Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
SFONarayan #41852 üzenetére
dupla
-
Def26
félisten
válasz
SFONarayan #41852 üzenetére
Ne szarozz PC -n. Pikk pakk megcsinálod boxon és már tolod is. Csak annyi, hogy ugye abban a profilban nem lesznek benne a mentéseid.
-
Def26
félisten
"Novemberben érkezik a játékosok álma -Natal" Olvastátok srácok?
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #41715 üzenetére
Egyetértek, nekem már küldhetné is, mert a macska elrágta a vezetéket az én fülesemen.
-
Def26
félisten
válasz
SFONarayan #41649 üzenetére
Az sem biztos hogy ujjat kapsz vissza az MS -től. Volt itt már olyan akinek régi alaplaposat küldték...
-
Def26
félisten
BUÉK Srácok.
-
Def26
félisten
válasz
norbitális #41431 üzenetére
Ha még garis akkor biztos. Ha még nem lőtted el az "ingyen joy" dolgot.
-
Def26
félisten
Boldog Karácsonyt minden boxosnak !
Csabeee: Mennyé' inkább bejglit tömni.
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #41259 üzenetére
Jujj, köszönjük.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
SFONarayan #41153 üzenetére
jatekaim.hu
-
Def26
félisten
válasz
Gebriel #41111 üzenetére
Milyen hóban?
Corollát elvitték, mert másik cég fel lett számolva és nem akartuk megmenteni, mert többet kellett volna fizetni a banknak mint amennyit ért az autó.
Jelenleg egy Yaris/Renault Scénic mocorog nálunk, de ezek nem azok a kimondott sport autók.
Most rendeltem Gears of War 1 és második részét a game -ről.
-
Def26
félisten
Srácok most az MS minden napra csinál egy kis meglepetést az év végéig. A napi akciót csak aznap lehet látni, ma pl. a Worms 2 400MS pontba kerül, ha esetleg érdekel valakit. Én pl. "megveszem".
-
Def26
félisten
Army of two 2 is van már.
-
Def26
félisten
válasz
SFONarayan #40854 üzenetére
Az szép.
-
Def26
félisten
válasz
Integrator #40740 üzenetére
Szvsz azért engedik, mert így legalább kapnak egy statisztikai adatot a térségről. No meg persze pénz is csorog be.
-
Def26
félisten
válasz
DonMedve #40732 üzenetére
A lényeg az, hogy a Live -ért fizetni kell, legalábbis ha online akarsz játszani. Fizetni kétféle módon tudsz, bankkártyával és pre-paid kártyával (illetve US PayPal -al is)ami olyan mint egy telefon egység feltöltő kártya. Ilyen:
Mi a bankkártyát nem nagyon tudjuk használni, és éppen ezért előnyben részesítjük a feltöltőkártyákat. Iceakos -tól lehet a legjobb áron hozzájutni, én tőle szoktam vásárolni.
-
Def26
félisten
Keresek XFPS -t, ha valaki tud olyan helyet ahol van is akkor kérem szóljon.
-
Def26
félisten
válasz
Integrator #40697 üzenetére
Jah, csak a világ nem így működik.
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #40518 üzenetére
Annyit nagyon megért.
Esik a hó.
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #40510 üzenetére
Hát ez nekem "gyengécske" lesz. Meg figyelni akarok a fogyasztásra és arra is hogy milyen "modern" a kártya. Amúgy szvsz ez a kártya volt a legtovább a toppon. Mennyibe vetted?
Gabi: Lesz szűz box, csak ahogy ez ilyenkor lenni szokott, szinte mindent drágábban veszel meg mint ahogy eltervezted. Kicsit variálni kell a "büdzsén"
Elugrasz egy Ikeába, hogy vegyél xy dolgot egy meghatározott összegért és mire kijutsz rádöbbensz, hogy dupla annyit költöttél.30z.Samu:Meg, hogy mekkora felbontásban, mekkora szűrőkkel.
-
Def26
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #40494 üzenetére
Szvsz ha legálisan akarod használni, akkor MM -be venném. Az a tiszta...
-
Def26
félisten
Lips -ezik valaki innen?
-
Def26
félisten
válasz
#41635072 #39676 üzenetére
Én azt mondom, ha Elite gépet veszel (feltételezem azt) akkor ne sajnáld rá még azt a 1500FT -ot és vegyél egy HDMI kábelt is. Nézd meg mindkettővel, hogy neked melyik jobb. Én úgy gondolom, hogy nagyobb TV -hez jobb lehet egy HDMI kábel, de nem akarok ebbe beleokoskodni, mert nem értek hozzá, csak egyszerűen azt tudom mondani amit én is tapasztalok.
Nekem van vga, HDMI, és komponens kábelem is, és nem láttam különbséget közöttük. Igaz nem is nagyon kerestem. Én komponenssel kötöttem össze de csak azért, mert mindkét HDMI portom le van foglalva a TV -n (PC, T-home)
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest