Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #37898 üzenetére
Azok jól bírják kb egy évig utánna nagyon hangosan csörögnek de mennek tovább hibátlanul. Akkor van baja csak ha már kiírja azt hogy koszos a lemez vagy stb.
Nekem a legelső boxomban olyan van, amit a központi szervízre cseréltek erre a BENQ ra és az a box most a haveromnál van azzal a meghajtüval és még mindig megy. 1 éve volt az a box nekem és akkor volt a drive csere is múlt év szeptemberében. -
Mr.Grincs
veterán
Az első hsz megvolt?
Nekem Elite gépem van és Jasperes és nem hangos és nem is melegszik és nem zavaró egyáltalán. Ez nem fúrógép hopgy hangosan üzemeljen. Ha nincs rajta hdd és úgy játszol akkor lehet hogy egyeseknek zavaró a gép játék közben.
A többi kérdésre meg ne várj választ.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #37781 üzenetére
Hát azért skót mert kispórolták belőle a sok jó kábelt. HD-AV, Gyári HDMI, Akkor az a másik optikai kábel vagy mi a bánat adapter amire a hangcuccokat lehet rávarázsolni.
Thome: Teljesen igazad, van.. Addig szálj ki belőle amíg egyben van a vas és még ér valamit. Nekem meg eszem ágában sem volt Elite gépet venni, csak 120as HDD-t. Aztán Gebriel bedobta a linket akkor kezdtem el gondolkodni. Osztottam szoroztam és eladtam a vinyómat meg a gépemet és hozzávágtam még pár db ezrest és inkább vettem egy zsír új 0 kmteres gépet 120as hddvel. És tudom azt hogy új hibátlanul megy és nem lesz vele semmi gond. A másik is hibátlanul ment.
-
Mr.Grincs
veterán
Vegyél vinyót mindenképpen egyszer ha lesz rá kereted, mert igazán megéri. Már csak a demók és az olvasófejkímélés miatt is.
Szuperul megy az új SKÓT Elite gépem. Nem bántam meg egyáltalán, hogy újonnan vettem meg. Konzolvilágnál volt 58,9K hála Gebrielnek, mert ő dobta be a hasznos linket.
-
Mr.Grincs
veterán
Nyomatom a Dirt 2-t, kezdek belejönni. De az igazából én azt hittem, hogy komolyabbra sikeredett a dolog.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
ithomas #37701 üzenetére
1. húzd le az internetről a boxot. Ne is csatlakozzon srhova ahonnan az idót tudná automatikusan beállítani.
2. Tekerd manuálisan az órát meg a dátumot maxra. Asszem 2020 vagy 2039 vagy 59 a max. plusz a hónapot és a napot is.
Indítsd el a játékot és amikor belépsz kapsz legalább 1 millió aranyat.
Ezt én vagy 3 szor megcsináltam vagy talán 4 szer is
De ez akkor műxik jól ha van kiadva házad mert különben nem ér semmit. Nekem volt egy csomó és úgy csináltam meg ezt a trükköt. Mert az a lényeg hogy míg kikapcsolva van a box addig elvileg telik az idő a játékban. Tehát a bérleti díj is ketyeg a zsebedbe vissza.
És ha előretekered az időt akkor egyszerre megkapod a pénzt -
Mr.Grincs
veterán
Hát meg lehet azt oldani, főleg ha 50 métereset veszel. Bárhol el tudod vezetni a szobában szőnyeg alatt, falon, ajtókeret fölött stb. Bárhol megkapod a kábelt elég jó áron készre kötvet. Én magamnak csináltam kábelt, mert van itthon fogó meg rj45ös dugó meg törésgátló.
Szerintem egész jó áron vannak: kábel Nemtudom honnan hova akarod vinni és az kb hány méter de olcsóbban jössz ki a kábellel mindenképp.
-
Mr.Grincs
veterán
Örülök, hogy tetszett. A füles az alap, hogy tudjunk egymással beszélgetni, kiabálni meg röhögni
3K újonnan de sztem gamer 365.hun lehet taláni max 2 ért de láttam már 1,5 ért is fülest.
Gondolom akkor a live előfizetés is érik?Gebriel: Feltétlenül szólunk
És akkor már vagyunk 4en ha a haverom is jön zombizni.
-
Mr.Grincs
veterán
Megvettem az új Elite gépemet. 58,9K ért a Konzolvilágnál. Ez a 3. gépem és az első amit újonnan veszek
Nagy az öröm most.
-
Mr.Grincs
veterán
Tőled vettem nyáron a Pro packot nem? Szegénykémet kinőttem.
Mindenkinek: Igazából, a meghajtó állapota a fontos számomra mindenhol, hogy milyen állapotban van. Az Arcade gépnél lehet hogy cserélni kéne majd. A pirosnál jó állapotban lehet mert csak két játékkal jáétszott a gyerek, a fekete elitenél pedig ugye semmi baj sincs mert az új.
-
Mr.Grincs
veterán
Eladtam, mert veszek egy Elite gépet újonnan. De az is lehet, hogy használtan veszek egy 2008as falcon v2 Arcadeot holnap 30ért és hozzá egy 120as hdd-t amivel elég jól jönnék ki. Vagy egy piros elitet ami 3 hónapos 60ért. Még nem tudom. 58,9ért van az új fekete skót elite amiből majdnem a boxot is kispórolták. Így hirtelen döntésképtelen vagyok.
-
Mr.Grincs
veterán
Az igaz, ha 800MS pontért megváltoztaja valaki a profilja nevét, mert ugye ilyet is lehet annak ugranak a Gamer Socrejai?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
SteelRage #37399 üzenetére
Persze, hogy ennyire megéri megvenni. Ha ügyes vagy akkor az aranyozott végű HDMi kábelt meg tudod venni 1490 Ft ért a konzolokszervízébe. És 2 Méteres. Én is olyat vettem és tök jó. Az aranyozott azért jobb mert az arany jobban vezet, mint bármley más fém. Jobb kapcsolatot biztosít. De tökmindegy milyet vezsel mert bérmilyen HDMI kábel jó.
-
Mr.Grincs
veterán
Hétfőn megveszem a skót Elite gépemet
-
-
Mr.Grincs
veterán
Megint egy Blu-Ray pletyka xbox360 hoz. Már ha igaz az állítás. ITT
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sickboy25 #37171 üzenetére
A Nazi Zombi vagy a COD 5?
Mert a COD 5 magában szerintem nagyon király világháborús, egy külön kategória.
A Nazi Zombi pedig belül van a COD 5 ben egy külön játékmód, ami lehet egyedül is nyomatni, osztott képernyőn, hálózatban, vagy pedig xbox liveon.
Egy pályán vagy egy zárt házban. Német náci ruhás zombik jönnek a ház fele lassan és lebontják a fa deszkákat az ablakokról, hogy be tudjank jönni a házba hogy megharapjanak.
Minden menet végén erősebbek lesznek és gyorsabban jönnek. Nekünka rekord eddig a 18.szint. Itt egy kis kedvcsináló:ZombieMindez világháborús környezetben és fegyverekkel. Van egy Ray Gun nevezetű fegyver amit mi csak hurkatöltőnek nevezünk. Azt ki lehet sorsolni 950 pontért. És az csak akkor kell amikor vagy 20an jönnek egyszerre és fent vagyunk az emeleten és kempelünk egy sarokból 4en.
Haverommal szoktam játszani + akik jönnek külföldiek.
4 magyar játékos viccesebb lenne, dumálni egyfolytában a hülyeségeket. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Laci_a_Paci #37166 üzenetére
Elolvastad az első hozzászólást?
A többiek is jól meg fognak dícsérni az biztos.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Crazyman33 #37128 üzenetére
Akkor most tele lesznek az apróhirdetések eladó hdd-kkel
És memóriakártyákkal.
-
Mr.Grincs
veterán
Találtam vga elosztót. Ilyet
-
Mr.Grincs
veterán
Létezik olyan hogy Y VGA elosztó a monitorba vagy valami hasonló olcsó szerkezet amin csak egy kapcsoló van, hogy vagy box vagy pc állás.
-
Mr.Grincs
veterán
Hát pl ha lenne utángyártott xbox 360 kontroller akkor biztos nem venném meg, hiába olcsóbb. Valahogy nem bízom az ilyen cuccokban, mint ahogy az utángyártott 120as hdd ben sem, mert azt is lehet venni pár ezr ft tal olcsóbban mint az eredeti 120as. Lehet ezt az utángyártottat is lerugják és akkor buktam a lóvémat.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu #37068 üzenetére
Hidd el kell a 250es nagyon. Nekem 60as vinyóm van és szenvedek mint malac a jégen mert nincs helyem. Sok játékkal, játszom, meg a hugom is használja a gépet. Így sokszor le kell törölnöm 1 vagy 2 játékot hogy egy másikat felrakjak. Már nagyon várom, hogy a 120as meglegyen, bár szerintem egy idő után azt is kinövöm. A 250es meg jóbuli lehet. Várom már hogy majd lehessen kapni, da az még odébb van bőven mire azt forgalomba rakják.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
CHIPman #37047 üzenetére
Sehogy! Már a házilag mókolt 120as HDD ket is lerugdossák meg kezdik lerugdosni és azt nem tudod már használni, csak vissza notiba ahonnan jött. Egyedül a gyári megy hiba nélkül. 20/60/120/250
Illetve a 250es még csomaggal együtt lesz majd kapható. Külön még nincsen meg szerintem egy darabig ne is nagyon számíts rá.
-
Mr.Grincs
veterán
2000 Ft ért lehet venni szinte bármelyik konzolboltba gyári hűtőt és akkor az nincsen pörgetve meg tuningolva meg semmi alap gyári hűtő. Szétszeded megnézed milyen a csatlakozója ventinek és olyat veszel. Négyzet alakú 4 pines vagy sor 3as mint a régi 478as alaplapokon, megveszed berakod azt viszlát.
-
Mr.Grincs
veterán
Azt gondoltam ki hogy légrugós sportfutóművet fogok csinálni vagy hidraulikusat a nehéz terepviszonyok és a jobb hűtés miatt, lehet majd állítani föl vagy le.
Így néz ki az állítókonzol:Régen tiv mondta hogy pár dolláros tétel a notihűtő, ami szerintem egy nagyon nagy ötlet. A box bőven ráfér, usb van rajta és már hűti is a boxnak az alját gondolkodás nélkül.
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem biztos hogy valamivel hűvösebb a vas nem állítom, hogy 5-10 fokkal de szerintem 1-2 fok különség lehet az biztos, mert alatta is jár a levegő.
kisJack: Akkor a dvd tok sokkal stabilabb, mint az én kezdetleges kupak V1.1 em
Sanya: Értem mit mondasz. De Szerintem sokkal praktikusabb volt a külön memória, független attól, hogy akkor elfoglalt volna 75% ot belőle. Eladható volt a memória, a géphez pedig simán lehet HDD-t venni úgy hogy nem kell kiválasztani hogy hova mentsem.
Beépítettre vagy a HDD reMeg fog szűnni a 60as pack?
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Nem tudom kinek az agyából pattant ki hogy legyen beépített memória a hordozható helyett de hatalmas takaréklángelme lehetett, biztos sokan emlegetik őt is és az anyukáját, hogy milyen okos. Azért pedig érdemes lenne Arcade gépet venni, hogy legyen tartalékba, ha letérdel a mostani, legalábbis nekem ez volt a tervem. De el is álltam az ötlettől miután megtudtam hogy nincs külön memória egység.
-
Mr.Grincs
veterán
Ha Arcade gépet veszek akkor nem lehet letiltani a 256 os memóriát ami be van építve?
Mert ugye lenne mellé 120as HDD és akkir mi a francnak a beépített memória. Meg szerintem a hordozható verzió sokkal értelmesebb volt mint a mostani beépített hülyeség.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest