 üzenetére
Magyar accountot csináltam,nem is volt egy hó free live opció ! X 360 on nem tudok új profilt csinálni,csak amit regisztráltam hotmail.com-on azzal tudok belépni livera,de gold nincs !
Próbálok csinálni,de sing up nál nem jó egyik email se bármivel próbálkozok (azt írja használatba van) -
rocket
nagyúr
válasz
baderoli #454 üzenetére
Ha nem online rendelted, vagy a termek nem rossz akkor nem kotelesek visszavenni, ugyhogy a panasz konyvbe hiaba irnal.
Nagyon regota nincs mar az a jogszabaly, hogy 3 napon belul kotelesek visszavenni termeket ami nem hibas, a bolt joindulatan mulik visszaveszik-e.Ha van szamla amin szerepel a termek neve, akkor az alapjan a M$ intezi a garit a kulon kaphato controllernel, hiba eseten el kell kuldeni a szamla masolatat.
#456: Controllert nem lehet regisztralni a weboldalon, szeria szama hosszabb 2 karakterrel mint amennyi hely van.
Pont ma inteztem egy ismerosnek, tobb mint fel ora volt mig felvettek, aztan olyan hatter zaj volt alig hallottam mirol van szo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart