Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
Integrator #43763 üzenetére
Ezt találtam csak. Viszont hozzátenném, hogy 2 perc google -zés után.
Jobban jársz, ha megveszed külön külön. -
Def26
félisten
válasz
Tharagul #43730 üzenetére
Pörgősebb, gyorsabb, valahogy más na. Grafika annyira nem érdekel, mert szvsz tök ugyanaz. pl. PC -n bármikor meg tudod választani, hogy melyik csapatba legyél. Ott a lagolós szervereket ha akarod nem választod ki. Meg még sorolhatnám... de nem akarom.
Sokat játszottam boxon is, láttam te is nyomtad eleget de amikor nekiültem PC -n ott jobban megfogott a játék.
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #43680 üzenetére
Szvsz olyan 20k körül lesz.
Morden24:
Lehet, hogy ezért nem lesz benne processzor. Vagyis, a költségcsökkentés miatt nem lesz benne. -
Def26
félisten
válasz
Djuree #43662 üzenetére
"most nem tudok hirtelen, de régebben nem egy statisztika szólt erről. volt MS ülés is erről és valaki feltette a nagy kérdést mikor lesz live? az volt a válasz hogy amig ilyen mértékű warez van addig nem..."
Tényleg volt ilyen, én is emlékszem. De Gyuri, azt azért ők is "indexelik", hogy mennyi a fejlődésünk eredeti játékok vásárlása esetén. Tehát látják a fejlődést.
Annyit tudok, hogy nem vagyunk messze a céltól. És már csak egy nagyobb lökés kell, hogy egy fixnek mondható vásárlóközönséget tudjanak a box mellett, ez pedig a honosított Live lesz. Ezen dolgoznak most.Én baromi optimista vagyok, mondjuk ez másnak is köszönhető.
-
Def26
félisten
válasz
Morden24 #43646 üzenetére
Igen forgalom az tuti kell, csak ezt nem tudom, hogy azt a rengetek játékot amit külföldről rendelnek be a konzolboltok (itt nem az 576 láncra gondolok) melyik ország statisztikáihoz tartoznak?
Valaki számon tartja azt, hogy mennyi játékot szállítanak külföldi webshopok Magyarországra szerintetek?És akkor még a rengeteg import gépről nem is beszéltem. Természetesen itt sem a hivatalos viszonteladókra gondolok.
-
Def26
félisten
Nézzétek meg, hogy milyen változások történtek a hivatalos xbox -os odalakon. Vajon miért kért az MS ezen országoktól egy blogszerűséget? (Cseheket és szlovákokat leszámítva, ott nincs akkora érdeklődés a téma iránt, ők beérik egy sima facebook/fórummal -al)
Magyar Látogassátok, szóljatok témákhoz, nézelődjetek!
Cseh
Szlovák
Lengyel -
Def26
félisten
Hallott valaki arról, hogy mifelénk is bevezeti az MS hivatalosan a Live -ot? Elvileg nem csak nálunk, hanem a környező országokban is. Ha valakinek van valami kis (akármilyen) infója az toljon rá egy privit.
-
Def26
félisten
válasz
Gebriel #43580 üzenetére
PL. Vannak olyan helyek boxon, ahova az ellenséges csapat, (defender) oda tud menni. Ilyen hely az első rész amikor a védők egészen a domb tetejére fel tudnak gyalogolni, és onnan szedik lefele a támadókat. Szerintem ez gyökérség, mert jóformán épphogy leérsz a talajra az ejtőernyővel máris golyózápor alá kerülsz.
Vagy ugyanazon a dombtetőn kiválóan lehet sniperrel ténykedni, de amikor egy támadó végig kaszabolja tőrrel az egész sniper egységet akkor felmegy a pumpa.
Pc ilyen nincs, mert már a dombtető aljánál (közepénél) elkezd visszaszámlálni az idő 10 -től és ugye, ha nem mész vissza a saját területedre akkor elpatkolsz (epic fail).Több ilyen helyzet is van/volt és ezek idegesítettek. A másik, meg hogy számomra valahogy "összetettebb" játékosok tolják PC -n. Boxon, sok az idióta hülye amcsi gyerek akik nyerítenek a mikrofonba. Gondolom ez is csak addig tart amíg az ingyenes béta tart, de hát nem vagyok erre kíváncsi.
Most elég sok mindent tudnék még mondani, de majd szóban boxon elmondom, ha érdekel. -
Def26
félisten
válasz
Csabee. #43504 üzenetére
Én nem használok. NFS Underground szvsz nincs xbox 360 -ra. Én épp tegnap kaptam meg a Halo 1 -et xbox -ra és tökéletesen viszi a 360 -as gép is. Tehát ha kell a játék, akkor meg tudod venni szarér hugyér és ha kis szerencséd van akkor vbiszi is a boxod. Nézz utánna, hogy támogatja e.
Tomb Raider szvsz jó játék... -
Def26
félisten
válasz
xbox360gamer #43459 üzenetére
www.jatekaim.hu
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
Morden24 #43397 üzenetére
Normális arc dzsikonzols is és Iceakos is. Iceakos kicsit olcsóbb, én speciel tőle vásárolok.
Tudsz még innen is vásárolni ami kicsit drágább de ha épp nincs Iceakosnál ami neked kell akkor jó alternatíva. Google checkout -al fizethetsz (normál bankkártya), és azonnal küldi emailben a kódot (fénymásolva). Rendeltem már egyszer innen is pontot és minden rendben volt.
-
Def26
félisten
válasz
Throme #43356 üzenetére
Próbáld a cache -t törölni, és mellette az összes frissítést ami a fifa 09 -hez tartozik. Értelemszerűen a mentések maradjanak.
-
Def26
félisten
1. Ezt olvasd át.
2. Ha eredeti játékokkal nyomod, vagyis nem flasheled ki akkor nyugodtan használd amennyit csak akarod, mert 3 év garancia van arra a bizonyos 3 ledes hibára. Ha elromlik akkor felhívod az MS telefonszámát és megbeszéled velük, hogy mi a további teendő.
3. Dashboard az Xbox 360 "operációs rendszere" vagyis magyarán a főmenü.
4. Minek avatar? Passz, ezt kitalálták, és ránk erőltetik mint az adót. El lehet vele bíbelődni, és ha fent vagy Live -on akkor látják a többiek is az avatarod, természetesen te is az övékét. Fel tudsz venni barátokat, tudsz velük csevegni mikrofonon keresztül és persze tudsz velük játszani online. Avatarodra vásárolhatsz mindenféle dolgokat, ruhákat kedvenc játékodból, háziállatot stb.
5. Kétféleképpen lehet kikapcsolni a konzolt, kikapcsoló gombbal vagy a kontroller középső gombját nyomva tartod 5mp-ig.
6. Régió kódról, mit mondjak? Nálunk csak az Európai vagy a region free lemezek jöhetnek szóba. Elég sokan rendelünk játékokat innen, hogy ne a magyar pinceboltok zsebét növeljük, mert sok esetben még a posta díjjal is olcsóbban jössz ki, ha kintről hozatod a játékokat. Innen is rendelhetsz, de itt már figyelni kell a régió kódra.Még annyi, hogy a warez ezen a fórumon tiltva van.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
Djuree #43307 üzenetére
Gondolom a dashboardra gondolt. És ha nincs netre kötve, esetleg régi fw (gyári) van rajta, akkor akár meg is lehetne csinálni. Szvsz előbb utóbb ez is meglesz.
Azt mondjuk nem értem minek kéne magyarítani azt a pár szót, nagyon bonyolultak lehetnek ezek a szavak: games, videos, meg a my box.
-
-
Def26
félisten
válasz
Remiel #43276 üzenetére
Szubjektív véleményeket kaphatsz csak.
Indulj ki abból, hogy elmész egy MM -be és kézbe fogod a kontrollereket, vannak emberek akiknek kicsi a PS3 kontrollere. Nem illik a kezébe. Ez is lehet egy indok.
Nézd meg élőben mindkét gép online szolgáltatását. Exkluzív címek után érdeklődj. Garancia kérdésben ugyanott van a két gép, 3 ledes hiba is elhanyagolható már szvsz.
Nem is tudom, nekem PS3 után valahogy "játékos barátabbank", "összetettebbnek" tűnik az Xbox rendszere. Én Xbox -ot vennék. (és a macskám is.)
-
-
Def26
félisten
válasz
capafog23 #43234 üzenetére
Ha most arra akarsz célozni, hogy nem írtam le konkrétan mi a bajom akkor szívesen odaadom neked azt teszteld le.
Egyszerűen nem adja vissza azt a "tökéletesen irányítható" érzést mint ami a PC -s egér. Ha hirtelen rá akarsz mozdulni egy célpontra akkor kicsit azt érzed, hogy túlmegy a "célon" az irányító. Kicsit olyan mintha pl. az autón túlkormányzás lenne.
Kipróbáltam két egérrel is, Microsoft és Logitech de mindkettőnél ezt csinálja.Próbáltam az XFPS két "potméterével" (amivel a két tengelyt lehet állítani) varázsolni valamit, de azzal sem sikerült bekalibrálni. Részemről ennyi.
De ha valaki érez magában késztetést szívesen odaadom neki, pl Eddie, ő úgy is itt van a közelben.
-
Def26
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #43231 üzenetére
PC -n én sem használtam.
-
Def26
félisten
-
-
Def26
félisten
válasz
Djuree #43204 üzenetére
Dehogynem, de emlékszel annyira panaszkodtam az fpsekre, hogy ki voltam éhezve egy kis siker élményre. Gondoltam ezzel majd én leszek a király.
Nem jött be, más mint amire számítottam. Ez van. 15k -ba volt, de szvsz annyiért el is tudom adni, ha ráveszem magam, hogy meghirdessem.Más: Peta javaslatára felraktam a gépemre a PS3 Media Server nevű progit és mondhatom tökéletes. Mindenkinek ajánlani tudom...
-
Def26
félisten
Hát srácok megjött az XFPS -em, és egyáltalán nem vagyok elájulva tőle. Valahogy nem olyan mint PC -n, igazából le sem tudom írni, hogy a mi a problémám csak úgy hogy "valahogy más". Kipróbáltam COD: WAW -ban, és komolyan mondom kontrollerrel jobban megy.
Ha valakit érdekel akkor privizzen rám és megbeszéljük. -
Def26
félisten
válasz
Xirtam #43191 üzenetére
Rendel meg.
Én most nem tudom mikor fogok rendelni, mert el vagyok látva egy darabig. Ha mégis vennék valamit akkor szólok neked is.
Gabi: Hát igen, amúgy okos csaj, csak sok minden van a fejében és néha szétcsúszik de ez náluk családi vonás. Ilyen asszony is meg anyós is.
Egy "közös" téma van a két családban, hogy mindkettőnk apja alkesz. -
Def26
félisten
Akit érdekel egy kis szemezgetni való. Szerintetek ezek körül mi az említésre méltó az árához képest?
Far Cry 2 10 font
Brothers In Arms: Hells Highway GAME Exclusive Steelbook Edition 10 font
Tenchu Z 8 font
Robert Ludlums The Bourne Conspiracy 5 font
Project Gotham Racing 4 10 font
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 10 font
James Bond 007: Quantum of Solace 8 font
Prince Of Persia 8 fontGrincs
Én is hozathattam volna, mert asszony húga most volt kint Londonban tárgyaláson de ő nem az a fajta. Mondtam neki, hogy hozzá' má' egy angol zászlós pólót és hozott helyette valami kekszet, mondom de jó... -
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
sosperecek18 #43161 üzenetére
Pont így:
Electronic Arts
Na Pankraci 1683/127
140 00
Praha 4Csak onnan gondolom, hogy ilyenek az angol címek is. Esetleg az országot még nem ártana ráírni.
-
Def26
félisten
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena Ez jó játék ennyiért?
-
Def26
félisten
válasz
Xirtam #43121 üzenetére
Jó de az annyiban más, hogy ott pontokat veszel aminek nincs árfolyama, csak annyit tudunk, hogy Iceakos -nál olcsó.
Az viszont nekem olyan morbid, hogy pénzt veszek pénzért (drágábban).
PS3 -on nincsenek pontok, ott rendes pénzel tudsz vásárolni, és anno nekem gond nélkül elfogadta a hitelkártyámat amivel dollárban fizettem (Visa). -
Def26
félisten
Tudjátok mi a nagy biznisz? 20 fontos PS3 "feltöltőkártyát" 24 fontért eladni... nah ez a nem semmi, ráadásul vannak akik meg is veszik.
link
Nem kell valakinek 1000Ft, 1200 -ért odaadom. -
Def26
félisten
válasz
szergely001 #43118 üzenetére
Akkor gondolom ez a többire is igaz.
Nem mertem mondani, mert nem tudtam, hogy minden DLC -nél így van:
Asszony a profiljával letöltött Lips számokat és azokat én is tudom használni ugyanazon a gépen. -
Def26
félisten
Nyomattam 10310 pontot BF BC2 ben. Ez az egyéni rekordom.
-
Def26
félisten
Nem tudjátok, hogy ha Media Centeren keresztül streamelem a filmet boxra akkor miért akad? Olyan mintha leesne a képkocka/másodperc, pedig a beállításoknál még a HDTV .t is "jó" -nak írja.
-
Def26
félisten
válasz
sosperecek18 #43090 üzenetére
Valamelyik nap elromlott az egyik újraírható lemezem amin filmek voltak. Idegességemben megpróbáltam kettétörni, de nem ment.
Nem olyan könnyű elbánni ezekkel ám...
-
Def26
félisten
válasz
sosperecek18 #43087 üzenetére
Szerintem is kicserélik. Arra azért kíváncsi lennék, hogy sikerült majdnem kettétörni a lemezt.
-
Def26
félisten
válasz
Gebriel #43050 üzenetére
Tegnap kipróbáltuk eddievel. Szerinte qrva jó lett. Nekem az alien jött be, a többivel béna vagyok. Mondjuk te igy is úgy is megaláznál.
Asszony már nyavalyog, hogy játszunk a Lips -el (mondom neki, hogy gyere játszhatsz vele rajtam
). Még egy kicsit iszogatok, hogy meglegyen az alaphangom hozzá, aztán este felé majd megyek multizni, BF BC2 és AvP MP demóval.
-
Def26
félisten
válasz
MeszarosB. #43017 üzenetére
Jelen tudásom szerint nem lehet gond.
Egyébként az qrva jó ár.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest