Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #39512 üzenetére
Aha. Hát ma vasárnap van szóval off a bolt. De remélem keddre megjön a memkártyám, ha meg nem akkor átrongyolok eddie17 barátomhoz és átviszem a vinyómat meg a data transfer készletem és akkor átgányolom a dolgokat a vinyójára azt majd később lementem a memóriakártyámra.
pspfan11:
Ne így legyen, de van egy olyan furcsa érzésem, hogy ennek az ingyen GOLD live hétvégének szerintem elég nagy köze van a múltkori bannhullámhoz, ami akár most folytatódhat. Mégpedig ebben a pár napban ismét kiraknak a francba pár embert. -
Mr.Grincs
veterán
Valaki nem tudna nekem kölcsön adni egy memóriakártyát? Jövőhét szerdáig kellene.
Hétfőn küldi a 256osat Prof elvtárs, de közben eladtam a vinyómat amin rajta vannak a mentések. Nem gndoltam, hogy ilyen gyorsan elmegy.
Bicskei, Budapesti, Tatabányai, átvétel lenne a legjobb. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
BloodyEddie #39487 üzenetére
Én USA profilt csináltam, címnek pedig a Microsoft címét adtam meg
-
Mr.Grincs
veterán
Lehet UPOLNI ezerrel Vegyétek vigyétek
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem akkor egy fél éven belül talán bevezetik.
És akkor az most hogy fog zajlani? Akinek van most felhasználói profilja amerikai angol vagy akármilyen, az csak majd átállítja a dolgokat magyarra?
mert úgytudom az ilyen módosítás 800MS pontba fog fájni ami szerintem annyit megérne ha lenne Live Magyarföldön. -
-
Mr.Grincs
veterán
Nincs valakinek valami jó ötlete, hogy karácsoyre milyen nagy akció lehet? Hátha érdemes addig várni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
keIdor #39341 üzenetére
Hát itt a PH-n árulnak 120asat 18K ért az hiszem. Újonnan 19990 ért van a multiformatban adatátviteli kábellel és cd vel. De azt a 60ashoz nem tudod használni csak 20asról 120asra. Szóval vagy bukod a mentéseidet vagy beszerzel egy 256 os MS memóriaegységet és arra mented rá a vinyóról a cuccokat és onnan a 120asra majd.
Sima pendrivera nem tudod a mentéseket rámásolni csak eredeti MS memóriaegységre amit fentebb írtam. És ha ilyenre rakod rá akkor nem lesz semmi gubanc sima pendrivera meg rá sem lehet tenni szóval ennyi.
-
Mr.Grincs
veterán
Csak rakd át a vinyót és viszont hallásra
Ha vinyón volt minden adat akkor iott is fogod megtalálni őket. Még szerintem recoverelni sem kell majd.
Eladatam a boxomat 35K ba 64es memóriával. Ha majd lesz új boxom akkor a 20as hdd-t is el fogom adni, ha átmásoltam a cuccokat az új hddre.
-
Mr.Grincs
veterán
Én speciel biztos nem vennék Arcade packot, mert nagyon nem éri meg megvenni. Nincsen füles és netkábel benne + a hdd is hiányzik. Szerintem iszonyat nagy ráfizetés aki rájön, hogy külön külön is be kéne szerezni a motyókat mert szükesége van rá....
Akinek nincs rá szüksége az elvileg örül neki, hogy ennyiért kap konzolt. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szergely001 #39299 üzenetére
Szerintem rossz helyre mész segítségért.
Ha itt nem tudta neked senki megmondani akkor ott meg pláne nem.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Tomics #39296 üzenetére
Van olyan dvdtok amiből alig lehet kitépni a dvd-t és sajna van olyan hogy kiesik belőle simán.
Én Londonban vettem a COD 4 et tanulva az előző esetemből, úgy becsomagoltam mintha hímestojás lenne, mert féltem hogy a repülőn kiesik a helyéről amikor dobálják be a bőröndöket.Egyszer már jártam úgy hogy úgy dobták, hogy ki is tört a kereke a bőröndömnek.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Tomics #39293 üzenetére
Úgy is pont így jártam COD WAW-val. Kiesett a korong a helyéről. A büdös trehány posta a hibás hogy úgy dobálják a csomagokat mint a teveszzart. Azóta én tokbe újságpapaírt tömök hogy még véletlenül se essen k a helyéről a korong + le is ragsztom vagy négy helyen a dvd-t.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szergely001 #39247 üzenetére
Beállítási probléma lehet amit a boxon kéne beállítanod. HD és FULL HD monitornál tökéletesen kéne mennie.
-
Mr.Grincs
veterán
Én a COD MW2 és Forza packot rendelném, de a francnak sem kéne a forza 3
-
Mr.Grincs
veterán
No akkor mi legyen?
Mert nekem nagyon bejönne a COD MW2 és a Forza 3 pack annyiért amennyiért árulják.
-
Mr.Grincs
veterán
Azt tudnám megcsinálni, hogy keresztanyűámmal megvetetném, mert ő Londonban lakik neki free lenne a balhé. És akkor ő elküldené nekem, vagy ha több farabot rendelnék akkor azokat is. Kérdés az mennyi a posta onnantól egy ilyen súlyú csomira.
SFONarayan: ha engem kérdezel én egy fillért nem adnék érte. Ha 3 ledes akar lenni a boxod ez sem fog az útjába állni.
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem ez mégjobb vételnek ígérkezik
[link]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
SFONarayan #39210 üzenetére
Ők nem intéznek semmit, ha meg igen akkor szerintem heteket is várhatsz.. MS fogja neked intézni ha baja van. Csak fel kell hívni őket ha leseggelt a cucc és akkor tudják a dolgukat, megy a futár, és viszi a szervízbe, meg hozza is vissza neked a kis kezedbe.
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Jöhetnek az UPok IDE
-
Mr.Grincs
veterán
Dehogynem. Ha már megbontod akkor is ugrik. Nekem ilyenem volt és ez egyáltalán nem melegszik, órákhosszat nyüstöltem és ugyanolyan volt a kiáramló levegő mint amikor fél órát játszottam vele.. Azért adtam el mert S.O.S. ben kellett a pénz, nem azért mert bráémi baja lett volna. Aki ilyet mond neked, hogy tegyél bele 12 voltot az le akar húzni.
Jasper lapos és ezek nem lesznek 3 ledesek. -
Mr.Grincs
veterán
Egyszerű. Ne flasheld ki, és nem veszik el a garancia. És ha meg 3 ledes lesz gariban, akkor gariban megcsinálják így arra sincs gondod.
45-49K ig van újonnan az Arcade pack vinyó nélkül beépített memóriával.
58,9K az Elit pack 120as HDD vel fekete ízben.
Ezek újak és garanciálisak. -
Mr.Grincs
veterán
Úgy működik ez az ingyenes balhé hogyha, van egy 20GBos vinyóval szerelt xbox 360ad magyarul Prémium pack és van egy Elite géped akkor kasz egy ilyet. Igényelni kell.
Le kell írni a 20as szériaszámát és a 120as szériaszámát és akkor küldenek egy ilyen készletet. Amit eredetileg egy 120as packhoz kapsz ha veszel olyan hdd + transzfer készletet, a hdd és kábel együtt 19990 Ft a multiformatban ez magyarul az Expansion Pack.
Mivel nekem volt 20as Premium packom, meg Elite packom ezért járt nekem ingyé. Amúgy kéz alól 3-5 Ft ért lehet szerválni ha tudsz. De nagyon ritka. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Crazyman33 #39132 üzenetére
Ezt én is mondtam, hogy itt óriásit fog kaszálni az MS persze Konzolvilág1 kolléga azt mondta nincs összefüggés az eladások növekedése és a bann között.
Ma megjött a HDD másoló készletem amit az MStől rendeltem ingyé. Jó igényesen be volt gyűrve a postaládába
-
Mr.Grincs
veterán
Majd ha tudtok akkor eg UP-ot nyomjatok már rá légyszives
IDE
A PS3 meg véletlenül sem a konzolok királya
Ahogy láttam az MW2 összehasoníltást rajta inkább siralmas mint király.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Crazyman33 #39092 üzenetére
Szerintem az összes herélt gépet felvették valami listába ami automatikusan rugja ki a gépeket amint lesznek online vagy megprüóbálkoznak bejelntkezni. Kb így zajlik a dolog. Mert nem hiszem azt hogy eggyesével nyomkodnák az entert az MS bann csoport rabszolgái.
-
Mr.Grincs
veterán
Ez a 2. gépem. Visszavettem az előző tulajtól aki eladta el akarta adni...Gondolom ezért. Azt mondta nem volt bannolva, meg nem ment livera. De ezek szerint mégis. Vagy franc tudja.
Viszont akkor az a helyzet hogy előbb utóbb mindenkit utólér a Bannkaszás, mert szerintem azok a gépek amik herélve voltak és vannak automatikusan mennek levesbe amint feljelentkeznek egyszer. Egy pillanat műve az egész. Szóval aki volt liveon anno és nem bannolták le, annak meg van írva a forgatókönyv.Ezt a gépet nyáron vettem amikor hazajöttem külföldről. És kb 3 héttel ezelőtt adtam el amikor vettem az Elit gépet amit múlthéten adtam el.
-
Mr.Grincs
veterán
Bakter.....Elkapott a H1N1B1 BANNGÖCS.....Visszaléptem két mezőt és 4 körből kimaradok.....
-
Mr.Grincs
veterán
Érdemes bannolt Elite gépből 120as vinyót vásárolni?
Vagy inkább hanyagoljam?
-
Mr.Grincs
veterán
-
-
Mr.Grincs
veterán
Sokat kell gyakorolni. Én azt mondom egy FPS játékot kipörgesz easy fokozaton és akkor aránylag tudsz menni onnantól kezdve már önszorgalom kérdése az egész, hogy hogyan fejlődsz. Szerintem nem lehetetlen egyáltalán. Nekem az xbox 360 volt az első konzolom az életemben és én is nagyon paráztam hogy ú mit fogok bénáskodni aztán belejöttem és most tök jól végigvittem veteránon a COD4et COD5-t
Pedig az elég szopatós már veteránon.
-
Mr.Grincs
veterán
Úgy látom, hogy itt már lassan vér fog folyni
-
Mr.Grincs
veterán
Kaptam az MStől valami levelet amiben írkálnak mindenfélét az új frissítésről
You BANNED ről egy sor sincs hála az égnek..
Information about the upcoming Xbox Live Service Update
Information about the upcoming Xbox Live Service Update NOVEMBER 17.
View mobile-friendly View in a browserLast.FM*—With Last.fm on Xbox 360, Xbox LIVE Gold members can select their music preferences to explore and discover new songs and artists from a library of more than 3.5 million songs. Skip, "ban," or "love" tracks to tailor the radio station to your tastes.
Facebook®*—Facebook and Xbox LIVE join forces to connect you with your friends as you interact with the largest entertainment and gaming network on TV. Share real-time status updates and photos with your friends on Facebook, or share your favorite gaming moments on Facebook right from your television.
Twitter™*—Keep connected to your friends and family by reading and posting "Tweets" on the Twitter service from the comfort of your living room via your Xbox 360 and Xbox LIVE. You can quickly and easily read, reply, and post updates online right from your Xbox 360.
Zune® on Xbox Live—Zune comes to Xbox LIVE to deliver instant-on 1080p HD streaming video on your Xbox 360 console. It delivers the selection of a video megastore, in the highest possible clarity and with the convenience of cable. Watch the movies and TV shows you want, when you want them, with instant-on 1080p streaming video and 5.1 surround sound with no downloads and no delays.**
News and More from MSN®—Get news, sports, weather, horoscopes, and more from MSN right through your Xbox 360.
Microsoft Game Studios | Jobs | Forums | Developers | Español | Newsletter | Mobile | Feedback | Xbox.com
*Xbox LIVE Gold adult membership required to use Facebook, Last FM, and Twitter features.
**HD videos are provided in 1080p. 1080p-capable HDTV and HDMI cable required to achieve this performance. Available with select movies. Instant 1080p HD feature also requires adequate broadband speed, and video and audio quality will vary based on speed. See www.xbox.com/live. Requires HDMI cable, HDCP-compliant 1080p display, 4Mbps broadband speed.
Facebook® is a registered trademark of Facebook Inc.
Twitter™ is a trademark of Twitter, Inc. and is used under license.
Privacy Statement | Terms of Use
As part of the Xbox LIVE service, we will be sending communications to you via e-mail, periodically. You are receiving this member services update as part of your Xbox LIVE subscription.
This email is provided for informational purposes only. Microsoft makes no warranties, express or implied, in this email.Xbox Privacy, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052
©2009 Microsoft Corporation. All Rights Reserved. The names and logos of actual companies
and products mentioned herein may be trademarks of their respective owners.Ennyit írtak....
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem akkor ez a mostani olcsóbb 81,9K Super MW2 Elite pack azért kerül ennyibe mert német. Mert elfogyott az angol verziós ami 83,9K volt...Akkor viszont nem szóltak neki, hogy német és az tényleg necces. Illetve az necces ha 83,9 ért adták el neki és német.....és nem szóltak..
Én is megnéztem most az oldalt. Ez még a múltkor nem volt kiírva, amikor még 83,9K volt az ára. Gondolom ez egy másik forrás ahonnan szerzik a cucccokat..
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
heihachi #38894 üzenetére
Nagyon nem tud érdekelni a marketing supervisor. Ez azért szerintem kicsit több a soknál...Nemde?
Kicsórják az angolt és az olcsóbb németet rakják be mert az a fasznak sem a német. Így mégnagyobbat kaszálnak a dolgon. Pedig már rágodom, hogy Super elitet kéne mégis vennem, de így hogy merjek? Én amilyen vagyok biztos kiosztanám őket és elküldeném őket a zivataros picsába. ennyit a korrektségről vagy ha gyárilag német van benne akkor az a minyimum hogy kiírják és megmondják hogy igen ebbe német van és csak akkor vedd meg ha vágod a németet. De mivel nincs ilyesmi kiírva, csak annyi hogy kapható 9K ért németül ezért szerint ez kicsit gusztustalan. És átbaszva érzi magát az ember. -
Mr.Grincs
veterán
Holnap én is megveszem az új gépemet + hozzá egy MW2-t. Nemhiszem hogy Super Elitet veszek, nem látom túl nagy értelmét.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sickboy25 #38843 üzenetére
COD 3at válaszd a Live miatt, mert azon szoktak lenni bőven.. MOH Airborne amikor volt nekem senki nem is játszotta, egyedül voltam mindig fent. De amúgy az is hatalmas játék. Grafikában lenyomja a COD 3at. És nekem élményre is jobban bejött. Mindenképpen egy alap játék.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Barney1981 #38784 üzenetére
Én is itt vettem az Elit gépemet. Csak ajánlani tudom a helyet. Zsír új Elit gépet vettem, bontatlan volt.. Semmi probléma nem volt számlát is adtak meg blokkot is.
-
Mr.Grincs
veterán
Gratulálok az új géphez
Felvehetsz ha van vagy lesz LIVE od: MrGrincs a Gamertagom így ahogy látod.
89,9K ért árulják az 576ban az szerintem iszonyatosan sok... Megérte az a madnem plusz 10K? 79,99K ért lehetett az Origo gsmnél venni ilyen MW2 superskótpackot...miért nem ott vetted meg? Jah most látom hogy szegeden nyomulsz...Akkor nem szóltam... -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Crazyman33 #38775 üzenetére
Értem már
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest