Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
Ráadásul MP demo? Hehh, ezzel megint elleszünk jó pár napig.
Kint van a Dynasty Warriors: Strikeforce demo is.
-
Def26
félisten
válasz
DonMedve #42982 üzenetére
Akkor mond meg neki, hogy www.xbox.com és itt regisztráljon egy új email címmel amit csak a Live -ra használ. Itt kezdje. remélem jó a link
-
Def26
félisten
válasz
Roland18x #42946 üzenetére
Hogyan töltsünk le régiózáras tartalmakat az XBOX Live!-ról -remélem nem számít wareznak, végül is amit letöltesz azt kis is fizeted... kéretik fegyelembe venni bann esetén.
Lehet, hogy regisztrálni kell hogy lásd.
-
Def26
félisten
válasz
Xirtam #42930 üzenetére
Ahogy már StLui írta a súlya miatt nem rendelhető.
Egyébként asszem Alien PH! tag kint melózik angliában ő is szokott bizniszelni ilyennek kérdezd meg hátha ő elküldi neked.
Táppal kapcsolatban meg csak a vezetéket kell kicserélned, mert biztos emlékszel, hogy az a vezeték ami konnektorba megy kihúzható a tápból. Vagy egész egyszerűen veszel egy villamossági boltban egy átalakítót. 1000Ft körül kapsz is.
-
Def26
félisten
Megjött a Mirrors Edge -m. 5 Font volt.
-
Def26
félisten
válasz
DonMedve #42897 üzenetére
Igyekszem.
Nem fényezni akarlak, de ahogy kiléptél egyből vesztésnek indult a csapatunk. Komolyan mondom sokan azt sem tudják, hogy mi a játék lényege. Csak én érzetem fontosnak, hogy felrobbantsam az ellenség épületeit a többiek össze vissza rohangáltak és nem segítettek.
El is jött a 75 halál anélkül, hogy akár egy időzítést tudtam volna csinálni.
Voltak olyanok is akik a mi bázisunkon ragadtak és vártak a csodára, hogy hátha arra téved egy ellenség (megjegyzem itt mi voltunk a támadók) de hát ez van. Én meg rohangáltam ide oda... de jó volt. -
Def26
félisten
válasz
alibaba78 #42845 üzenetére
Leírom, hogy nekem mennyit érnének a játékok. Szigorúan azt nézem, mit mennyiért tudnák megrendelni használtan kintről. Van olyan is amit drágábban lehetne beszerezni de nekem ennyit ér.
- NFS Undercover (Magyar felirattal) 3500Ft
- COD 4 4000Ft
- Condemned 2 2000Ft
- Rainbow 6: Vegas 1-2 2000-3000Ft
- GTA 4 + Episodes from Liberty city 6000Ft
- NFS Most Wanted 2000Ft
- CM Dirt 1 2500Ft
- Tiger Woods PGA Tour 08 2000Ft
- NBA Live 07 1000Ft
- Fable 2 (Magyar felirattal) 4000Ft
- Gears of War 3000Ft
- PGR 3 1000Ft -
Def26
félisten
válasz
alibaba78 #42854 üzenetére
www.jatekaim.hu itt néz körül, ha reális árakat akarsz használt játékokra., Ebből ki tudsz indulni.
Egyébként miért adod el? Sok a meló?
Ha azon spórolsz akkor hozzám jöhet Gebriel játéka is. Én majd átpostázom neki.
-
-
Def26
félisten
válasz
Sickboy25 #42786 üzenetére
Költség 3 font (900 Ft körül van). Szvsz nem éri meg, hogy utána még az "itthoni" postával elküldjem neked. Nem is bizom bennük, meg amúgy sem akarok szenvedni ilyennel. Remélem nem sértődsz meg.
A másik meg, hogy elég bonyolult nekem postára mászkálni, mert reggel amikor megyünk még nincs nyitva este meg már zárva.
Max. akkor mehet a dolog, ha személyesen összefutunk.
Én Bicske Budaörs vonalon szaladgálok sokat, és Felcsúton lakom. Max még Tatabányára vagy Sz.fehérvárra el tudom neked vinni. -
Def26
félisten
válasz
Sickboy25 #42782 üzenetére
3 font volt a posta, de rendeltem mást is. Iszonyat jó akciók vannak, nézzetek szét itt és itt.
Jött mellé egy Devil May Cry 4 5 fontért és egy Condemned 2 szintén 5 fontért egy ismerősnek és így ő állta a postát is.
-
Def26
félisten
válasz
Gebriel #42749 üzenetére
Lassan de biztosan megyek előre.
Single elég jól megy, most szedegetem ki a Veteran acsikat.
Multiban azért nagyon erősek a többiek, egyenlőre csak szűk folyosókon, meg "hátulról" tudok leszedni valakit. A nyílt terepen a harcban általában elbukom.Arra jöttem rá, hogy nekem az esik kézre ha a "vertical" irányítást "invertedre" rakom. Tudod ha lefelé nyomod a kart akkor felfelé néz és fordítva. Nah ez volt a bibi, amióta beállítottam tök jól megy. (kopp kopp)
-
Def26
félisten
Nah, hát PC -n meglestem ezt a Mass Effectet és nekem nagyon nem tetszik. Túl sok a rizsa kevés az akció. Nem ragadott magával a történet sem pedig magyarosítást is bevetettem. Ez van. A stílus/sorozat rajongóinak biztos nagy kaland lesz.
Én maradok a GOW -nál.
-
Def26
félisten
Viszont most néztem és a Section 8 6.99 font. Ez még viszonylag új játék, ennyire szarul sikerült volna vagy csak egy qrva jó akció?
-
Def26
félisten
válasz
Xirtam #42585 üzenetére
Ezt annyiban kiegészíteném, hogy akkor tudod használni a külső usb HDD -et, ha NTFS -ről HFS+ -ra formázod. Itt egy leírás.
Illetve még az is ide tartozik, hogy ezután a HDD -t csak olyan gépen tudod használni (windows rendszer) amin fel van telepítve HFS+ fájlrendszer támogatása, ilyen pl. a Macdrive 7.0 progi. Ez mondjuk amúgy is kell a HDD formázásához. -
Def26
félisten
Tudtok valamilyen oldalt ahol fel vannak sorolva a játékok achievement listái magyarul?
-
Def26
félisten
Hát az 6 perc az igen kevés. Én anno konvertálgattam, de azok 20 perc körül voltak. Mondjuk ez függ a procitól is. Egyébként a progi Gotsent. Itt egy kisebb leírás.
-
Def26
félisten
Nah mindegy, megcsináltam a UK reget. Ma ha minden jól megy veszek egy másik boxot is arra meg úgy is él a 3x1 hónap free gold. Letesztelem és arra veszek majd végleges goldot amin nem akad annyira a Live.
Azért jöhetne már a Magyar Live.Gabi: Neked ha jól emlékszem ugyanez volt a baj pár hónapja a Forza 3 -al, ugye? Akkor hogy oldódott meg?
-
Def26
félisten
F@szom, COD 4 és 5 -ben miért dobál le állandóan Live -ról? Gyíkom tele van b@sszameg, hogy jó menetet nyomok erre a vége közeledtével (mintha meghatározott idő lenne erre) ledob.
Komolyan mondom szét b@sz az ideg... De az anyja pi***jába GOW2 -ből nem dob ki, ott meg a sok hülye "játékinditó" szünetelteti a játékot és nem lehet normálisan végigtolni egy coop meccset, mert őkelme elmegy szarni negyed óránként vagy mittudom én.
Most komolyan, olyan mi a f@sznak ül le a gép elé online játszani, akinek nincs is rá ideje vagy felfázott...? A többieket szívatja... persze amikor visszatér ríttig akkor csinálok épp valamit pl. iszom (unalmamban) amikor lőnöm kéne és én pusztulok meg a hülye miatt.
-
-
Def26
félisten
Srácok a James Bond 007: Quantum of Solace milyen játék? Megér 2500FT -ot?
Illetve van még egy Too Human 2k -ért? Hm?
-
Def26
félisten
válasz
BloodyEddie #42353 üzenetére
Szvsz ne aggódj, ha a matrica rajta van akkor nincs gond.
-
Def26
félisten
válasz
BloodyEddie #42343 üzenetére
Szia
Ment pü....
A kérdésedre meg annyi, hogy ha buherált, vagy már szétszedték a HDD keretet akkor meg van bontva a hologramos matrica az alján. Ha meg nincs ott matrica akkor tuti nem MS termék.
-
Def26
félisten
válasz
norbitális #42334 üzenetére
Rendben, úgysem játszottam még magyarral GOW -ban.
Én 1 évig szenvedtem mobil internettel olyan helyen ahol nem volt 3g csak gprs net. Ne tudd meg mit átéltem.
-
Def26
félisten
válasz
Gebriel #42299 üzenetére
Ezerrel nyomom a COD4 -et és a COD5 -öt. Nem én nyertem meg a Vaterán az XFPS -t de már nem is bánom, mert egész jól belejöttem kontrollerrel.
Viszont sok baromarcú tizenéves hülye gyerekkel futok össze Live -on a COD -okban. Érdekes, mert amikkel eddig játszottam ott ez nem volt jellemző... Üvöltenek, énekelnek, ha beszereznek egy-egy frag -et az meg nem érdekli őket, hogy van olyan akit ez zavar. Ilyenkor általában kib@sszák őket lobby -ból.
Jah, még ennyi hogy kivétel nélkül USA kölykök ezek... vajon miért nem hallok olasz kis kölköket "örömködni" Live -on.
Lassan tényleg érik a COD: MW2 -
Def26
félisten
válasz
norbitális #42246 üzenetére
És akkor még nem is nagyker ár.
-
Def26
félisten
game.co.uk -n 15 font (4500FT) a Dirt 2. Esetleg akit érdekel.
-
Def26
félisten
válasz
karakpecze21 #42066 üzenetére
"De ezt nem is firtatom tovább, mert ugye no warez!"
"Ha tévedtem, akkor kérlek javítsatok ki."
-
Def26
félisten
válasz
karakpecze21 #42059 üzenetére
Próbáld ki az első részt is. Én most estem neki PC -n magyarosítva.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
heihachi #42013 üzenetére
Tök egyetértek én is.
Még annyit hozzátennék, hogy sokan úgy vannak vele, mintha vérszerződést kötnének a gép mellet, holott szinte minimális ráfordítással el is adni/cserélni azt a konzolt. Tehát ne aggódjatok, ha nem jön be max. eladod és veszel boxot/ps3 -at.
Persze valamennyit buksz rajta, de hát ez van. Ha meg nincs rá annyi pénzed, hogy ezt bevállald akkor meg ne vegyél ilyesmit...
-
Def26
félisten
Akkor jó áron van. Ha ne'adj isten megválnál a 2 játéktól én potom összegért szívesen átveszem.
Aktív témák
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest