Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
Nah kivégeztem a Shiftet. Kezem kivan, szemem bizsereg. 150GS-t adott a végén. Rengeteg dolog van még benne, úgyhogy pár hétig biztos elleszek vele.
Sikerült valakinek a "Spin out 4 Opponent car" feladat?Keldor papa:
-
Def26
félisten
válasz
eddie17 #35110 üzenetére
Én ma szabin vagyok.
Reggeltől nyomom a Shiftet.
Még 31 nap és itt a Forza 3. Legalábbis game.co.uk szerint. Hihetetlen mennyi jó játék szakad most ránk. Szvsz majd csak a karácsonyi nagy pihenésben érjük magunkat utol.
Idén először lesz olyan karácsonyom, hogy nem kell melóznom ünnepnapok alatt.
-
-
Def26
félisten
Tud valaki valami módszert arra, hogy milyen bankkártyát fogad el az Xbox Live? Többen is vásárolnak igy csak nem tudom milyen az a kártya.
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #34982 üzenetére
Hát igen, általában a PS3 -asok panaszkodnak, hogy de jó a boxos joya, nem pedig fordítva.
Gabi, egy kis infó a Conquest módról. -
Def26
félisten
Ugyanaz volt a bajom nekem is. Az a beállítás már kormányhoz kell szvsz. Kontrollerrel nem lehet úgy játszani. Leírom nekem mi vált be, és így meg tudtam szerezni az összes csillagot:
AI Difficultly Easy
Handling Model Normal
Steering Assist Low
Breaking Assist Off
Anti-lock Brakes On
Traction Control High
Stability Control On
Damage Effect Visual Only
Gears Automatic
Ezek mellett tiszta jó a dolog, és még nincs az az érzésed, hogy a gép vezeti a kocsit.Csabee.:Én is Porsche -t vetem, full upgrade, és verhetetlen vagyok.
Most nyílt meg a Tier 4 -
Def26
félisten
válasz
burgatshow #34900 üzenetére
DLC -k megvannak már?
-
-
Def26
félisten
válasz
heihachi #34806 üzenetére
Tényleg a Forza 2 -re is ezt mondták anno. Emlékszem amikor 7-8 órákat játszottunk vele még beszéltük is.
Mondjuk szvsz sokat segít a helyzeten a vinyóra való felmásolás lehetősége. Korántsem melegszik annyira a gépem, legalábbis a hátulján nem jön ki olyan forró levegő. -
-
Def26
félisten
válasz
Kristof86 #34787 üzenetére
Nekem nem pont ilyen a belső.
A lényeg, hogy van az a kábel ami "visszajön" a kis overcool cuccból ami az alaplapi ventilátor csatlakozóba megy. Azt kihúztam az alaplapi csatlakozóból és visszakötöttem rá a gyárit. Így kaptam egy olyat, hogy 5V -on megy a venti (ez a gyári) de viszont a kikapcsolás utáni hűtés megmaradt.Egyébként nekem is egy boltban csinálták meg a hűtésmódot, csak engem annyira idegesített, hogy leszartam mi lesz, belekontárkodtam.
-
Def26
félisten
válasz
Csabee. #34776 üzenetére
Carbon, Most Wanted, Pro Street, Undercover.
Nekem a Carbon és a Most Wanted nagyon tetszik, sógorommal jókat szoktunk játszani velük.Kristof86:Én saját magam kötöttem vissza. Egyszerűen lehúztam azt a kábelt ami az overcool kis ketyerébe megy, és visszadugtam a gyári kábelt. Így kaptam egy olyan gépet ami 5V -on 5 percig hűti kikapcsolás után a gépet.
-
Def26
félisten
válasz
keIdor #34694 üzenetére
Mekkora aláírásod van. Találó...
Szerintem is, ezzel is ösztökélnék az embert, "hogy ne vegyél boxot, várj, mert jön a GT5 PS3 -ra az új SLIM -el".
Nah, nesze nekem:
Gran Turismo 5 - PS3 Slim Bundle Coming December?
PS3 érkező csomagok -
Def26
félisten
válasz
Xirtam #34664 üzenetére
Azért egyet bánok, hogy ebben a listában nincs benne a Suzuki Swift. GT5 -ben benne van.
-
Def26
félisten
válasz
MeszarosB. #34671 üzenetére
NFS Shiftel "jó példa". Most nagyot fogsz te is nézni milyen fasza kis játékot dobtak össze.
-
Def26
félisten
válasz
MeszarosB. #34668 üzenetére
Igen, minden autót igyekeznek külön beállítani. Egy Forzában ez alap akkor amikor pl a GTAIV -ben is figyeltek minden autóra.
-
Def26
félisten
válasz
F.B.I. #34653 üzenetére
Ezt nem tudtam. Épp most nézegettem 120GB vinyókat, de akkor nem költök erre. Nem tudsz valami olcsó helyet ahol 60GB körüli HDD -t lehet kapni? WD BEVS kéne. Jó a használt is.
Csak azért kérdezem tőled, mert úgy hallottam, hogy te képben vagy ezekkel.sch_a:2 lemezes a Forza 3.
Az egy rablás érte...
-
Def26
félisten
válasz
heihachi #34601 üzenetére
Próbálj meg egy kulturált levelet írni nekik, amiben leírod, hogy ezt nem tartod olyan fair dolognak. Csak válaszolnak vmit. Hallottam 1-2 vigaszdíjas esetről, lehet te is kapnál tőlük vmit. Live!/points vagy akármi. Egy próbát mindenképp megér, csak egy a lényeg, hogy normális legyél. Ott is csak Juliskák dolgoznak, ha jó kedvében kapod el akkor bármi megeshet.
-
Def26
félisten
Megy nálatok a Live?
-
Def26
félisten
Még valami. Hűtési probléma az új PS3 slim -nél. Egyenlőre nincs semmi hivatalos dolog, csupán "csak" Wadarr próbálkozik megfejteni, hogy mitől melegednek túl a PS3 gépek.
-
Def26
félisten
válasz
szaszlaci #34474 üzenetére
Ügyes. A fórumban linkelték ezt. Szvsz nem rossz ötlet.
Dynatron A48G 70mm 2 Ball CPU Cooler
Sőt itt egy szimpatikusabb. -
Def26
félisten
válasz
szaszlaci #34416 üzenetére
Azt is nézd azért, hogy maga a Live! az egy szolgáltatás, ami nem ingyenes. Egy komplett, tökéletesen felépített rendszert kapsz a pénzedért ami teljes mértékben kiszolgál azon a téren ami az Xbox -hoz kötődik. Átláthatóan összerakott az egész rendszer ahol még a leghülyébb is megtalálja azt amit akar.
Gyors szerverek szolgálnak ki a nap 24 órájában, rengetek letölthető extra tartalom ami után nem kell különösebben keresgélned. Szvsz egy jó rendszer. Nah, ezt kapod 800Ft -ért havonta. -
Def26
félisten
Dirt 2 -ben direkt állítja le a gép a DVD olvasót? Nincs felinstallálva a HDD -re a játék, ettől függetlenül néha gondol egyet és leáll a DVD olvasó amikor a menüben variálok hosszabb ideig.
Eddig ezt nem tapasztaltam semmilyen játéknál, lehet, hogy ez is az új dash update egyik képessége? -
Def26
félisten
válasz
keIdor #34338 üzenetére
Ez elkeserítő.
Valahol olvastam régebben, hogy a Tomb Raider egyik verziója az USA -ban sokkal könnyebb kiadásban jelent meg mint az EU -ban (ugyanaz a cím), mert az ottani kölykök nem szeretnek annyit gondolkodni.
Ez már nagyon off, csak eszembe jutott:
Ott csak gördeszkával, meg BMX -el törik szarrá magukat. A másik balf@sz meg filmezi, hogy mekkora eséééés. Ahelyett, hogy odaugrana segíteni neki... -
Def26
félisten
válasz
keIdor #34334 üzenetére
OK. Várom(juk).
Undercover az nekem nagyon nem tetszett.
NFS3 jött be a legjobban, meg még talán a Carbon és a Most Wanted.
Annyi helyen olvasom (külföldi és belföldi fórumokon egyaránt), hogy iszonyatosan sok ember várja már azt a Need for Speed játékot ami a régi címeket vinné tovább. NFS 3 Need for Speed - Porsche Unleashed Nagyok voltak akkoriban, miért nem adnak ki ehhez hasonlókat? Igény tuti lenne rá.
-
Def26
félisten
Valaki nem akar nyomni egy gyors tesztet a Shift -ről? Milyen lett?
Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest