Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Gebriel
veterán
Milyen platform játékok várhatóak mostanság 360-ra
-
Gebriel
veterán
válasz
Xirtam #29631 üzenetére
Hallod próbálod osztani itt az észt teljesen feleslegesen, már nem először.
Szerinted nem ismerem a keresőnek a funkcióját.
Az egész PH!-n kb 2 hír van az általam linkelt MGS R-röl 1 azaz 1 darab hsz-el
Itt a topicban meg szó sem volt róla. Már ha nem valami kódolt nyelven írtak róla
Erre jössz nekem itt, hogy szó volt róla csak keresem vissza. Mondod úgy, hogy fogalmad sincs miről beszélsz.
Nagy ész vagy...
Ha meg nincs igazam akkor meg dobj már meg eg roh@dt linkel... -
Gebriel
veterán
Hogy erről itt szó sem eset az elég meg lep
360-ra melyek a komoly platform címek?
-
Gebriel
veterán
válasz
Djuree #29610 üzenetére
Erre gondoltam... bocs
-
Gebriel
veterán
válasz
Xirtam #29606 üzenetére
De okosat mondtál bakker.
Ha érdembe nem tudsz hozzá szólni akkor kímélj meg a hsz-tőlDjuree
Ez meg éri? -
Gebriel
veterán
Jövö héten beszerzek egy 360-t újra.
Kérdés az már csak, hogy melyiket érdemes -
Gebriel
veterán
Tudom volt már párszor ez a kérdés, vissza is olvadtam, de biztosat nem írtak egyszer sem.
Tehát
Ha van egy flashelt 360, és nettre csatlakoznak vele, EREDETI játékkal lehet multizni vagy le bannolják a gépet?
Köszi előre is -
Gebriel
veterán
Na ilyen sose lesz
Bocs srácok
-
Gebriel
veterán
Link
Berakom ide is hát ha -
Gebriel
veterán
Ha szeretne most szombaton egy konzol játékot tesztelésén részt venni jelentkezzen priviben.
Csak komoly szándékúak......The Punisher: No Mercy multijáról van szó.
-
Gebriel
veterán
Szereznem kell egy 360-at
[link] -
Gebriel
veterán
válasz
Coyote2000 #23510 üzenetére
biztos?
-
Gebriel
veterán
válasz
Coyote2000 #23470 üzenetére
Miért is JamesHoldennél van a pont.?
Nem igazán értem -
Gebriel
veterán
válasz
Coyote2000 #23457 üzenetére
Ne hogy azt gondold, PS3-nál is terjed az a tévhit, hogy a GTA IV legyilkolja a fejet. Csak tudnám melyik pihent agyú találta ki
-
Gebriel
veterán
válasz
p_milan #23424 üzenetére
Sorry a webfordító a hibás, én csak segíteni akartam.
[link]
"Resetting to factory defaults / resetting parental locks (unconfirmed)
This was posted on the xbox-scene forums and might work only with older versions of Xbox 360 dashboard.Press the following key combination
* Left Trigger, Right Trigger, X, Y, Left Bumper, Right Bumper, Up, Left Bumper, Left Bumper, X
This should give you a dialogue asking whether or not you want to reset your system to factory default settings.
Reset Xbox 360 video settings
While the Xbox 360 is starting up, hold Y and Right trigger. This will cause the system to reboot and reset the video settings. "Ha így könnyebb.
-
Gebriel
veterán
válasz
Buko01 #23414 üzenetére
"Resetting gyári alapértelmezésekbe / resetting* szülői zárak (meg nem erősített)
Ezt csak a Xbox 360 műszerfal öregebb verzióival adták fel a Xbox színhelyfórumokon és erőmunkán.Nyomd a következő billentyűkombinációt
* Left Trigger, Right Trigger, X, Y, Left Bumper, Right Bumper, Up, Left Bumper, Left Bumper, X
Ennek neked kellene adnia egy párbeszédet miközben kérdez, vagy nem te akar újraindításba a rendszered gyári alapértelmezett beállításokba.
Reset Xbox 360 videóbeállítások
Amíg a Xbox 360 munkába áll, tarts y és Right ravasz. Ez újratöltésbe és újraindításba fogja okozni a rendszert a videóbeállítások."Google a barátod
-
Gebriel
veterán
[link]
Béke
-
Gebriel
veterán
Idei évben milyen nagy platfom játékok várhatóak 360-ra?
-
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
válasz
(Kolombusz) #18115 üzenetére
[link]
No commentSzerk: Igaz az én Little Big Planetem is a megjelenés előtt 1 most már 2 héttel meg volt
-
Gebriel
veterán
válasz
(Kolombusz) #17908 üzenetére
"((Aki ismer annak mondom hogy nem örökre maradok gép nélkül, csak nagyon kell a pénz most))" ezééé
-
Gebriel
veterán
Van itt fent egy video link amiben a srác boxon nyomja Halo3-at és a csaja folyamatosan ki van akadva..
ha valaki előtudná ezt nekem szedni , mert véletlenül pont tudja hol van az nagy segítség lenne...sok az a 17500 hsz
youtubos videó egyébként és egy dal is énekel feldolgozva.
-
Gebriel
veterán
No para...szerintem simán el lehet akadni a COD4-ben
Nekem legalábbis sikerült, kellet vagy 3 óra mire rá jöttem hiába futtok előre és sikerül mindenkit le lőnöm, akkor is elmenekül a foser...balra kell menni és nem előre,de a francos átjáró úgy hülyén volt megcsinálva, hogy nem vettem észre, pedig voltam arra nem egyszer, de mindig úgy mozogtam, hogy kieset a látószögemből
Ha elakad valaki az nem baj és nem is szégyen..ez egy játék.. légy logikus..ne kapkodj..és gondold át Te mit csinálnál ha tényleg ott lennél...mert én sz@rá lőnék mindent ami mozog -
Gebriel
veterán
Második részért újra vennék 360
Magyar hang nagyon ütős benne -
Gebriel
veterán
válasz
Djuree #17437 üzenetére
Valószínűleg azért nem, mert nem nagyon ismerlek.
bwoay
Akkor légy olyan kedves és segítsél értelmezni, mert jelenleg r*tul nem értemJátszottam a GTA 1-2, VC, SA, 4-el.
Az én szemszögemből nincs az az érv hogy az 1. bármiben is jobb legyen a 4-nél.
Se hangulat, se játszhatóság se semmi....Lehet ezért értelmeztem félre..a képeket meg nem a garfika miatt linkeltem be..remélem ezt egyikötösem gondolta.
A három egy alap..erre jött rá a VC..majd a SA koronázta
A négynél is gondolom ugyan ez lesz... -
Gebriel
veterán
Megnyugodtam...
Értelmezd amit én írtam próbáld össze kombinálni és meglátod, hogy nem értelmeztem félre.De ha kell leírom szájba rágósan, ha gondolod,de Bwoay is már leírta ezerszer az értelmetlen letöltési kényszert amikor az ember a felével sem játszik.persze így is lehet. de van aki szeret az új játékokkal is játszani...mint pl. én meg a legtöbb ember...
És akkor warezolni kell?
Én is sok mindent szeretnék, de nem lopok, csalók érte.
Ez egy nagyon rossz érv volt -
Gebriel
veterán
válasz
Djuree #17359 üzenetére
Megnyugodtam...
Értelmezd amit én írtam próbáld össze kombinálni és meglátod, hogy nem értelmeztem félre.De ha kell leírom szájba rágósan, ha gondolod,de Bwoay is már leírta ezerszer az értelmetlen letöltési kényszert amikor az ember a felével sem játszik.persze így is lehet. de van aki szeret az új játékokkal is játszani...mint pl. én meg a legtöbb ember...
És akkor warezolni kell? -
Gebriel
veterán
válasz
F.B.I. #17353 üzenetére
Biztos igazad van csak számomra összeférhetetlen az alábbi.
"Live-ra elég 2-3 game, ami eléggé húzós befektetés még mindenkinek, aki nem anyuékkal lakik már és esetleg család is van "
Ha számolod egy régi Prémiummal és egy Arcade pakkal megvagy 80K-ból ( mondjuk Szlovákból ). Jah ez nem huzzós befektetés,de a 2-3 game az igen??"Az arcade packon meg mehet a menet (400FT/db), hogy ne maradj le semmiről,"
Nos nálunk gyerek még nincs és kb 10db játékom van, és néha még így sem tudom eldönteni melyikkel játsszam. Amit ha kijátszottam, cserélek INGYEN, néha beleszaladók egy-két ezer forintba, DE kérdezem én?
Kinek van annyi ideje(??),főleg család mellett(!!) hogy azt a rengeteg játékot végig játssza amit letölt
Mert a kipróbáláshoz ott vannak a demók.
Ááááá de mindegy lehet én gondolkodom rosszul. -
Gebriel
veterán
Nem kihagyni
-
-
Gebriel
veterán
Jön a kisebb Xbox360
Kép illusztráció igen csak ps2 formája van
Ha volt már bocsi -
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
válasz
-==Balazs==- #15304 üzenetére
Ezt gondolom el olvastad amikor beregeltél.
-Amit tiltunk... kiemelve ajánlomNem személyeskedünk,nem flamelünk.
Ebböl ban lesz szvsz ha nem fejezed be -
Gebriel
veterán
válasz
-==Balazs==- #15297 üzenetére
Mert téved valaki, az nem azt jelenti,hogy később nem látja be,hogy nincs igaza,csak mert különböző emberek vagyunk különbözően látjuk a dolgokat.
De ez a stilus amit Te csinálsz nem a PH-hoz való.
Szerintem vegyél vissza ebből a stilusból.. -
Gebriel
veterán
válasz
-==Balazs==- #15291 üzenetére
Azért egy kis tisztelet legyen benned
-
-
Gebriel
veterán
válasz
sakeee82 #15076 üzenetére
Erre találták ki a demo-t
Kipróbálod,ha nem tetszik nem veszed meg.Ennyi
Az a kifogás,hogy azért werezolsz mert ki akarod próbálni a játékot nagyon gyenge.
Meg merem kockáztatni,hogy a Kameot még a flashelés előtt vetted meg,és azért eredetiSzerk: És nagyon is egyet értek bwoay-el
...vettél már olyan játékot, ami kurvára nem jött be?
nekem még nemigen sikerült, ez a Bélák kiváltsága,
amikor ész nélkül irkálnak ki mindent...
A többiek veszik a fáradságot, és rendesen beleássák magukat a témába
(reviewk, videok, fórumok), mielőtt elköltik a pénzt.
Utána meg rászánják az időt a játékra,
nem hajítják ki, ha az első 20 perdben még nem indul be a dologSzerk 2: Mp3 letöltése legális dolog nem ütközik törvénybe.
-
Gebriel
veterán
Húú lesz itt parádé...
Flashelt vagy flashelhető gép árát feltornázzák!?
Na lesz itt még "hisztéria""Nagyon sokan keresik, mer' úristen mi lesz itt warez nélkül?"
Amikor meg elszáll a gépük,akkor meg lesz sírás-rívás!Azt hiszem lassan elérkezik a konzol szervizesek Kánaánja.
-
Gebriel
veterán
válasz
Buldozer99 #14420 üzenetére
Én a PS3 néztem.Sorry.Nincs boxom.
Szerk: jah boxra 12k, fém tokos,poszter + fegyverek(?!)
-
Gebriel
veterán
válasz
Buldozer99 #14414 üzenetére
Webshoppal az a baj,hogy aki már ott rendel az szétnéz rendesen a hálón.
És biztos hogy talál olcsóbban.lásd pl csak a jatekaim.hu
Bad C. pl már 10k is találtam fóliásan.Mennyiért adhatják ha leszedik róla a fóliát?
Viszont egy szülő majdnem biztos,hogy az üzletben fogja megvenni a játékot drága gyermekének...szerk: Viszont a használt cuccra 0% adó van.
-
Gebriel
veterán
Bocs,hogy bele...
Letéti dijat el lehet nevezni tagsági kártyának.Könyebben beveszi az emberek gyomra főleg, ha mondjuk a cseredij, így a felére esik.Bár én a legdrágább jéták árát használnám árnak,ha estleg nem jönnek vissza.
Ez még müködne PS3,de boxon semmi képpen nem
A warez miatt.
Van benne tapasztalatom.Drága hobbi -
Gebriel
veterán
válasz
heihachi #14239 üzenetére
A gond az, hogy egyszerűen nem lehet produkálni ugyanazokat a reakcióidőket, ugyanozak a gyors mozgásokat, ugyanazokat a kunsztokat
Ez így igaz,de nem is kell tudni produkálni szerintem.
Konzolokon lévő FPS-ek teljesen más játék stílust követelnek.
Kár is pcés FPS-hez hasonlitani.Én pl CS-n nevelkedtem
-
Gebriel
veterán
Ők is jó áron dolgoznak.
És itt is lehet nagyon jó áron játékot találni vagy cserélni,ha valaki nem ismerné.
Aktív témák
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest