Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Akkor az zsír. De azért az nem válik korruptá? Vagy csak a gép lesz selejtes és korrupt?
Annyira nem speckód de szerintem olyankot már nagyon nehéz szerezni ha haáilag akarsz csinálni. Meg olyan áron árulják őket, mármint a 20as eredeti box keretes hddket ami szinte ingyen van.
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Simán elég a box a kábel meg a cd ami van hozzá.
Kéne vennem 256 os vagy 512es memóriát de egy 512es ott van mint egy 20GB os hdd.....De azzal az a baj, hogy 120asról nem tudom közvetlenül arra másolni...
512eset meg annyiért nem fogok venni, azzal a tudattal hogy 20as hddt is vehetnék..Akkor inkább a 64esemet megtartom veszek egy 20asat és átmásolom eggyessével a nagyobb mentéseket, beállításokat és profilokat. mert csak arra kéne a 20as hdd.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
norbitális #38692 üzenetére
Végre egy nagyon jó minőségű viedó amin jól ki lehet venni a box külsejét.....A 250es HDD miatt vennék csak super elitet de most végképp elment tőle a kedvem.
A konzolvilág honlapján rendületlenül az van kiírva, hogy 1 darab Xbox 360 component HD-Av kábel. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Crazyman33 #38665 üzenetére
Nagyon fain lett a cockpit amit barkácsoltál
Le a kalappal a munkád előtt.
nagyon igényes lett.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
kommunism #38652 üzenetére
Csak röviden....
So, in summary:
Your Banned 360:
* Cannot go on Xbox Live
* Cannot install games to the HDD
* Cannot use Windows Media Centre extender
* Cannot be used to get achievements from backups without corrupting your profile
You cannot do anything about this, short of buying a new 360.
Tehát összefoglalva:
A letiltott konzolod:
*Nem képes az XBOX Live-csatlakozni
*Nem képes játékokat installálni a merevlemezére
*Nem tudja használni a Windows Media Center bővítést
*Nem használható achievementek szerzésére anélkül hogy korruptá tenné a profilodat.További infó ITT. Érdemes végigolvasni, mert sok hasznos infót tartalmaz.
-
Mr.Grincs
veterán
Eladtam a gépemet!
-
Mr.Grincs
veterán
Egyetértek veled. Ha már rendelek valakitől valamit akkor vállalja az illető, hogy annyiért adja amennyiért meghirdeti és ha bukik buki az ő baja, nem utólag kéne észbekapni , hogy jah bocsi felment az ára. Az a minimum, hogy elállok a vásárlástól. Vagy inkáb ne is hirdesse meg, ha tudja hogy kamu az ára és ennyiért nem fogja senkinek sem odaadni. Tetszik nem tetszik szerintem ez csak az etetés volt. Mindenki rámozdult hogy juj mennyire király, ennyiért kettőt veszek egyszerre aztán lehull a lepel, hogy igen ennye VOLT és ha kell elviheted ennyiért mert jófejek vagyunk az ennyi helyett
-
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #38602 üzenetére
Adom én is a véleményt. Szerintem azért ebben az MS keze is benne lehet valahol....Bannolás egyenlő azzal hogy a gamerek áttérnek a jó oldalra vagyis arra ösztönzi az MS ezzel bannal a gamerek nagyrészét vagy legalábbis próbálja, hogy rendes nem moddol gépekkel játszanak a jövőben . Ergo többet kaszál ezzel mint bármivel... + a húzó címek is itt vannak amiért sokan konzolra adják a fejüket...
-
Mr.Grincs
veterán
WOW
Doboz tartalma:
- A gép
- 250 GB-os HDD
- A Call of Duty: Modern Warfare 2 játékszoftver (MW2), a gép winchesterén található.
- Vezetéknélküli irányító (fekete)
- Headset (fekete)
- Kompizit kábel (AV scart fejjel)
- UTP kábel (internetre való csatlakozáshoz).
- 1 hónap Xbox Live! Gold előfizetés
- Külső tápegység
- Hálózati kábel
Egy dolog még nincs tisztázva: Miért írják, hogy a gép vincsijén van a játék? Mert a videón az uborka külön veszi ki a packból...Lényeg a lényeg nem adok ki érte több pénzt ha nincsenek hozzá azok a cuccok. Inkább veszek egy sima Elit gépet és külön a játékot. Joyt meg rendelek hozzá az mstől később.
Gondolom nem kell tovább ragozni a kamuzást.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
norbitális #38571 üzenetére
Tuttira?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
salival #38567 üzenetére
Jobban örülnék neki ha sima fekete lenne....
KDavid17: Hát ha az is skót elite super pack akkor rohadt nagy átbaszás konkrét esete forog megint fent....Mert a Videón csávókám széttépi a szuper elite packját és ott írja hogy AV kábel van hozzá sima amit a sima elithez adnak....Feljebb linkelték a videjót.
-
Mr.Grincs
veterán
A super elite packban minden kábel benne van, mint régen?? HDAV kábel hdmi stb stb. Vagy az is szuper skót elite mint az elite verzió?
Mert írják, hogy van hozzá, de kitudja mostmár mi van és mi nincs.
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Még kedvezőbb árak [link]
-
Mr.Grincs
veterán
74K ért ajándék lett volna a Super Elite pack.... Most számoltam ki Elite gép 58,9K+ játék 11,9K + 9K a fekete joya = Így 79800Ft ha külön megveszi az ember. De azért ennyi mert nem lehet tudni a 250es HDD árát. Ami nincs forgalomban, meg nem is lesz sajnos.
-
Mr.Grincs
veterán
Holnap eladom a gépezetem hála az égnek.
-
Mr.Grincs
veterán
Igen. Anyagi okok miatt. Sürgősen.
_ak_: Én ezt tudom. De direkt azért írtam, hogy ne legyen kérdés. Mert ha azt írom wifi tudja mindenki, hogy az vezeték nélkül. Ha azt írom Bluetooth joy akkor az az első érdés hogy ez valami újfajta joy? És nincs kedvem most felvilágosítást tartani. Aki akar utánnajár aki meg nem az hülyemarad.
-
Mr.Grincs
veterán
Egy kis kis off. Hátha valakitérdekel
-
Mr.Grincs
veterán
AZt hiszem hamarosan ki lesz takarítva a topik rendesen.....
-
-
Mr.Grincs
veterán
Már annyira unom már ezt a Dirt 2-t hogy az hihetetlen..
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Atomgeszi #38271 üzenetére
Szerintem csak mesterségesen keltik a balhét. Karácsonyra nemhiszem hogy fölmenne az ára hisz akkor dobják be a nagy akciókat, elvileg akkor kéne még talán pár ezressel olcsóbbank lennie. Elvileg. Rájöttek hogy megy a bolt még akkor is ha emelnek így hát emelnek majd karácsonyra ismét leengedik az árat...
-
Mr.Grincs
veterán
Ezt nem teljesen értem. ha azon az áron rendelem meg pl 70ért akkor nincs olyan hogy felmegy az ára. Én elvárom, hogy annyiért kapjam meg amennyiért megrendeltem.
-
Mr.Grincs
veterán
A vinyó az nem szokott csörögni meg zógni. Mondanám, hogy szedd szét és takarítsd ki, mert tutti lapátolni lehet a port..
De ha szétszeded akkor egy venticsere is kéne. Nekem amikor meghalt a ventim vagyis kezdett megdögleni kerregett nagyon hangosan, elsőnek csak ritkán, majd végleg egyfolytában kerregett.. Aztán vettem hozzák 2K ért egy újat szétszedtem kitakírítottam, betettem és jólett. Konzolszervízbe többet is elkérnek ha ott ők csinálják meg. Anyagár +munkadíj + lehúzásidíj+ ha garis akkor matrica le-föl tételi díjHa házilag csinálod akkor csak az alkatrész kerül pénzbe.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
tomi319 #38191 üzenetére
XBOX 360 4EVER!!
Naná, hogy boxot vegyél...FRISSS...OLCSÓ.....JÓ....Mint a PENNY MARKET
syl5: Én szétszedem a boxot és úgy szedem ki a port, ecsettel a bordákról és a lapátokról. A befújás nagyon nem ér semmit bár ezen a múltkor is összvesztünk. Felkavarja a port belül egy kevés kijön belőle, a többi ismét leül.
-
Mr.Grincs
veterán
A gyártási dátumból és a tápnak a csatlakozójából ki lehet bogozni, üggyel bajjal, hogy milyen lapod van és abból meg lehet mondani hogy milyen? Melegedős vagy sem.
Egyszerű tuning. Takarítsd ki havonta, és járasd mindig a dahsboardban játék után 5-10 percet mielőtt kikapcsolod. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Topa00 #38153 üzenetére
Igen 65nm-essel vannak szerelve. De csak a Jasperes gépek. Ma már csak Jasperes gépet gyártanak.
A 250 Gigás verzió nagyon jó vétel lehet ha kihasználod majd. Nekem most 120as Elite gépem van és egyelőre elég a hely. De ha megteheted és nem sajnálod rá a pénzt akkor én a 250est ajánlom. Mindig jól jön a helyVan az Arcade pack amit még gyártanak amihez nincs vinyó csak beépített memória de az felejtős.
PRO pack amihez van volt a 60GB os vinyó ezt már nem gyártják, nagyon nehéz már szerezni, max használtan.
ELITE pack amihez van a 120GB os HDD. Ennek az árát vitték le a megszűnő PRO miatt.
Abszolút jó vétel. 58,9K ért lehet venni a Konzolvilágnál. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
KDavid17 #38140 üzenetére
Nah helyes. Volt egy érzésem. És volt valami fejlemény ezzel kapcsolatban? Kért előre utalást stb stb? Süketelt ezerrel? Megpróbált lehúzni? Mert ha ilyesmi volt akkor jelentsd a csalókat ebbe a rovatba[Csalók!] hogy hamar kirakják innen. Nekem csak az árak voltak nagyon gyanúsak, feltűnően olcsók voltak a box csomagok. Ráadásul semmi infó nem volt, vagy hirdetés amin el lehetett volna indulni.
-
Mr.Grincs
veterán
Aki külföldről akar behozni gépet vagy behozott, az ne vegyen átalakítót. Hanem nyugodtan használhatja a számítógép 3 villa lukú tápkábelét. A boxba csak kettő megy majd bele a 3. a középső vagy legfelső ahogy tetszik az nem fog sehova menni. Nekem is így van én is így vettem. Bár lehet ezt már az MS rakta bele, habár nem egyfomra szürke a táp ami a boxba megy és a kábel ami konektorból a box tápegységbe megy.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Crazyman33 #38036 üzenetére
Csak azért írtam, hogy koppanásik, mert az egyik ismerősöm nem teljesen dugta be azt a retkes kábelt és nem volt hangja a tv-n. Ezért írtam.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
breetai #38009 üzenetére
3 napon belül vettek, ilyenkor ha nem tetszik egy termék akkor vissza kéne adniuk a pénzt mindenféle töcskölés és balhé nélkül. De mivel ez játék lemez és dvd erre nem terjed ki ez a cucc úgy tudom. De mindenképp mutassad meg nekik, hogy nem jó. Van ott nekik konzol, abba injektálják be és lukkolják meg, hogy nem műkxszik.
-
Mr.Grincs
veterán
Nekem ugye volt para a COD 5 lemezzel, azt mondta, a csajszi, hogyha MS játék lenne akkor kicserélnék zokszó nélkül, de mivel Activision ezért velük kéne eggyeztetnem, ha van lemezcsere progrmajuk. De ott más is volt a sztori, mert a box gravírozott az aljára szép mintákat.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
breetai #37987 üzenetére
Ha Microsoftos a játék márpedig az ezért ki fogja cserélni az MS csak beszéld meg velük, hogy mi volt és a blokk is megvan meg minden akkor nyert ügyed van, mert így ki fogják cserélni. Amúgy szokásuk a multiknak kétszer eladni a selejtes cuccot, ami ráadásul nem megy. Azt nem értem hogy akkor miért nem dobják ki vagy rakják a szemétbe vagy visszáruba hogy SZAR és nem megy és ne szívjon vele már még egy vevő. Szerintem tutti az ilyen alkalmat várták hogy elbasszák a játékot mert már egyszer szívott vele valaki és most meg simán letagadják pedig tudják, hogy szar volt.
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem nem játszanák be főleg ha újat rendelsz. Szerintem ez a bolt nem ilyen mint egy jó pár társa, hogy újracsomagolt szart adnak el. Akkor csináld azt hogy ha van pesti ismerősöd utald át neki a pénzt vegye meg és küldje el neked. És akkor így a tuti, vagy te veszed meg.
-
Mr.Grincs
veterán
Hali,
Én a Konzolvilágot tudom ajánlani. Most én is ott vettem meg az Elite gépemet újonnan a múlt hét hétfőn. 58,9K ért. A legolcsóbb volt ebben a boltban és így vettem meg itt. Amit te akarsz venni az ugyanitt meg 79990 Ft, Tehát az Elite gép 250es vinyóval plusz Forza 3.
GOW 2 6 körül van, Fable 2 meg 5 Körül de láttam már 4K ért is. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Atomgeszi #37971 üzenetére
Ne görcsölj az angliai szarozással, max akkor ha kimész és ott veszed meg és te magad repülőn hazahozod. Kb annyra jösz ki mintha itthon vennéd meg a postaköltség miatt.
Nekem a keresztanyám Angliában, Londonban él voltam kint a nyáron és gondolkoztam hogy hazahozzak e gépet, de inkább nem vettem meg, mert csak pár ezret spóroltam volna így is hogy ingyenes volt a házhoszszállítás az UK ban. A repülőn meg többletsúly lett volna és azért meg horror összeget kellett volna fizetni a szemét Wizz Airnek.Használtat olyat vegyél ami fél éves MAXIMUM és HDD-s. Annál idősebbet csak saját felelősségre. Talán még ami egy éven belül van de azt nem merném.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Tomics #37960 üzenetére
Nem nehéz megszokni. 1 FPS játékot végigjátszol easy fokozaton akkor tudsz menni onnantól kezdve tanulod meg igazán jól kezelni a joyt.
Atomgeszi:
Át tudod íratni a nevedre. Én is átírattam anno a nyáron a 2. boxomat. Bereggelte a tulaj de átírattam a nevemre azzal sztorival, hogy az unokatesóm nekemadta és át szeretném írtani. Ez most is bevállna, csak süketelni kell ezerrel, hogy ajándékba kaptad tőle stb stb. Ehhez az kell hogy tudjad az előző tulaj minden adatát, néc, cím, emailcím telefonszám. Hogy át tudd írtani a nevedre, ha később gebasz van vele akkor a te címedről vigyék el a szervízbe. -
Mr.Grincs
veterán
Az miért van hogy fel van másolva a hddre a a játék és berakom ellenőrzi, hogy bent van e. Leáll és alapjáraton pörgeti, nagyon lassan és halkan...Pedig nemkellene neki.
Egyszer már volt ilyen ott az újramásolás segített, de igazából nem látom benne a logikát, hogy miért csinálja.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest