Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
lvnt
őstag
válasz
SweetBrother #31274 üzenetére
Természetesen, működne vga kábellel is.
-
lvnt
őstag
válasz
SweetBrother #31264 üzenetére
Akkor, venned kell egy HDMI kábelt, azzal nem tudod csatlakoztatni, amelyet hozzá adnak.
-
lvnt
őstag
Szerintem az is ugyan olyan zavaró, ha egyfolytában kereső,faq,1.hsz típusú hozzászólások vannak a topicban. Ha nem tudod a választ, akkor átsiklasz felette, majd más válaszol rá, de nem kell úgy tenni, mintha ez valami küldetés lenne.
Egyébként meg ez a kérdés szerintem bőven nem volt olyan szinten, mint például: van valami hardveres különbség a kiszerelések között? az árkádra is lehet merevlemezt tenni? melyik boltban vegyem meg? megéri hűtésmodolni? és társai... -
lvnt
őstag
Elkezdtem fifázni liveon. Látom mindenkinek van egy képe, ez például látszik az infósávon meccs közben. Nem találom sehol, hogy tudnék én is berakni képet. Valakinek van valami ötlete?
Ja, mégvalami, hogy tudok nem rangsorolt meccset játszani? Nem baráttal gondolom, csak úgy, gyakorlásképpen.
-
lvnt
őstag
Mától van gold előfizetésem, aki szeretne néha játszani az vegyen fel. Gamertag: levi1392
Egyelőre legfőképp fifa (aki még innen fifázak, az mindenképp vegyen fel, nem vagyok egy labdaszonglőr, de azért jó lenne néha játszani egy-két ph-s arccal), fight night (3, de tervbe van véve a 4), Burnout és nhl.
Tervben lévő játékok még: Cod4/5, GOW1/2, Left4dead, Virtua tennis 2009 -
lvnt
őstag
válasz
7600 GS #31187 üzenetére
1. Idézet az első hsz-ből:
"A Microsoft online rendszere az Xbox Live, melyhez két féle előfizetési típus tartozik: az ingyenes silver, amellyel a játékdemókat kis késéssel (1 hét) letöltheted és van a gold, ami havonta körülbelül 1000 forintba kerül, így játszhatsz, beszélgethetsz más emberekkel online."Annyit még hozzá tennék, hogy megéri előfizetni a goldra, nekem csak egy hónapig volt (ugye a próbahónap), de nagyon megszerettem, most fogok venni előfizetést.
2.Mindenképp érdemes hdd-re másolni, mivel így kíméled a box olvasóját és összehasonlíthatatlanul halkabb lesz a gép.
3. Nem, csak a Microsoft saját kormánya jó hozzá és az egyik Logitech egyik típusa, most nem jut eszembe a neve.
-
lvnt
őstag
válasz
7600 GS #31182 üzenetére
65-67-70 ezer. Pl.:Konzolvilág árak
-
lvnt
őstag
Én, még csak most veszek goldot, nagyrészt a FIFA miatt, de ez így nagyon nem lesz jó. Pc-n nagyon sokat játszottam online, ott mindig csak a csapat aktuális keretét lehetett használni, vagyis nem számított, hogy offline milyen változtatásokat csináltál a keretekben, ez szerintem így (lenne) fair...
-
lvnt
őstag
válasz
p_milan #31116 üzenetére
Basszus, nem is tudod mekkorát segítettél. Pont a napokban kerestem a zavvi nevét, mert emlékeztem, hogy valaki kérdezte, hogy megbízható-e, akkor láttam, hogy nagyon olcsók játékok náluk.
Az istenért se akarta megtalálni azt a hsz-t, pedig mindent próbáltam a keresőben, csak arra emlékeztem, hogy valami furcsa z betűs neve van.
Persze köszi a linket is és a véleményt, ez esetben tényleg nem éri meg.
Magamtól is megtalálhattam volna a díjtáblázatot... -
lvnt
őstag
Ha game.co.uk-től játékot rendelek, akkor hányat tudnak egybe csomagolni (bubis borítékra gondolok, ugye van ott is ilyen opció, mint play-asia-n?) és mennyi lenne kb a postaköltség?
Gow 2-használt ~ 15 Font, megéri a használtat venni?
A Devil May Cry 4-ről mi a véleményetek?
Left4dead 6k-ért? (ez már cdgalaxis) -
lvnt
őstag
Taylorp ezt a mondatot: "LIVE-ra mehetsz másolt játékkal is, ugyanannyi az esély rá, hogy bannolnak, mint az eredetivel.", úgy értette, ha mókolt a gép, akkor teljesen mindegy, hogy eredeti lemezzel játszol vagy verbatimmal és nem úgy, hogy azt is bannolhatják, akinek nem is alkalmas warezra a konzolja.
-
lvnt
őstag
Ne izguljatok, hívjátok ezt a számot: 06 80 018 590 (xbox ÜSZ)
-
lvnt
őstag
válasz
30z.Samu #30375 üzenetére
Nekem az első játékom volt, amelyet megvettem boxra és mondhatom, nem bántam meg egyáltalán.
Fél éve van meg, de még ma is játszok vele. Igaz, online nem voltam valami sikeres, a legtöbben 1-2 menet alatt lezúztak, mondjuk volt vagy 1000 lejátszott meccsük.
Most a 4-re gyűjtök egy kis pénzt, remélem hamar meg tudom venni. -
lvnt
őstag
válasz
mikró! #30290 üzenetére
Hát, most már szerintem ne vedd meg, mert nincs sok idő a 2010-ig.
Még mindig 6-10 ezer környékén van az ára és mindjárt jön az új.
Ha kijön, akkor lemegy mindig az előző ára. Persze, ha találsz olcsón egy használtat, akkor ajánlom a játékot, mert nagyon jól sikerült boxra. -
lvnt
őstag
Valaki fifázik innen liveon? Remélem a héten meg tudom venni az előfizetést és tudok játszani én is...Világklasszis szinten játszok offline.
Ha van kedvetek, akkor játszhatnánk egy-két meccset. -
lvnt
őstag
válasz
p_milan #29933 üzenetére
Épp ezt akartam írni én is, aztán lejjebb tekertem az oldalt.
Kíváncsi vagyok, hogy minden zene cd-t megvesztek-e eredetiben...
Mielőtt bárki leszólna, én sem warezolok. Az szerintem a legnagyobb probléma, hogy a nem warezoló xbox tulajok 90 százaléka leszarja a fejlesztők, programozók munkáját és inkább csak az érdekli, hogy tudjon játszani live-on és ne kelljen félnie az rrod-tól...Szerk.: sch_a, tetszik az aláírásod!
-
lvnt
őstag
Gow vagy Doa4? Tudom, hogy nem egy kategória, de most egyikre van pénzem és szeretném tudni, hogy mi a véleményetek.
-
lvnt
őstag
Lehet, hogy a lemezzel van a baj. Nekem az NHL 08 csinálta ezt, amikor először raktam be. Az összes többi jó. Három napod belül vittem vissza, ahhoz képest a CD galaxis már vagy 2 hete mérlegeli a hibát, miután írni kellett egy hibabejelentő lapot...
Samu: Lehet, hogy Hétfőn felhívom őket és bevetem a varázsszót, még, ha csak szaros 3.5k-ról is van szó -
lvnt
őstag
Fifa09-el menedzser módot játszok. Szimulációnál 18%-nál lefagy a box, nem reagál semmire. A legnagyobb baj az, hogy lejátszott meccs után is ezt csinálja (amikor leszimulálja a többi csapat eredményeit)...
Valaki találkozott már ilyennel, mi lehet a probléma? -
lvnt
őstag
Nézem a Dr. House-t (tv2) és az epizód elején House jót boxozott az egyik beteg szobájában
-
lvnt
őstag
FIFA09-ben a játékoskereteket is csak gold-al tudom frissíteni?
-
lvnt
őstag
[link]
Csak tudnám kinek ér meg húsz dolcsit, hogy ily módon bosszulja meg egy játékban elszenvedett vereségét. Sok elkényeztetett kis... -
lvnt
őstag
Adataim:
Név : Levente
Foglalkozás : Tanuló (Gimnázium)
Kor : 16
Lakhely: Pomáz
Konzol : Xbox360
Gamerscore : Egyelőre nagyon kevés, mert csak holnap veszem meg a monitorom és addig nem igazán játszottam semmivel, csak FN3-al.
Gamertag: levi1392 (Nincs még goldom, Márciusban veszek.)
Játékok : Fight Night 3, Assassins Creed, Burnout Paradise, NFS Carbon, Guitar Hero 3 -
lvnt
őstag
Én a helyedben (persze csak, ha nincs pénzed tv-re) mindenképp egy 16:9-s 1920X1080 felbontású fullhd monitort vennék, mert az nem torzítja/vágja meg a képet box-ra kötve.
Itt van pár. Nem találtam hirtelen jobbat az Iponnál...Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, elég korrekten leírja az ezzel kapcsolatos dolgokat.
-
lvnt
őstag
Basszus, egy napja van meg a GH és nem tudom letenni a gitárt. Teljesen addiktív ez a játék...
-
lvnt
őstag
Vettem leárazott GH-t a Media Markt-ban. Sajnos már 13k-ért adták, mert új szállitmányból volt, de így is megérte. Volt még jó sok a Westendben
-
lvnt
őstag
Ma megérkezett HagaNRG-től az Assassin's creed. Gyors és pontos volt.
Csak ajánlani tudom, bátran vegyetek tőle játékot.Csak azt sajnálom, hogy nem jött még meg a monitorom és így nem tudok vele játszani, csak a crt-n.
-
lvnt
őstag
Fps-ről jut eszembe: Sokan Cod4-eznek még liveon vagy mindenki átállt már a World at war-ra? Csak azért, mert lehet, hogy azt venném meg inkább mint első konzolos fps-t.
Jobban bejön a modern téma...MOD: Most néztem a boltok árait és nem látok semmi különbséget a kettő ára között, úgyhogy lehet mégis Cod5 lesz belőle.
-
lvnt
őstag
válasz
kisJack #24606 üzenetére
Rezgés kikapcsolása.
Remélem segít! -
lvnt
őstag
Valaki rendelt már a Platinumshop-ból úgy, hogy az üzletben vette át? Most próbálom előrendelni a Burnout Paradise Ult. Box-ot, de nem látok a rendelés leadásánál olyan opciót, hogy személyes átvétel. Rögtön kiadja a szállítási adatokat.
Ilyenkor mi van? -
lvnt
őstag
válasz
Zjunior #24475 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz feltétlenül az újhoz:
Gamer365
Jatekaim.huÚjat pedig külföldről rendelhetsz jó áron.
Game.co.uk
PlayasiaEsetleg Ebay.
Aktív témák
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest