- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
Tescoban voltam tegnap. premium 129999 jó magyar ft
-
Djuree
félisten
eladó vga kábel 3k. nem microsoft hanem utángyártott! már nincs rá szükségem mert vettem lcd tv-t.
-
Djuree
félisten
hála istennek van már jópár magyar feliratos játék, és egyre több lesz. remélem majd egyszer az rpg-k is elkezdenek magyarul szállingózni, mert őszintén szólva egy autós játékba pl. nem sok értelme van a magyar feliratnak. persze jobb a magyar ember kicsi szivének ha magyarul olvashat egy játékot
-
Djuree
félisten
válasz
misirulez #5047 üzenetére
ember neked mibajod van?
csak valaki a szakdogáról írt én meg arra reagáltam. hát ha neked ebből az jön le, hogy istenítem magam, hát akkor valami nagyon értelmes ember lehetsz. gratulálok!
amúgy meg nem is neked írtam, mit szólsz bele abba amihez semmi közöd.
ha ovodásnak érzed magad akkor meg ez nem a te fórumod...
sajnos nagy az isten állatkertje, túl nagy... -
Djuree
félisten
komponens kábelt tud valaki olcsón?
utángyártott is jó. -
Djuree
félisten
könyebb jóval. kb. 2 méter a vezeték, talán kettőfél. nekem jobban bejön a vezetékes, mostanában ezt használom.
ha már kezd kifogyni az elem a wirelessből akkor már a füles mikrofonja sem megy. meg természetesen mindig a legrosszabbkor fogy ki a szufla
engem nem zavar a vezeték. amelett a 30 vezeték között +1 már oly mind1 -
Djuree
félisten
látom nem csak nekem szaladtak meg a hsz-ek
éppen kihagyott a ph és ez lett...
-
Djuree
félisten
válasz
sakeee82 #4905 üzenetére
megfizethető a full hd is. 140-ért már adnak itt az aprókban fullhd 24-es monitort. láttam ilyet és igen durva.
én hétfőn veszek 82-es lcd-t. nekem ez is jó lesz, igaz csak 720p-s, de egyáltalán nem rossz az. az 1080 azért annyival tényleg nem jobb.bLL: hát ágyból jóhogy pengeéles. néznéd meg fotelből
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #4882 üzenetére
a 720p az még közel sem hd...
-
Djuree
félisten
válasz
s7evcsenko #4855 üzenetére
cnc3, battle for middle earth2, meg majd halo wars. egyenlőre ennyi. de kontrollerrel horror az irányításuk sajnos. pedig pc-n ngy startéga voltam, nem igen van olyan rts amit nem toltam végig legalább egyszer. x-en csak az irányítás miatt nem játszok rts-t.
-
-
Djuree
félisten
válasz
Mr.Grincs #4699 üzenetére
"A wii ről nem tudok mit mondani de szerintem aki meglátja egyből eldönti hogy kicsiknek való."
most komolyan mondod hogy te arról ítélsz meg egy konzolt hogy hogy néz ki
amúgy azzal vitatkoznék hogy kicsiknek való. inkább casualoknak. van rá jópár olyan játék amelyiknek nagyon örülnék ha boxra kijönne. mario galaxy, zelda, metroid és még sok más. -
Djuree
félisten
válasz
misirulez #4685 üzenetére
hát azért nem olyan egyszerű.
én pc-re már benne voltam jó pár játékfordításban.
vannak olyan száraz angol szövegek hogy azt te szótárral nemigen fordítod le, mert annyira "angolos" hogy ahhoz egy angol anyanyelvű ember kell hogy megértse.
nemrég fejeztük be a kotor2 fordítást, majd 1évig fordítottuk vagy 50-en. több százezer sor volt. nekem csak pár 10 oldal volt de a tököm tele volt már, nem egyszer kellett angol haverokat segítségül hívni...
meg ugyebár a morrowingről ne is beszéljünk, vagy az obliról...
akinek nincs sok szabadideje és nincs legalább középfokú tudása az inkább bele se vágjon mert csak hártáltatja a munkát.
gta4-hez meg minek magyarítás? az nem olyan bonyolult játék hogy ha nem érted nem tudod megcsinálni. inkább rpg-hez kell a magyarítás, mert azt ha nem érted baszhatod. -
Djuree
félisten
vigyázzatok az új arcadeok meghajtójával.
haver fifa08-át most karcolta szénné -
Djuree
félisten
B.U.É.K.!!!
-
Djuree
félisten
elég sok összefüggésen alapul a dolog. legyen elég annyi hogy nagyon sokan azért veszik az x360-at a ps3 helyett mert lehet flasheltetni. ha mindenkit kibasznának egyből akkor nem venne mindenki x360-at mert ugyan megy a flash de semmit nem ér, mert mindenki repül egyből. így viszont hogy nem dobnak ki mindenkit, gondolják megéri a flash mert van esély hogy nem bannolnak. a microfosnak is jobban megéri így hogy bizonyos százalékát nem bannolja a gémereknek.
ez csak egy ok a sok közül, a legegyszerűbben felfogható. de ennél sokkal mélyebben alapszik a lényeg. azt meg nem írom le mert betelik a fórum. menj el egy 3 éves gazdasági tanfolyamra és ott megtanulod majd -
Djuree
félisten
válasz
Balu1991 #4423 üzenetére
vissza.
viszont ha már egyszer flashelted és voltál live-on flashelve akkor azt a microfosnál már tudják.
szóval hiába flasheled vissza, a bann bármikor jöhet.
viszont nem bannolnak mindenkit egyből, hiába tudják aki flashel. (mert abban biztosak lehettek hogy tudják, nem hülye az MS)
aki komolyabban tanult menedzsmentet meg közgázt az tudja miért. -
Djuree
félisten
válasz
CooLM@$TeR #4252 üzenetére
lehet elírták a címedet mikor bereggelted. el tudom képzelni, főleg a csajszi ügyfélszolgálatosoktól. nem ez lenne az első...
-
Djuree
félisten
válasz
Atomgeszi #4249 üzenetére
hát premiumról nem tudok hogy lenne akciós valahol.
az árak folyamatosan esnek.
most 80k-ért van premium legolcsóbban. szinte mindenhol ennyi.
de sztem arcade-al jobban jársz. 60k és nem kell nézni hogy mikor gyártották mert mind1ik új szériás. veszel hozzá használtan egy winyót 12-14k-ért ha kell. -
Djuree
félisten
öööö...ember te tudod mit beszélsz
ha egy kicsit is belelátnál a cégek programjába akkor látnád te is mekkora baromságot írkálsz.
crysis-ról annyit hogy 50k-s vga-n mediumon megy, ha van hozzá proccod meg memód, ha meg kint lenne boxra akkor meg fullon vinné a box, erről ennyit. -
Djuree
félisten
de jó ez az árlista a media markt oldalán.
nézem az lcd tv-ket de természetesen ár nincs kiírva. ha köll valami menjé el oszt nézzé szét
-
Djuree
félisten
tele van a tököm!!!!
haver öccsének xbox-ot kellett venni, feljött vidékről pestre, bejártuk pest összes mediáját meg saturnját meg electro worldjét de sehol nem volt 60k-s arcade. de az a legpoénosabb hogy mindenhol azt mondták nem is volt!:S
végül a konzol stúdióban vettünk 65k-ért arcadot. zsír új nem felújított, hdmi-s falcon.
köszönöm konzolstúdió. szétjártam a lábam...áááááááááá -
Djuree
félisten
tudja valaki hol lehet 60k-ért arcade-ot kapni? mert voltunk az árkádban a media marktban és nem volt csak 80k-ért premium meg elit. ott a csávó azt modta náluk nem is volt 60k-ért, esetleg másik mediában vagy saturnban.
hol lehet kapni pontosan 60k-ért?meg a másik burnout revenge volt 4k-ért de most 10k lehet csak karácsonyig volt akció? vagy ez is másik mediában volt?
-
Djuree
félisten
de szeretem az ilyen embereket. látszik hogy sosem volt közöd konzolhoz. akkor rájöhettél volna hogy sokkal kényelmesebb és jobb rajta játszani.
látom a pc-khez sem értesz. ha 120k-ból, vagy akár 150-ből kihozol egy olyan gépet amin minden fut fullon akkor építek neked egy templomot.
csak a vga 60-70k lenne...és még ezen sem fut közelsem fullon minden... -
Djuree
félisten
válasz
Bagira01 #4073 üzenetére
nem fogják 2-3 hónap múlva 40k-ért osztogatni.
a ps2 6? éves és még mindig 25-30k újan. számold ki ebből mennyi lesz az xbox360 1 év múlva. lehet még akkor sem lesz 40k-ért újan...
sztem minden szempontból jobb és kényelmesebb! konzolozni. ülni a nagy fotelben kényelmesen, nem a monitor előtt görnyedni, gerincferdülést és szembántalmakat kapni. -
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #4040 üzenetére
hát ha beregelte szopás van, mert ha baj van, a regelt címre megy a futár
be kell telefonálni és módossítatni az adatokat.
azt mondod hogy elköltöztetek és mondod az új címet. -
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #4002 üzenetére
te kezdtél basztatni engem, olvass csak vissza...mostmegmár hagyjalak már békén...jól csinálod....off off
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #3996 üzenetére
miért azzal hogy én kaptam egy másik joy-t okoztam anyagi kárt valakinek?
amúgy gondold már végig. minden egyes levarezolt játékkal azoktól (is) elszeded a pénzt akik azért készítetteék a játékot hogy te szórakozhass. szerintem megér 10k-t egy olyan játék amivel akár hónapokig jókat játszol a haverokkal.
de hát igazad van ellopni olcsóbb...ezzel nem bántani akarlak, csak azt ne mondd hogy ezzel nem okozol kárt. -
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #3988 üzenetére
nem károsítasz meg senkit a másolt játékokkal
van egy felfogásod neked is... -
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #3959 üzenetére
ez nem szigorítás. a rosszat ezentúl is cserélik
-
Djuree
félisten
beírom mégegyszer, hátha:
eladó moncsi xbox-hoz -
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #3949 üzenetére
az is volt benne. lehet akkor az volt az ok hogy nem javították.
-
Djuree
félisten
hát könnyen meg lehet oldani a szuper hűtést. lebontod az egész borítást. ennyi. csak milyen undorítóan nézne már ki. nekem az is szempont hogy úgy nézzen ki hogy az nekem is tetszen.
Kolombusz: vigyázz ezzel a flash-mégis garis dologgal. haverét elvitték flashesen (ő pedig vissza is rakta a gyári firmwaret) és visszaküldték neki megjavítatlanul
keményít az M$. most már azt sem lehet csinálni hogy betelefonálsz hogy rossz a joy-od és küldenek egy újat, a régit meg leszarják. rájöttek hogy átbasszák a fejüket...
-
Djuree
félisten
válasz
JamesHolden #3915 üzenetére
fél órát pihentetted
az a nem semmi!
hát igen, sajna a piros led bármikor bekövetkezhet
bízz benne hogy többet nem szarakodik mostanában. -
Djuree
félisten
válasz
woodbear #3872 üzenetére
van ilyenem (nem pont ilyen) de sajnos nem jó
ha a pc-re kapcsolom rá a moncsit akkor a felbontás elállítódik össze vissza, és csak akkor tudom visszaállítani ha kihúzom a switchből. lehet az én készülékemben van a hiba. de mind1 nem csak ezért veszek tv-t. amúgy sincs tv-m, most már jó lesz ha lesz tv-m is.
többieknek: nem a netet bújtam egész nap csak megnéztem mit működtetek itt össze a fórumban és reagáltam rá
-
Djuree
félisten
ha monitor-on játszol akkor is lehet fotelből tolni. én is így tolom. annyiból szar hogy mindig forgatni meg dugdosni kell a moncsit ha pc-zni akarok vagy box-olni. ezért akarok most tv-t venni.
Ebit: na azért a TN panelesek sem rosszak, sőt! én pl. nem veszem észre a különbséget pedig nincs rossz szemem.
ez olyan mint a kontraszt. megint csak nem látok különbséget egy 1000 és egy 4000 kontrasztos között. -
Djuree
félisten
Grat hozzá, használd egészséggel!
Elvileg a benq meghajtókat nem lehet okosítani de majd a nagy warezmakik megmondják a tutit, a frankót.
1 év goldot egyikhez sem kapsz csak 1 hónapotigen, a mediáshoz is kapsz 1 hónap ingyé goldot. amit akár 3 hónapig is használhatsz, ha csinálsz 3 különböző profilt.
a bundle játékot a géphez kapod. ugyanolyan mint a sima, csak a boríróra rá van írva hogy másolat és a dvd is általában full fehér csak rá van írva a játék címe. -
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #3847 üzenetére
abban igazad van hogy egy kis monitoron nem túl jó. én egy 22-essel tolom azzal már elég jó másfél méterről. ha ennél kisebb monitora van akkor tényleg érdemes sima tv-re kötni, persze annyira nem rossz mint az előző gen., de egy lcd tv-nél meg azért látványosan gyengébb.
-
Djuree
félisten
felbontás az csak ilyen lehet szinte: 1366 x 768
ez tudja a 720p-t és elég is.
az 1080-as drága is meg mondom szaggatnak a játékok soxor 1080-ban. persze a jövő játékaihoz nem lesz rossz.
kontraszt az minél nagyobb annál jobb. ha már 3-4 ezres az már nem rossz.márka: samsungnak szép a feketéje de a szinek nem túl jók.
lg-nek a feketéje nem a legjobb de gyönyörűek a színek. (ezt javasolták legtöbben)
toshiba nagyon jó de drága.
ezeket F.B.I. kolléga mondta, esetleg írj neki privit, ért hozzá. -
Djuree
félisten
hd felbontást nem tudja, tehát nem full hd. de ennyiért nem is kapsz full hd-t.
130-ért lehet venni 24"-os full hd moncsit itt ph-n, de felesleges mert nem sok játék támogatja és azok is szaggatnak soxor.
ez amit linkeltél csak hd ready ami nem a full hd-vel egyenlő.
a 720p-t tudja ami teljesen elegendő, vedd meg nyugodtan.
én is gondolkoztam ezen de ez a márka elég trének nézett ki.
azt mondod neked ilyen van 1 éve és teljesen jó? lehet én is megpróbálkozok vele, mert az ára nagyon jó.
én ezen gondolkodám: lg de sajna ez elég drágaKolombusz: az nem kifejezés hogy a leírásoknak nem szabad hinni.
én még egyetlen egy olyan oldalt nem találtam ahol jól írták volna az adatokat.
ilyenkor a legjobb ha a termék honlapján nézed meg az adatokat, ot biztos jók. de nem a magyaron (találtam olyan magyar oldalt ahol full hülyeégeket írtak az adott termékről, pedig nem kis márka volt) hanem az angolon. -
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #3807 üzenetére
Most mi bajod van? na mind1
Mennyé' is vissza játszani, jobb is lesz, elég nagy lelki szegény lehetsz ha karácsonykor nem a családoddal beszélgetsz meg kajáltok hanem játszol... -
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #3793 üzenetére
mi az hogy kedvesebben beszélhetnél??
megbántottam a hófehér lelkedet, jaj de sajnálom, én kérek bocsánatot.
mr. ph kedvence... -
Djuree
félisten
igen de nincs odaírva hogy fogyasztás: ennyi w.
hanem egy számsorba van benne:
2134-345342-1234-175
ebből szted valaki rájön hogy mennyi a fogyasztása aki nem nézett igencsak rendesen utána?
biztos te ilyen zseni vagy hogy ebből rájösz.
dátumból meg nem mondod meg mert nem egy gyártósoron megy a gyártás, sőt nem is csak egy üzemben. lehet hogy egy 2007 júniusi gép már 65-ös, de amit egy másik üzemben gyártottak abből az augusztusi is még csak 90-es. ennyit erről. -
Djuree
félisten
Én is Boldog Karit kívánok mindenkinek!
F.B.I.: max a karácsonyfán legyen piros led
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #3778 üzenetére
na ne viccelj már.
honnan vagy benne olyan biztos hogy 90nanos?
talán valami ms beavatott vagy?
mert a dobozra nincs ráírva.
ugyanúgy lehet 90 nanos a későbbi is mint ez 65ös. senki sem tudja. a fogyasztásból lehet következtetni esetleg, ami a dobozon is jelölve van csak rejtve. -
Djuree
félisten
Figyelem:
eladom az xbox-ozáshoz használt monitorom! ezt használtam párhuzamosan pc-hez meg a box-hoz is, de most kaptam melós laptopot ezért felesleges már a pc-hez, box-hoz meg veszek egy lcd tv-t.
teljesen tökéletes képet adott a játékokkal és ez már elég nagy ahhoz hogy tökéletesen lehessen élvezni a játékokat. el sem adnám ha nem kéne egy tv is mellé.
moncsi -
Aktív témák
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest