Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Az mi az istennyilától lehet, hogy akkor karcot gravírozott a dvd olvasó a boxba mint az állat, körkörös gravírt. Két helyre. Természetesen tudja valahogy olvasni de fel már nem tudja másolni.
Mi a francot csináljak? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabee. #36150 üzenetére
Kikerülni sajna nem lehet. Viszont a múltkor buli volt nálunk és mind a két box rá volt dugva a switchre és ha csinálsz egy játékot akkor tudsz Join gammel keresni megtalálja és lehet aprítani egymást. Pedig mindd a kettőnknek van live előfizetése
De nem arról szólt a móka, hanem a piálásról. Aki vesztett az ivott. Úgyértem aki lelőtte a másikat, az áldozat ivott. COD 5 Team deathmatch
-
Mr.Grincs
veterán
Na jóestét emberek nem voltam itt már lassan 3 napja. Megjártam Romániát oda vissza. pontosabban Arad, Déva, Sebes, Szeben, Brassót. Meg persze vissza is, hogy a fontosabb és nagyobb városokat említsem. Brassó volt az utcsó város ami még a Magyaroké volt.
Gyönyörű volt az oda és a vissza út is. 10 óra kocsikázás oda, vissza szintúgy.
Mindenkinek látni kell, egyszer minimum. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Mr.Grincs #35774 üzenetére
Most látom hogy PRO 60as. Akkor nem lehet valami idős. Viszont akkor egy para van amire kíváncsi vagy leírom privibe. De végülis annyit elárulhatok hogy az olvasófejjel szokott gond lenni, vagy a lemezzel, ha a lemez tiszta akkor olvasó a gázos, illetve hamarosan kifekszik
-
Mr.Grincs
veterán
A francért nem működik normálisan ez a rohadt xbox live, hamár egyszer fizetek érte egy teljes évre, méghozzá nem keveset, akkor elvárom hogy működjön ez a szar...de nem működik. Privát chatbe szinte lehetlen értem amit a másik mond. Az eszem megáll.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
wilddog #35615 üzenetére
Az xbox 360 Arcade belseje semmiben nem különbözik a PRO, vagy az Elite belsejétől. Ugyan az az egész csak HDD van a prohoz és az elithez. Az Arcade gépekbe pedig integrált 256 os memória van, a régi hordozható helyett ami szerintem egy hülyeség, mármint az integrált móka. A hordozható jobb volt. De szerintem ezel sokan így vannak.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sickboy25 #35575 üzenetére
Nincsmit. Korosztálytól függetlenül lehet vele játszani szerintem mert annyira nem brutális hogy rémálmai legyenek az embernek. Van ilyen segédlet is amikor célzol hogy hova lődd a golyót, tudőbe, szívbe, fejbe stb. És nincs olyan sok levegőd mint eggyes fps játékokban
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sickboy25 #35571 üzenetére
Csak a demót szedtem le.
Nagyon szép grafika, a játékmenet is "szinte valóságos", osonni kell, nyomot lehet olvasni, kacsára, nyúlra, őzre, medvére pumára vaddisznóra vadászni. Gondolom még több fajta állatot lehet vadásznia teljes játékban, ha megjelenik. Ettől nem tanul megsenki vadászni de aki vadászik annak érdekes kihívás lehet. Faterom vadászik és nekik tetszik a dolog szóval nállunk tutti darab ebből a játékból. FPS jellegű maga a játék. Igényes komoly kidolgozású valós fegyverek vannaka játékban, és a hangok is elég jók.
A környék meg lenyűgöző ahol a demóbanjátszottam. Próbáld ki, mert szerintem megéri. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu #35556 üzenetére
Azt tudom hogy nem valami fényes az élet most, de kitartás.
Én sem most tervezem ennek a vételét csak ha vennék tuttira a gyári MS kormányt venném.Def: Hát árban tényleg van különbség és igen egy teszt kéne hogy mit tud valójában a két cucc egyszerre.
Egy kis segítsgé az arcképhez ITT
Ezek a képek amik már nem lehetnek. Nézd át alaposan hátha más elképzelés is az eszedbe jut. -
Mr.Grincs
veterán
Eleinte engem sem érdekelt rá majdnem egy évre csináltattam arcképet mikor őstag lettem. Aztán kitaláltam egy egyénit amilyen senkinek sincs. És most itt vagyok ezzel az avatarral.. Egyszerűbben megjegyzik a fórumozók, hogy ahhaa a Leslie Nielsen pofa már járt itt vagy tőle kérdezd meg. Vagy a te esetedben akár a szupercsapatból a rosszfiút is megcsináltathatod avatarnak
Az sincs még senkinek tudtommal.
-
Mr.Grincs
veterán
Elkérik a konzolod sorszámát és minden számot ami csak megtaláljható a hátulján. Valamint ha egy éven belül van csak akkor fognak újat adni de csak fehéret. Ha egy év garin kívül van akkor felejtős a dolog. Ha fekete vagy piros lenne a konzolod akkor kapnál csak fekete vagy piros joyt. De elképzlehető hogy elviszik a joyt vagy vissza kell küldeni és csak akkor kapsz másikat. Nem jellemző de előfordul. Szokták mondani hogy tartsd meg fél évig legalább mert jöhetnek érte. Szóval csak óvatosan.
-
Mr.Grincs
veterán
Mikor is jelenik meg a COD 4 MW2?
-
Mr.Grincs
veterán
Kipróbáltam a Forza 3 demót. Hát nem dobtam hátast tőle. Maradok a shiftnél, szerintem az jobb. Tegnap kipróbáltam a shiftet is, mert xbox 360 party volt nállunk hajnal 5 ig. Uáttan mentünk csicsizni
3an voltunk itthon és mindhárman azt modtuk hogy shift a jobb.
Igaz hogy a forza 3 demóból nem sokminden derül ki de a lényegen nem változtat. nekem nem jött be. -
Mr.Grincs
veterán
Nemtudjátok mi van a gamer 365 tel hogy egyből jelszót kér? És hiába írom be nem fogadja el....
-
Mr.Grincs
veterán
A hibajelenség elmúlt. Nincs semmi gond a kikapcsolással már.. Ezek szerint egy memóriaürítés ráfér havonta a boxra.
-
Mr.Grincs
veterán
Ha kiveszem a meghajtóból a lemezt akkor is ezt csinálnja.
Most megpróbálom vinyó nélkül de szerintem nem sok köze van a dologhoz.
-
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Az mitől van hogy nem kapcsol ki a box csak akkor ha kitépen a konektorból?
Idáig csak néha fordult elő de mostmár 10 ből 10 szer ezt csinálja.Volt hogy várt egy picit aztán kikapcsolt. De mostmár ezt sem csinálja csak villog a bekapcsológomb középen és kész.Mintha várna valamire. Van hogy egyből kikapcsol, de mostmár nem kapcsol ki. Ötlet? -
Mr.Grincs
veterán
Eskü ki kéne próbálnom már a fifát.
-
Mr.Grincs
veterán
COD5 játszópajtásokat keresek
XBOX 360 Gamertag: MrGrincs -
Mr.Grincs
veterán
Kiszedtem egy nehéz acsit a COD 4 ből. 20 Másodperc alatt a tesztpályán kell végigmenni. 17.85 lett az időm. Egy jópárszor nekiálltam mire sikerült.
Az igazi überek 13,25 másodperc alatt meg tudják csinálni a youtubeon. Azért nézzétek meg ti is. Én sehol nem vagyok hozzá képest[link]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #35173 üzenetére
Ez baromi jó lehet
Hamár COD akkor COD 4.
A kérdésem legionkább hozzád szól. De ha más tudja rá a választ az is szólhat, ne fogja vissza magát senki..Szóval van az hogy össze kell gyűjteni 30 DB Enemy Intelt magyarul 30 notit. Nekem 19 megvan és már a franc sem tudja hogy melyik pályáról szedtem össze őket. A kérdés az hogy meg e lehet valahol nézni hogy melyik pályáról gyűjtöttem be őket és melyikről nem.
Mert a COD 5 ben volt ilyen a Death Cardsnál. Itt csak azt találtam meg hogy mennyit gyűjtöttem össze.Végigjátszni az egéset elölről nagy meló lenne és úgy megnézni mi van meg és mi nincs.
-
Mr.Grincs
veterán
Én próbáltam a Guitar Hero-t gitárral, nemtudom milyen gitárja van a keresztanyám férjének de fehér és elég kényelmes volt.és játszni rajta is elég élvezetes volt. Úgyhogy én is tervezem a gitár beszrezését.
Mellesleg a keresztanyám verte a vérjét GH banMindig versenyeznek.
-
Mr.Grincs
veterán
Kipróbáltam a big game hunter 2010 et nagyon fain. De sajnos semmi köze nincs az igaz vadászathoz. Aki vadászott vagy volt vadászni az tudja hogy milyen. Nekem a fatereom elég sűrűn jár vadászni, mert tag egy vadásztársaságnál. Megmutattam neki a játékot aztán mondta hogy unaloműzőnek nem rossz. De ettől nem fog senki megtanulni vadászni.
-
Mr.Grincs
veterán
Forza 2 vel játszottam anno, de szerintem én vagyok az egyetlen aki jobb kézzel bal váll fölött jó messzire eldobná mert annyit nem ér az egész számomra. Hamar ráuntam ami azt illeti, annyira unalmas egyhangú az egész. Hangsúlyozom számomra. Attól még a Forza 3 jó lehet, vagyis a videó alapján jónak ígérkezik.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
SweetBrother #35115 üzenetére
Esetleg nézd meg a végijátszást hogy hol rontod el. Itt van.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
SweetBrother #35100 üzenetére
Az még nem az utolsó küldetés.
-
Mr.Grincs
veterán
GTA 4 térképpel 7K
COD 4 Game of the year edition 7K
COD 5 7K
Medal of Honor Airborne 3K
NFS Undercover 4KPübe lehet zaklatni.
-
Mr.Grincs
veterán
Beszereztem a COD 3at is... Amikor elsőnek játszottam fele csúcs játék volt. Most bezzeg......Tiszta kínszenvedés. Csúnya is, idétlen is. A multi része is ratyi
Szóval megy vissza a gazdájához
-
Mr.Grincs
veterán
Beszereztem az Orange Boxot kölcsönbe. Idáig a Portal 2 nél ragadtam le az nagyon gyere be eddig
Érdekes nagyon. Csak ajánlani tudom.
-
-
Mr.Grincs
veterán
Megoldás [erre]???
Nekem nincsen ötletem sajna. -
Mr.Grincs
veterán
Nekem ezzel kapcsolatban annyi a hozzáfűzni valóm, hogy nekem bejött. Nem kérték vissza a másikat. és azt sem mondták, hogy tartsam meg fél évig minimum mert jöhetnek érte.
1 héten belül küldték a kontrollert németországból.Még elem is volt a zacskós kivitelhez.
én egyből azt mondtam hogy nem működik a jobb oldali gombám.
Aktív témák
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest