Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
Nyomjad, nyomjad. El leszünk látva egy darabig Lips játékkal. Ennyi játék mellett nem is nagyon jelenik meg új dlc a live -on.
Egyébként honnan rendelted?Ha esetleg nincs meg neked a Number one hits akkor most akciósan meg tudod rendelni 18 fonért úgy, hogy adnak mellé ajándékba 2100 pontot is. Szvsz qrva jó vétel.
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #44494 üzenetére
Ez a típus kell hozzá. WD Scorpio BEVS.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
adalbert1 #44459 üzenetére
Ezek közül amik szerintem szóra sem érdemesek:
mk vs dc Valahogy nem adta vissza régi mk -s hangulatot, de elehet bennem van a hiba.
pgr 3 Szörnyű...
street fighter iv Ez is...Amivel nem fogsz játszani, ha megvan az új rész:
Forza 2, Baromi hosszú a 3. rész.Persze ízlések és pofonok.
Ha asszony akkor próbáljátok ki a Lips sorozatot. Nálunk bevált.
-
Def26
félisten
Te gyúrtál a 4 -esre?
kem: Árat nem tudok mondani, de szvsz külön add el a játékokat. Többet kapsz érte. www.jatekaim.hu
-
Def26
félisten
Nintendo 64 kerestetik. Akinek van privizzen.
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #44371 üzenetére
Nekem 1 játéknál esett ki a lemez, de nem volt karcos. Nincs olyan durva műanyagból a tok, mint az egyes piaci szarok. Változó, hogy hány játék haladja meg az 1 kg -ot. Volt már amikor 3db -ot már nem engedett. Ebben azért benne volt a Halo 3 fémdobozos kiadása ami jóval nehezebb mint egy normál játék.
Szvsz olyan 3 játék amit még elküldenek. (régebben rendeltem egyszerre 5 db ps2 játékot, de azokat érdekes módon engedte.) -
Def26
félisten
válasz
adalbert1 #44364 üzenetére
Én a game.co.uk -ről szoktam rendelni, bőven 50 db felett vagyok már és csak egyszer basztak át. Újként rendeltem és használtat kaptam, de ezen kivül minden stimmelt és mindig itt volt időben a cucc.
Pársztor rendeltem innen is. www.shopto.net Néha érdemes ránézni, mert vannak marha jó akciók itt is, volt már, hogy 2 fontért vettem itt játékot.
Még őket ismerem, de innen nem rendeltem semmit. www.play.com -
Def26
félisten
Gyorsan csináltam még egyet, akinek kell privizzen rám.
-
Def26
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #44061 üzenetére
Akkor csak a plazma kell nekem, mert én napi 2-3 óránál többet nem használom a boxot. Van olyan, hogy napokig be sem kapcsolom.
-
Def26
félisten
válasz
Gebriel #44026 üzenetére
Leszedtem én is a demot, de mivel alig mozdulok el a PC -mellől (szinte csak enni, aludni WC -ni) még meg sem néztem.
Pont jól jön ki a dolog, mert asszony készül, a nyel vizsgára úgyhogy nyugodtan tolhatom mindenféle szidalmazás nélkül.
AVP demó alapján nekem tetszett, majd ha 5 ezer körül vesztegetik akkor megveszem. PC -n hihetetlen szar az alien irányítása, nekem meg az tetszett a legjobban.
-
Def26
félisten
Most jelenleg jól megy. A folyamatos ctrl gomb nyomása miatt (sniper guggolás) már görcsben van a kisujjam.
-
Def26
félisten
Valaki megvette a Bad Company 2 -t, tapasztalat?
Live, hogy bírja?
PC -n fasza, csak állandóan beszarik az EA online...
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Jah, de mégis hasonló.
Nem gondolkodtál anno azon, hogy vajon, hogy fog kinézni 7-8 év múlva egy kontroller, ha ezen a kontrolleren már kijelző is van?
Mekkora ötlet volt az, hogy külön "élete" volt a kontrollernek vagyis inkább a benne rejtező VMU -nak. Jó kis gép volt. Crazy Taxi... ááá.
Tudod mit? Veszek egy Dreamcastet.
Majd uppoljatok.
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #43936 üzenetére
HDD -t jól gondold meg. [link]
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #43930 üzenetére
Figyelj oda, hogy aztán a hozzá tartozó lemezt is magkapd. És mielőtt megveszed kérdezz rá, hogy ez jó e a te nyűgödhöz.
Csak azért írom ezt, mert én pl. 20 gb -ról mentem át 120gb -ra, (amihez állítólag bármelyik cd jó), viszont a 60gb -ról 120gb -ra már nem mindegyik cd jó, csak az újak. Az is lehet, hogy ez hülyeség, de nekem ezt mondták. -
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #43828 üzenetére
Nem, csak feldobtam a témát.
Én úgy gondolom, hogy csak nem b@sznak ki velünk, végül is innen tudták lemérni, hogy mennyien is vagyunk Magyarok Xbox Live -on. Biztos vagyok benne, hogy készült valamiféle felmérés, mert a legutóbbi nagy bannhullám után kezdtek el csepegtetni infókat a honosított xbox live -ról.
Gabi: Jah, valszeg meglesz.
Némmá', addikt lettem. Az nem valami 5000 hsz. -nél van?
-
Def26
félisten
válasz
Djuree #43826 üzenetére
9. -én jön.
Nagyon tetszett a Final Fantasy X és jó lenne újból valami igazán jó rpg.
Kicsit irigyellek, hogy ilyen jól megvagy az ilyen stílusú játékokkal és így visszaemlékeztem, hogy nekem volt e hasonló az életemben. Pöttyet unom ezt a sok akció játékot mostanában. A Bad Company 2 -t még megveszem, mert az rohadtul lekötött de kéne mellé valami igazán hosszú és jó/tartalmas szórakozás. Fable 3 -ra meg nem tudok várni. -
Aktív témák
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest