Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Friss infó....
Csúnyán ráfázhatnak akik idő előtt játszottak az Xbox Liveon a Turn10 új játékával a Forza Motorsport 3 -al. A Microsoft más módot talált arra, hogy megbüntesse a felhasználókat. Valószínüleg már Ők is tisztában voltak azzal, hogy a bannolt gépeket lehet unbannolni ígyhát ezúttal a játékosok profilját kezdték el tiltani. Ez azzal jár, hogy többet az adott accounttal nem lehet felcsatlakozni livera. Akinek többezer pontja van, valószínüleg nem fog örülni a dolognak. A bannolással párhuzamosan az érintett felhasználók egy levelet is kapnak a live accounthoz rendelt email címükre melyben röviden az áll, hogy szerződésszegés miatt véglegesen felfüggesztették hozzáférésüket.
Forrás: Xmedia
-
Mr.Grincs
veterán
Mondanak ezek mindent egymásra, csakhogy a saját malmukra tereljék a vizet. Nem akarom reklámozni meg nyalzni meg ilyesmi, de szerintem aki a legprofibb gépekkel dolgozik az Waddar. Igaz még nem csináltattam ott semmit de hiszek annak aki már ott csináltatta a vasat. És ha neadjisten 3 ledes lesz a gépem én is oda fogom vinni.
Ahol van a konzolok szervíze bolt a hunyadi téren, onnan kb 30 méterre van egy nagyon csöves konzolszervíz elsőnek oda mentem be véletlenül, ott akkora nagy rumli mocsok van, hogyha ezt látnák azok akik ide küldik a gépüket egyből szívinfarktust kapnának.
és a csávó épp egy hőlégfúvóval stabilizált a szemétdomb tetején egy xbox 360 lapot. Én is kifordultam onnan miután rákérdeztem hogy ez a konzolok szervíze, aztán monják hogy nem pár méterrel feljebb az Andrássy út fele. -
Mr.Grincs
veterán
Október 31.én kinek van kedve elmenni a BGS re? Budapest Game Show.
Én a múlt évben voltam és nyertem egy full kicsi kabátot amit elcseréltem egy bögrére
Kasza08 al voltam kint -
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #36835 üzenetére
PS3 on is vannak ilyen zacsik vagy ahhoz hasonló gamer pontok?
Hát azt nem csodálom, hogy ezen tanultál meg. Mert sztem is a COD okon lehet
megtanulni jól játszani, mert ugye sokszor segít az automata célzás.
Nekem a COD 3 volt az első FPS amit játszottam, aztán a medal of honor airborne ami igazán tetszett és a mai napig nagyon tetszik és csak ajánlani tudom mindenkinek.
SZerintem ma éjjel megszerzem azt az utolsó 20G-t. -
Mr.Grincs
veterán
Ezt valaki megcsinálta már veterán fokozaton?
20G t lehet kapni érte.
-
Mr.Grincs
veterán
COD 4 tipp.
Aki most játszik vagy majd játszani akar a COD4-el annak azt ajánlom ne szedje össze a laptopokat elsőre. Vagy ha össze is szedi vagy össze akarja szedni elsőre az nézze meg EZT a videót, amiben össze van vágva, hogy hol van a 30 noti elrejtve.
Nagyon hasznos annyi szent.És még egy tipp. Ha már összeszedtél valamennyit de nem tudod hogy hol szedted össze melyik pályán akkor ezt csináld PL: Mission Select--> Act 1--->Blackout- legkönnyebb mód-->Várd meg betölt a játék-->lépj a menübe--->Options-->Cheats-->És ezen belül meg tudod nézni hogy az adott pályán hányat találtál meg a notikból. Pl: "You have found 1 of 2 enemy intel item in the mission."
És akkor tudod hogy itt még van 1 amit nem találtál meg. Ebben segít a videó.Én most szedtem össze mind a 30at, úgy hogy 19et szedtem össze játék közben. Így most 980G/1000G nél járok. Hátra van az utolsó 20G-s mutatvány amikor veterán fokozaton kell végigvinni a repülős extra pályát IDŐRE
20G üti a markát annak aki megtalálja mind a 30at.Sok sikert mindenkinek.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
alien_ #36785 üzenetére
Igen tudok. Ez alapján nemcsoda hogy 3 ledesek lesznek a gépek, mert szétfő az agyuk, És ez nem is annyira erős játék.
Teszteredmények, az egyes pontokon mért hőmérsékletek:
Az értékek digitális szondás hőmérővel lettek mérve több ponton, miközben a dead rising játék futtott.Gyári hűtéssel:
GPU: 82
CPU: 87
RAM: 65
kondenzátorok: 48Vízhűtéssel, ramhűtő bordával:
GPU: 65
CPU: 67
RAM: 54
kondenzátorok: 47 -
Mr.Grincs
veterán
Akárki akármit mondd nem egészséges hogy ilyen magas hőfokon mennek ezek a GPU-k.
Ha értelmesebb hűtés lenne benne akkor nem lenne ennyi gond a garanciával és a szervízeléssel. Ma már az xbox 360 szervízelése egy külön iparággá alakult, meg még egy jódarabig menni is fog és sokan sok pénzt keresnek vele.
Mindenesetre én járatom a dahsboardban a vasat 5-10 percig minimum, mert ártani nem árthatok vele.
Ha a dvd lemez bent van és nem játszok vele akkor miért pörgetni alapjáraton a meghajtó? -
Mr.Grincs
veterán
Én is akartam írni, hogy nem sokat lehet elérni a porfújással. A lapátokra úgy ráül a por hogy azt ecsettel lehet csak levakarni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #36739 üzenetére
Lehet. De én nem sok jót jósolok neki. Már eleve elképzelhetetlen hogy kontroller nélkül játszon az ember....Szerintem legalábbis.
Thome: Tutti módszer nincs. A vízhűtéses gép is lehet 3 ledes. A titka az egésznek, hogy jól szellőzzön a gép, legyen mindig kitakarítva mert iszonyatosan sok por tud belemenni.
A tetejét érdemes megvágni és oda betenni egy ventit, hogy legyen levegőáramlás.
Én legalábbis ezt akarom megcsinálni.
Mert alapból a box nem sok levegőt szív be oldalt. Ugya a ventik csak belülről kifele nyomják a meleg levegőt. Így nemigazán kerin nagyon a levegő. El van tolva az egész hűtés gyárilag. -
Mr.Grincs
veterán
Mi bajod van a te kontrollerednek? Haveromnak az a baj hogy bekapcsol majd kikapcsol egyből vagy egy darabig jó pár percig utánna off megint. vagy az hogy be sem tudja kapcsolni. Másik akksival is próbálta meg másik komplett aksitartót is adtam neki kölcsnbe. Aztán azzal is ugyan az a probléma...Most az új ingyé kapott kontrolerem van kölcsönadva neki. Nem bonyolult szétszedni és összerakni sem. És szerintem magát a boxot nehezebb szétszedni.
Van valakinek ötlete hogy mi lehet a baja? Mi tud elkopni vagy tönkremenni egy kontrollerben?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
kisJack #36637 üzenetére
Itt nézz szét [link] és keressed a fórumban iceakost, vagy antihero-t Ők árulnak gold előfizetést és ms pontokat is.
Én anti herotól vásároltam, de a haverom vett iceakostól.
úgy műxik, hogy befizeted vagy átutalod a számlára a pénzt a kiválasztott előfizetésért és ő ha megkapta a pénzt emailben küldi neked a kódot.
Nem kell beszarni, nem vágnak át mert nagyon sok embernek adtak már el ezért ajánlom én is őket, mert tudom hogy nem lehúzós dzsó, mint eggyesek. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Krisz_82 #36632 üzenetére
Nemértem amit írsz de azért leírom, hogy mi a helyzet.
Ha mondjuk kpasz valakitől egy zsír új boxot ahhoz tartozik egy hónap live ha magad reggel a boxon keresztül az xbox livera. Kártyát meg kódot ne keressél.
Ha a szervízbe küldted a géped és ott kicserélik akkor nem fog tartozni hozzá semmi sem, mert ugyananzt a szériaszámú gépet fogod visszakapni, ami volt csak újfajta alaplappal. Hogy hogyan? Azt tőllük kérdezd. De viszont itt lehet olyan hogy adnak egy hónapos live kártyát a dobozba, amit visszaküldenek neked.. Szoktak ilyet csinálni. Van aki kapott már.
A regisztráció pontos menete fent van : itt is
Fontos, hogy angol vagy amerikai accountot csinálj mert magyarországon nem elérhető a live, hivatalosan. -
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
60Gb os HDD eladó. Pübe lehet zaklatni az ajánlatokkal.
-
Mr.Grincs
veterán
Tud valaki ócccsssó helyet ahol Expansion Packot lehet venni? Magyarul 120GB os vinyót cd vel és átviteli kábellel. Mert iszonyatosan kell a hely, a 60asról meg már lefolyt minden
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
gyuri00 #36584 üzenetére
Azért az nem volt semmi amikor átvittem a labdát a te térfeledre. Állandóan csúszkáltam, mert nem tudom mit kell nyomkodni. Jah és életemben most elsőnek játszottam a FIFA játékkal, szóval sosem késő elkezdeni.
Amúgy a magyar kommentár szerintem fantasztiksra sikeredett.Lealáztak mint a szart. Amúgy azt hittem hogy annyi van csak a meccsből.
-
Mr.Grincs
veterán
Lehet én vagyok a hülye de most hogy a HDMI kábellel nyomatom ismét a gémeket nem annyira melegszik a gép....
MINT a HDAV kábel használatakor. Ám lehet csak be vagyok nyomva
Kérem erősítsen vagy cáfolja meg az állításom egy hozzáértő ember. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szpal17 #36570 üzenetére
Abból sosem volt baj hogyha járatja az ember a dashboardban a gépet 5-10 percig. Ha jasperes géped van akkor nem kell félned annyira hogy 3 ledes lesz, mert ritka, hogy az 3 ledes legyen. Lényeg az, hogy olyan helyen a gép ahol jól szellőzik. Akkor nem lesz vele gond.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
gyuri00 #36539 üzenetére
Nah ez egy nagyon király ötlet. És rendesen a boxra dugod rá?
szaszlaci: Honnan szerzik 3-4K ért az új lite on meghajtókat? Mert annyiért én is vennék tartalékba.
Sipi16: Hidd el jobban jársz a dvd lejátszóval, vagy amit gyuri említett a pendrive és akkor megvan az öröm , hogy boxon lehet filmet nézni.
-
Mr.Grincs
veterán
Zsír az avatarod
Nekem meg egyre szűkebb a 60as vinyóm...Úgyhogy 12as lesz belőle egy hónapon belül.
(#36534) Sipi16: Ha flashelsz akkor ugrik a gari, de szerintem ez elég eggyértelmű.
Szerintem ha másolt dvd ket akarsz rajta nézni akkor inkább felejtsd el. Lehet rajta nézni nem arról van szó csak ne koptassad fölösleges az olvasófejet, amit igen húzós áron cserélnek ki ha tönkremegy. 1-2 év után vagy azon belül attól függ ki hogy használja. Ha felmásolod a játékokat a hdd re akkor sokáig bírja. Amúgy 10-15K egy meghajtócsere úgy hogy a régit is visszakapod. Inkább a filmekhez használj asztali dvd lejátszót vagy pc-t. -
Mr.Grincs
veterán
NFS Undercover Magyar feliratos készpénzre cserélhető az ára 4K. Posta is játszik.
Pübe lehet zaklatni. -
Mr.Grincs
veterán
Hát ha csak beállítási probléma volt ami elképzelhető mert szétkapcsolgattam mindent csakhogy menjen jól.
Azt honnan tudhatom meg hogy van e valami gond a tv hdmi protjával? Mert megy tehát elvileg jó mindd a kettő.
És igen amikor átkapcsoltam a HDMI 2 re meg át is dugtam a boxot akkor ott is kikapcsolt így feltételezhetően csak beállítási probléma mégis. Hála az égnek. -
Mr.Grincs
veterán
Lehet az volt a baja hogy nem autora volt állítva a dolog hanem kézzel ide oda állítgattamés azért kapcsolt ki be a HDMI 1....Jólenne ha kiderülne mert akkor tudom, hogy én vagyok a hülye és mégse a tv a szar.
Mert másnál jól ment hibátlanul. A kábel tutti jó, a box tutti jó a tv meg ezek szerint beállítási probléma volt. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Crazyman33 #36472 üzenetére
Most én is arra állítottam és érdekes módon működik a tv-m
Nem csinált olyat mintha ki be kapcsolnám a hdmi portot, amit persze nem tudok távirányítóval, csak léptetni tudom, hogy CMP, AV 1, AV 2, AV3, TV, HDMI 1, HDMI 2, VGA.
Ha 720P re állítom manuálisan élesebb a képe, ha automatikusan akkor nem annyira éles de úgy is nagyon szép és ez az 1080i.
Ha szar lenne a hdmi portom akkor nem is működne szerintem. Bár a franc tudja mostmár mi a görcs van. -
Mr.Grincs
veterán
Kinek van 82 centis HD ready tv je? Aki HDMI kábellel használja az írjon. És hogy állítja be a HDMI beállításokat? Automatikusra vagy pedig kézzel 720P vagy 1080i re...
Mert lehet mégsem szar a tv-m.....
Mert ha szar lenne a HDMI portom akkor szerintem tutti nem is működne...vagy FT. -
Mr.Grincs
veterán
Te kivétel vagy
Egyre szarabb ez az NFS Shift
Az elején jó de már azért fel tud idegesíteni. Elsőnek a drift, aztán a rohadt meccsek. enegm simáén kilöknek én meg senkit sem tudok kilökni...
Ugy megyek a kocsival a máésik kocsinak mint az állat és a másik kocsi átmegy a kocsim felett mintha bicikli lenne, vagy mintha 50 kiló lenne. -
Mr.Grincs
veterán
A vitát befejezni. HDMI kábelt vegyen mindenki és kész
Mert?
-Mert olcsó
-Mert én azt mondtam
-Mert nem tudom
-Mert nincsen kábelrengeteg ami szarul néz ki
-Mert szerintem élesebb és szebb a tv-n a kép
-Mert ....................(várom a további merteket) -
Mr.Grincs
veterán
Az xmedián azt írják, hogy jobb.
Itt a cikk, hogy mindenki lássa. Én maradok azért a HDMI kábelnél és a HDAV nál.
Miért használjunk VGA kábelt?
Sok ember csak azért cseréli le hibátlanul működő régi XBOX 360-át mert az újnak már van HDMI kimenete és állítóéag azon szebb a kép. Nem... nem az. Tudom, hogy most ez érzékenyen érinti azokat akik emiatt már lecserélték a gépüket de a helyzet az, hogy elég lett volna egy VGA kábelt venni. Nézzük csak miért is van ez így, hiszen HDMI-n keresztül digitális jeltovábbítás van és elvileg ennek kéne a legjobb képet adnia.
A probléma ott van, hogy a HDMI-n érkező jelet nem engedi át a TV képfeldolgozó elektronikája hanem mindenféle eljárással megpróbálja azt kontrasztosabbá, teltebbé és élesebbé tenni. Ezeket az áramköröket NEM lehet teljesen kikapcsolni egyik TV-n sem. A digitális jel adat formájában érkezik a TV-hez és a vezérlőelektronika feladata, hogy ebből képet állítson elő. A legtöbb TV képtelen normálisan kezelni a HDMI jelet és olyan extrém idióta dolgokat is felvonultatnak mint a digitális jel overscanelése, túlméretezése. Ez nagyjából annyit jelent, hogy egy picit belanagyít a képbe de ez éppen elég ahhoz, hogy a pixelek ne ott legyenek ahol lenniük kell. Ezt a jelenséget egyes tévéken a "csak pásztázás" , "just scan" , "1:1" beállításokkal lehet kompenzálni de még így sem kapunk tökéletes képet.
VGA kábelen keresztül más a helyzet. Ugyan a jel itt nem digitális de a 360 ANA vagy HANA chipje tökéletes minőségü képet állít elő és ebbe a jelbe a TV nem nyúl bele. Mégpedig azért nem mert a VGA csatlakozás eredetileg PC bemenet lenne és így fölösleges bármilyen módon feljavítani a képet. Mivel a PC által kreált képet overscannelni, túlméretezni sem kell és nem is szabad ezért minden pixel a helyére kerül és nincsenek olyan problémák, hogy recésnek töredezettnek látjuk az éleket. A képjavító áramkörök hiánya miatt a szinek sokkal homogénebbek. Aki szerint fakó a kép, az új dashboardban már 3 lépésben tudja állítani a színtelítettséget, úgyhogy már ez sem lehet probléma.
Nagyon fontos, hogy VGA kábel használata esetén arra állítsuk a boxban a felbontást, ami a TV készülékünk natív felbontása. HD ready LCD-k esetében 1366x768-ra, FULL HD-nél pedig 1920x1080-ra. Plazma tévék esetében nézzük meg a technikai leírást mivel itt többféle felbontás is előfodrul.
Ha mindezzel megvagyunk, búcsút inthetünk a recéknek és nem fogjuk többet hiányolni az élsimítást sem. A VGA kábel további előnye, hogy ott van rajta az optikai kimenet is, nem kell semmiféle átalakítót vagy speciális erősítőt beszereznünk. Az alábbi képre kattintva összehasonlíthatjátok a HDMI és a VGA kábel által produkált képet. Jól látható, hogy a HDMI verziónál a betük kontúrjai problémásak... ugyanez a jelenség figyelhető meg a játékokban is, a kontúrok nem lesznek szép simák hanem itt-ott zavaróan töredezettek lesznek az élek. A komponens HD és kompozit kábeleket nem érdemes megemlíteni sem, aki ilyet használ az azonnal váltson!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabee. #36384 üzenetére
A VGA kábelhez kell egy Y szűkítő aminek jack csatlakozó a vége.
Eddie: Tudom, hogy nincs a monitorokon hang, de arra gondoltam én hogy máshova fogja majd dugni a jack dugót.
Igazából az a vga kábel az is LCD tv hez lenne csöcs mert ott van hova dugni a fehér és a piros kábelt. -
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabee. #36373 üzenetére
Hát a tv-ken általában nincsen DVI kimenet, csak hdmi és vga kimenet. Hát ha HD Ready lcd tv-d van akkor jobb képet kapsz mintegy monitornál.
Azt nem tudom mivel jobb az aranyozott, pedig nekem is az van. Talán nem kopik vagy jobban érintkezik, de nemtudom sajnos konkrétan.
-
Mr.Grincs
veterán
Akkora ratyi a drift mód az nfs shiftben hogy az már szinte fáj. De még küzdök vele.
Eladtam a COD5-t 3K ért.
Természetesen tisztában volt a srác aki megvette, hogy vagy megy nála vagy nem.
-
Mr.Grincs
veterán
Felhívtam az MS ügyfélszolit hogy ledarálta lemezem a meghajtó és azt mondta ha MS játék lenne kicserélnék, de mivel nem az hanem ACTIVISION így velük kéne lerendeznem és utánnajárnom nekem kell szintén hogy van e lemezcsereporgramjuk. Magyarországon nincsen kirendeltésgük.
Szóval ennyi. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabee. #36291 üzenetére
Nah megvolt a polírozás. Menthetetlen a lemezem. Kétszer lett polírozva, 6% ig eljut a felmásolásban és utánna kiírja hogy mocskos vagy karcos a lemez.
Úgyhogy kuka.
Hála az égnek ott a boltban ki tudta próbálni a csávó egy boxon a felmásolást, de sajna nem használt neki semmi.
Azt mondta multira lehet használni, meg arra hogy ha fel van másolva a hdd re a játék akkor ha ezt beteszem akkor megy.
Azt sem tudom mennyit merjek érte kérni, ha árulni akarom. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #36249 üzenetére
Azért annyira nem izgat a külső
Beszéltem egy konzolboltossal, aszonta, hogy 1K ért csinálja meg a lemez polírt és ha nem lenne jó a polír akkor nem kell fizetni. Szerintem ez nagyon korrekt ajánlat. A bartók béla úton lévő konzolbolt EZ és egy napos határidővel tudják megszögelni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Xirtam #36209 üzenetére
Forza 3 eleve nem érdekel, mert nállam nincs semmi átütőereje.
De értem mit mondasz. Most van a 60as packom, ahhoz csinálok vagy beszerzek egy 120as hdd-t, vagy ha lesz akkor ezt a 250eset és vígan elvagyok egy darbig, amíg le nem seggel a box. Azt ha kinyúl és nem javítható veszek egy 60ast abból eladom a hdd-t és játszok tovább, megint vígan. Erre akartam kijukadni.De ami a legfontosabb, hogy nem mindenkinek vagy egyszerre 75K ja egy COD4 MW2 szuper packra, hiába is éri meg és szeretné megvenni rohadtul, ha csak egy Arcade packra és egy COD 4 MW 2 lemezre fussa.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Xirtam #36206 üzenetére
Imádom az ilyen tudatlan konzolboltokat. Nem mintha akarnék most venni ilyen packot, de akkor is oda kéne fogyelni az oldal szerkesztésre.
Majd veszek megint egy 60as packot ha ez kidöglik. Ennél többet szerintem fölösleges érte kiadni, még ha limitált kiadás meg franctudja mi akkor se. De aki megteheti az vegye meg nyugodtan. Nem a konzol színe miatt játszok vele, attól hogy fekete, piros vagy fehér. A belső nem változik. Meg szerintem jó szín a fekete, de árban annyit számomra nem ér meg. -
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Szétszedtem a boxot meg a dvd meghajtót. Hála az égnek az olvasófej nem karcos. Szóval csak a lemez lett karcos.
-
Mr.Grincs
veterán
Azon agyalok hogy fel kéne políroztatni, hátha használ neki valamit.
Aktív témák
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest