- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Markoka1993 #32262 üzenetére
Tudok róla, próbáltam is, de ez csak egy része az egésznek, ill. nem működik mindennel, mert csak syslinkes játékokkal lehet játszani.
-
_ak_
addikt
Eladó a boxom, hátha érdekel valakit innen. [link]
-
_ak_
addikt
Ha egy boxhoz nincs számla, akkor a gari időt, h mérik? A gyártási időtől?
-
_ak_
addikt
Mintha azt ígérték volna, h gyorsabb lesz.
Mondanám azt, h nem lett rossz, de kevés új opciót találtam.
-
_ak_
addikt
válasz
#41133696 #32019 üzenetére
Hogy pont ezt a felbontást tudja-e nyomni azt nem tudom, de több mint valószínű. Én 1600x1200-be használtam egy 21 colos crt monitorral. Természetesen ilyenkor keletkezik alul felül is egy kis fekete csík, de a maga a játékképe méretarányos marad. Ehhez kell az NXE update.
-
_ak_
addikt
válasz
burgatshow #32014 üzenetére
Nekem is így rémlik. Mindegy, azért kössz.
-
_ak_
addikt
Nem tudjátok az összes jasperes arcade onboard memóriával van szerelve?
-
_ak_
addikt
Elcserélném féléves módosított boxomat egy hasonló korú nem módosított boxra, ha esetleg valakit érdekel, annak részletek PÜ-ben.
-
_ak_
addikt
válasz
Beerwolf #31773 üzenetére
A lényeg, h eredeti m$ kábelt vegyél, mert abba minden benne van ami kellhet. Nézz körül akár itt a ph-n, de sok konztol boltban is megtalálhatod. Én anno a Joey station-be vettem 2,5k-ért.
Jobb monitoroktól kiszedhető a kábel, nincs beleépítve. Maguk a monitor kábelek alapjáraton fiuk, ezért nem lehet 2 kábelt összedugni, hacsak nem raksz közé egy ilyen gender changer-t, ami mindkét oldalán lány. Külön majdnem annyiba szokott kerülni, mint egy olcsóbb helyen egy komlett m$ csomag.
-
_ak_
addikt
Osztrák haver vett egy boxot és azon filóztam, h akkor ő simán regelhet osztrák live-ra, nem? Ha jól tudom Ausztria támogatott. Vagy van vmi egyéb indok amiért érdemes lenne pl UK live reget csinálni?
30z.Samu: én is sírva játszottam végig, nem hittem volna, h ennyire kevés fantáziával kiadják, de gyakorlatilag ugyan azt kell megcsinálni az összes városban és kész. A "képességek" elsajátítására nem is volt szinte szükség egyáltalán.
-
_ak_
addikt
Röviden és tömören: Xbox anti-piracy, amiből annyit lehet leszűrni, h mind a lemez mind az fw tartalmaz még olyan biztonsági elenőrzéseket amit nem ismernek. ezért sem lehet akármelyik fw-vel online játszani, itt az ms kezébe van a labda, nincs mese.
-
_ak_
addikt
Valaki meg tudná nekem nézni, h a spectrum theme jobb felső sarka lila-e? (a piros háttér esetén)
-
_ak_
addikt
Aki a spectrum theme használja, az meg tudná nekem mondani, h a jobb felső sarok a dashboard-on, tényleg lilás vagy csak nálam van vmi gikszer?
Az az igazság, h most próbálgatok egy samu 2494hs monitort és pillanatok alatt olyan káosz alakult ki kma fejembe, h magam sem értem. HDMI kábellel kötöttem össze a boxot a monitorral és hirtelen recéket látok mindenhol, helyenként foltos vagy kockás a dash háttere, meg annak ellenére, h majdnem fél éve a spectrum themet használom, nem tudom megmondani, h most került-e oda az a lila folt vagy azelőtt is ott volt-e. A foltot leszámítva a többi akár "" jelbe is kerülhetne, mert csak közelről látványos a dolog, 135 centiről már kevésbé, de akkor is.
-
_ak_
addikt
Megnéztem újra a natalos videót és csak most akadtam meg azon, h az autós játékba, h adja a csaj a gázt?
-
_ak_
addikt
Van köztes megoldás, de keveset olvasni róla és lehet, h inkább az otthoni hálózat vagy a vezeték nélküli topikokba tudnak segíteni.
A lényeg, h wireless bridget kell venni. Azzal rá tudsz csatlakozni egy wifi hálózatra, amit aztán kábelesen tovább tudsz adni. Vmi ilyesmi, de h hol és milyet érdemes venni arról fogalmam sincs.
-
_ak_
addikt
válasz
Xirtam #29254 üzenetére
Említett egy példát: force feedback hiánya.
Amit én tudok felhozni az a voice recognition. egyszer nekiültem, h akkor megtanítom a vistámat és majd jól hang vezérlem, de h is mondjam, van még mit szépíteni a dolgon.HagaNRG szerintem nem arra gondolt, h nem fog működni a dolog, csak egyrészt ez egy promovideo, ahol minden tökéletes, másrészt nem a HC gamereket fogja érdekelni elsősorban, hanem az alkalmi játékosokat.
kabalthenbk: szerintem egyáltalán nem korosztály függő. egyszerű és szórakoztató, a nagyobb kérdés szerintem, h meddig, ez pedig nagyban függ, h milyen játékok fogják támogatni és mennyire lesz változatos a felhozatal, legalábbis a wii sportsal mi is elvoltunk egy pár hétig, de a többi játék engem pl nem mozgatott annyira. haver is egy ideig még játszott ezzel azzal (nem emlékszek már a címekre, ill a zeldát meg egy másik véres kaszabolós játékott mutatott), de egy idő után ezek a játékok is unalmasak voltak főként azért, mert mutogatnod kellett a tv előtt.
-
_ak_
addikt
válasz
tiv83us #29225 üzenetére
PS3 mellett szarul nézne ki az xbox 2. gondolom nem akarták csak egyszerűen átugrani, inkább elnevezték 360-ra azt csoki.
legalábbis szvsz.
vmi olyasmi lehetett, mint anno az athlon xp procik, hát nem egész véletlenül pont akkor jöttek ezzel a névvel amikor jött win xp és mindenhol arról írtak, h omg ennek új proci kell meg dupla ram (256). -
_ak_
addikt
Általában nincs bajom a nehéz játékokkal, de ettől a Ninja Gainden 2-től lassan kihullik a maradék hajam is. A 2ik chapter boss egyszerűen pofátlanul brutális. Csak viszonyításképp, ha nem nyomok semmi gombot, akkor kb. 4-5mp alatt darál be, de az sem zavarja különösebben, ha zúzom, mint az állat. Nincs olyan, h megakasztom a támadását, ha egyszer elkezdi kaszabolni a karjával (vagy a karmaival), akkor azt be is fejezi, mindegy, h ütöm közbe vagy sem.
-
_ak_
addikt
válasz
Mr.Grincs #28845 üzenetére
Ennél azért sokkal összetettebb a probléma. Nagy mennyiségű megrendelésnél nem lehet csak úgy hipp-hopp azt mondani, h bocsi srácok ez az elem mégsem jó nekünk, ilyet nem kérünk többet. Mint mindenhol máshol itt a pénz beszél. Itt évekre szóló megrendelések és költségvetések vannak, még ha ez vesztességes is az m$ számára (ha az), egy esetleges szerződésbontás vagy módosítás vagy egyáltalán nem lehetséges vagy sokkal negatívabb hatása lenne, mint egy jelentősebb szerviz kiépítése (pl feketelistára kerülni egy beszállítónál vagy egy gyártónál.)Nagyon sok, főleg ilyen méretű vállalatnál, évekre előre megvannak a célok és tervek. Már egy pár százalékos haszonkiesés is több ezer ember munkahelyét jelentheti.
Valahol hihetetlen, de ilyen "kis" változtatások már dollár milliárdokat jelentenek, ilyen pénz mennyiséget nem lehet csak úgy arrébb mozgatni vagy átcsoportosítani, ha már egyszer meg van a helye.
-
_ak_
addikt
válasz
Mr.Grincs #28842 üzenetére
Csak nem egy törölközős trükkön jár az eszed?
Amúgy nem hallottam/olvastam sehol ilyesmiről, de mivel még mindig találnak új dolgokat a boxban, ezért nem 100%, h nincs, csak valószínű, h nincs. De ha a szervizben megkérdezik, h mitől lett hirtelen 100fokos a GPU 09.05.20 16:55kor, akkor ne rám kend.
-
_ak_
addikt
Már régen játszottam vele így nem emlékszem erre a részre, de úgy általában igaz a COD-ra, h ott neked kell menned előre, ha nem mozogsz csak lősz, akkor sosem fogy el az nmy és a csapattársaid sem mennek előre.
Btw, valaki goldos esetleg kipróbálta már a Tales of Vespariát?
-
_ak_
addikt
4gb-os memóriakártya. igaz utánagyártott, meg jelenleg nem is biztos, h megéri, de azt írják, h akár 16gb-os sd kártyával is bővíthető.
-
_ak_
addikt
válasz
Mr.Grincs #28235 üzenetére
Nem kötekedés képp csak a pontosság kedvéért.
GTA4-hez a legtöbb tekintetben jobb az xbox controller egy dolgot leszámítva, mégpedig kocsiból nincs free aim, tehát amint "kicélzunk az ablakon" már egyből lő. Vezetés közbe, ha nem is lehetetlen, de sokkal rosszabb lövöldözni. A másik meg, megint csak vezetés közbe, sokkal könnyebb az egérrel nézelődni, mint az LSel.
A feliratnál meg nem egészen pontos a az integrált kifejezés, ill. csak akkor, ha dvd-t nézünk, de minden más esetben csak akkor van felirat, ha az rá van égetve a filmre.
-
_ak_
addikt
Ha már cheaterek és pc + konzol. GTA4et senki nem tolta liveon? Illetve ez esetben (gta4) már mindkettőhöz live kell, tehát ha konzolról keresek szerót, simán kerülhetek pc-s játékosok közé? Csak mert pc-n baromi sok a cheater és sok esetben szó szerint már ellehetetlenítik a játékot.
-
_ak_
addikt
válasz
Djuree #28103 üzenetére
na majd ma remélem lesz már idő nekem is csillapítani a szomjamat
Mr.Grincs: amikor az auchanba éjszakáztunk, akkor mindig Big Energy-t vettünk. ez is ilyen pár százas 2les energiaital volt, de a vége felé már inkább csak rosszul voltunk tőle. azóta nem is merek venni ilyen cuccot.
igaz nem biztos, h egyáltalán van még, de mindenesetre érdemes csínján bánni vele
-
_ak_
addikt
Muszáj vagyok megjegyezni, h amennyire nem akartam az afro samurai-al játszani, annyira leköt most. ráadásul nosztalgiázok is, mert nagyon emlékeztet még a régi pc-s ONI-ra.
már csak hab a tortán, h szanaszét repkednek a végtagok és szókimondásban sem fogtak vissza semmit, sőt. Ami annyira nem jön be, h megint egy ""új"" storyt kapunk, vagyis kb 80%-ban megegyezik a sorozatéval, de egyes jelenetek vagy karakterek másképp jelennek meg, mondjuk annyira ez talán nem is gond, csak szimplán nem értem, h miért jó ennyit kavarni. -
_ak_
addikt
válasz
,,no name" #27882 üzenetére
no comment
-
_ak_
addikt
válasz
Kasza08 #27756 üzenetére
Eleinte azt gondoltam, h bennem van a hiba, de látom nem vagyok egyedül, még amikor nem volt boxom ez a játék gondoskodott róla, h ne is adjam föl az egeret és a billt.
OddMann: én pl egy 1:1be konzolosított cod2öt láttam rajta, amit pc-n sokkal jobb volt játszani és teljesen más feelinget adott vissza, így max 20 perc elteltével egyszerűen eldöntöttem, h ez szar, tehát amúgy lehet h nem annyira rossz, de esélye sem volt bizonyítani
-
_ak_
addikt
válasz
burgatshow #27615 üzenetére
[link] hátha neked ez mond vmit.
-
_ak_
addikt
válasz
burgatshow #27613 üzenetére
Ez amúgy nagyon érdekes.
Én SW: Force unleashdel jártam így. 2 haver végig vitte probléma nélkül, nálam meg olyan bugok jöttek elő, h ha az én lemezem lett volna az tuti ripityára töröm és fel gyújtom. Idejét nem tudom, h mikor idegesített fel akármi is annyira mint az.
Persze mondanom sem kell, h egyikőjük sem találkozott olyan hibákkal. -
_ak_
addikt
Magát a játékot valszeg élvezni fogod, de a sztoriból egy hajszálnyit nem fog érteni kb. Legalábbis a 3ik részben már igen csak csavarodik a történet, szerintem valahova biztos le van írva az előző 2 rész dióhéjban, legalább arra próbálj meg rákeresni.
bevallom őszintén, h szinte semmit nem tudnék visszamondani az 1-2-ből, de legalább a karaktereket ismerem@576: bár nagyon nagyon ritkán megyek be, de akkor sem szívesen. én is baromira drágállom az áraikat. az eladók meg inkább azért vannak ott, h a készletre vigyázzanak, nem azért, h eladják. ok, ez egy picit tulzó, de eddig egyszer sem sikerült megkérdezniük tőlem, amikor beléptem, h segíthetnek-e vagy keresek-e vmit, leállni beszélgetni már meg sem próbálok velük
btw. half-life über alles
Mr.Grincs, mielőtt nekiesel a 2nek és az epizódoknak vidd végig az egyet, ha jól tudom van remake változat source motorral, majd utána talán elkezded érteni, h miért zabálják egyesek 2 kanállal minden cseppjét.A világa és a grafikája egyszerűen gyönyörű, számomra(!) oda vissza lenyomja az unreal engine-t, nem mert részletesebb, csak egyszerűen nagyon a játékhoz illő. Na meg h is mondjam az egyik legrealisztikusabb játék, persze ebbe én is bele tudnék kötni, de azt azért sokszor éreztetik (legalábbis tették az első részben, a 2ik hardban is könnyű),h főhősünk Gordon Freeman (a két lábon járó legenda), akkor is csak egy egyszerű halandó.
Nah mindegy inkább abba hagyom, ez nem az a topik, csak nehéz nem beszélni az egyik nagy kedvencről. -
_ak_
addikt
Btw a GTA 4 szerintem is kimondottan jóra sikerült, pedig nem keveset játszottam az előző részekkel sem. Mikor elsőre kipróbáltam, nem győzött meg egyből, de ahogy játszottam vele, haladtam előre a sztoriban, egyre inkább magába szippantott a hangulata. Bár 10/10-et én sem adtam volna neki.
Mr.Grincs: van már goldod? Ki szeretném próbálni, h be tudlak-e hívni pc-s multiba.
-
_ak_
addikt
válasz
30z.Samu #26897 üzenetére
Vmire csak jó.
A másik amit nem láttam még itt: PDP unveils the motion sensing Gametrak Freedom controller for the Xbox 360
Haha, itt meg cáfolják, h a Blizzard egy új konzolról tárgyalt volna az m$-el. azt hiszem inkább abba hagyom a hírek olvasgatását.
-
_ak_
addikt
Baaaazzzeg, ugye ez is csak tréfa?
do3om: csak eladásra jók. ill achievement szerzésre, ha mindet összegyűjtöd. amint megszokod az irányítást könnyű lesz a lesz a játék, meg amúgy is. szerezz még egy embert és szúrjátok coopba, exponenciálisan nő a játék élmény. 6os chaptert egészbe és még egy pár pályát profba vittem végig haverral, úgy h nekem csak alap cuccaim voltak. futottam is eleget.
lemaradtam Kasza08 metamorfózisáról
de ahogy olvasom félig jól sikerült
-
_ak_
addikt
válasz
karakpecze21 #26715 üzenetére
Többen vannak mint hinnéd, ha nem is ezen a fórumon, de máshol épp elég tapasztalt gyűlt össze ahhoz, h tényleg azt lehessen mondani, h falcon v2 eddig a legjobb.
-
_ak_
addikt
válasz
Mr.Grincs #26712 üzenetére
PC-n még most is csak a sux van vele. Amúgy én is úgy tudtam h a warezolt gta4el van csak gond, és az is azért, mert a régi fw-knél opcionálisan lehetett 8 vagy 6-szoros olvasási sebességet állítani, így aztán nem csoda, h kocsikázás közbe lemaradt a pálya 3/4ede, de origi stuffnál még nem hallottam ezt. a te helyedben nyomnék egy reinstallt a játékra, szerintem az segítene. btw nálad is lite on drive van ugye?
bwoay: az olyan shoppok amik foglalkoznak szervizeléssel megcsinálhatják, h adnak garit a boxra, teljesen függetlenül az ms garitól. ill a a hűtés mód, ha nem gányolva kerül bele a gépbe, akkor könnyen visszaállítható az eredeti formájába
-
_ak_
addikt
válasz
Djuree #26607 üzenetére
cod1et csak haverokkal funból, pavlov only sniper, 2vel kezdtem és nagyon sokáig meg is maradtam annál, és bár a hun cod scene-el csak érintőlegesen találkoztam, a noobokat bőven kinőttem így már nem volt fun, csak úgy felmenni egy szerverre és lövöldözni. a 3 szerintem egy az egyben fail, igaz amikor azzal játszottam még pcvel toltam és hát ahhoz képest ugye lényegesen más élmény volt. a 4et talán még a 2nél is jobban szerettem, egyszerűen közelebb áll hozzám a modern warefare, csak sajnos egy olyan teambe kerültem bele, akikkel nem igazán tudtunk feljebb lépni és szép lassan bele untam az egészbe, és ezen az 5 sem tudott semmit változtatni. egyszerűen szerintem nem tettek bele semmi olyat ami feljebb emelné a 2 szintjétől. az én szemembe egy rókabőr pár új fegyverrel és pályával.
az mw2öt én is várom, de ahhoz már szinte csodának kell történnie, h érdekeljen a multi is.arra mondjuk még kíváncsi vagyok, h a liveon is annyi cheater van-e mint mondjuk pc-n, de akkor is zavarna, h egy controllernek egyszerűen megvannak a maga határai és azt akkor sem lehet átlépni, ha napi 12órát gyakorolnék.
-
_ak_
addikt
válasz
bexinho23 #26603 üzenetére
A fun meccsekre gondolsz vagy a hc gamingre?
Én úgy hallottam,h a nagy csapatok inkább vissza mennek a 2-re. Amikor "játszottam" vele még pam sem volt, ill a pro modot is akkor tájt mondta vissza a készítője, márpedig egy rendes mod nélkül nincs hivatalos meccs.-kdM-: én speciel meg sem próbáltam összehozni a multi részét, pedig a 2vel és a 4el sokat játszottam, mindkettő itt figyel eredetiben egy karnyújtásnyira tőlem, de waw-ot még véletlenül sem jutott eszembe megvenni.
-
_ak_
addikt
válasz
Mr.Grincs #26601 üzenetére
Szerintem alapvetően az a baj, h nem nagyon játszottál ezekkel coopba, ill lehet h gyökeresen mások a szokásaid. én pl kedveltem a cod sorozatot, de az 5el akkor sem játszanék, ha fizetnének érte, szerintem erősen közelít a nulla felé. 2 dolog tetszett benne a zombie mód (amit szintén nagyon hamar meg lehet unni, mert egyszerűen nincs vége), meg az h a nehéz gépfegyverrel lehet csonkítani.
(amúgy az 5 vagyis a waw még pc-n is elbukott, már ha a multi részét nézzük, akkor nagyon pofára esett.)Persze nem akarom megmondani neked, h mi a frankó, csak érdekes, h épp az xbox krémjét szelektálod ki. ha érdekel elmondom neked is, h hogy lehet neten keresztül system linken játszani, nem kell hozzá piszkálni a boxot, csak routeren kell ezt azt állítgatni és feltenni egy progit a gépedre.
-
_ak_
addikt
válasz
Mr.Grincs #26593 üzenetére
Azon mi is tűnődtünk, h vaj' mér nincs benne egy katana?
Bár el tudok képzelni jobb grafot is, de ha jobban belegondolok boxon nem láttam még sokkal szebbet, sőt, talán itt a legszebbek a robbanások.Azon ritka játékok közé tartozik aminek még rendes HANGULATA van, amibe bele tudod élni magad és szinte kiabálva állsz fel a fotelből, h TÖLTS MÁÁÁR, amikor 4-5 zombi a sarokba szorít, vagy amikor jön a bagman és szinte pánik szerűen menekülsz előle, miközben imádkozol, h nehogy véletlen egy zsákutcába fuss.
Csak ehhez min veteranba vagy profba kell menni, persze könnyebb fokozaton is élvezetes, csak később, amikor már tápos fegyvereid inkább rambonak érzed magad, mint egy egyszerű halandónak. Az igazi resident evil mivoltát profba adja meg a játék. Pl. eltűnnek a fix töltények (tehát csak randomra lehet találni), gyógyító cucc helyett, csak pénz van, és míg te csak 85%-ot sebzel az enemyken, addig ők 10szeresét a normális támadásnak, tehát egy mezei zombi ütése is szinte nullára üti a a teljes hp-dat, ami annál nagyobb az egyből lecsap, és ha ez bekövetkezik, akkor szinte azonnal meghalsz, ha nincs közvetlen melletted a társad.
Sose voltam RE fan, de be kell, h lássam jobban élvezem itt coopba a gyilkolást mint a gowokba, pedig eddig azok voltak a standardok. Én tuti ezt venném meg a Te helyedben, persze nagyon sokat dob rajta, ha coopa tudsz vele játszani. Az ai, komolyabb fokozaton inkább csak hátráltat.
-
_ak_
addikt
2 év teljes körü + 1 év rrod = ? rrod gari összesen
amúgy mi történt, h megült a topik. csak nem mindenki re5özik?
nekem már majdnem 30 órám benne van. bsaa emlémákat gyűjtsétek sheva tribal rucia kick ass
Btw, ha linkelnék egy módszert, h h lehet a boxal neten keresztül syslinkbe játszani (úgy mint a hamachival) az ugye nem számítana wareznak?
-
_ak_
addikt
válasz
Mr.Grincs #26456 üzenetére
Melyik volt az az utolsó játék amivel többet játszottál? Mármint amit nem vittél végig ennyi idő alatt?
Na jó, a gta 4-et nem tudtam hamar végig vinni, igaz egyáltalán nem is akartam hamar befejezni, de amúgy a játékok többsége ált. kb 6 órás.
Többnyire az achievementek megszerzésével többet lehet bíbelődni, mint magával a játék sztorijának a végig vitelével.
-
_ak_
addikt
ott más lesz a probléma.
xlitee: Lehet olvasófej gond van, sajnos az is előszokott fordulni. Mióta van meg a box? MInden más játékot visz vagy csak azokat nem?
(jan): [link] elviekben ezen az oldalon megtalálható, középen keresd. az overcool így hirtelen nem vágom, h hol van. videok mennek már?
-
_ak_
addikt
válasz
tiv83us #26161 üzenetére
A fene sem gondolta volna, h az asszony előbb megy rá az RE5-re, mint Te.
Bár ha tényleg mindent aznap szereztél be, akkor elég mozgalmas napod lehetett.
Btw a v-sync az amikor egy vízszintes csík néha megjelenik a képernyőn? Főként mozgalmasabb jeleneteknél, de elég gyakran találkoztam ilyennel, mind crt monitoron, mind 60hzen full hdba egy lcd tvn.
szerk.: re5 természetesen
-
_ak_
addikt
válasz
runner 125 #26141 üzenetére
Több mint valószínű, h az egy első generációs box. Xenon vagy Zephir
tiv83us: Bár szerintem könnyen megszokható (azt leszámítva, h célzás közben nem lehet mozogni), de egy pár fórumon írták, h az old (joy) configgal könnyebb. Az ai meg valóban nem túl remek, proffessionalba egyedül végig sem lehet tolni a játékot.
De mind ezek ellenére is magával ragadó tud lenni.
-
_ak_
addikt
válasz
Lotusomega #26115 üzenetére
Pedig van topikja: [link]
Mi is majdnem feladtuk ott, mert iszonyat sokat lőttük, de egyszer csak darabjaira hullt.
persze lehet, h van egy okosabb trükk is.
-
_ak_
addikt
Egy újabb leírás, h hogyan konvertálhatjuk át az mkv-t mp4be a GOTSent progival. [link] Lényegesen gyorsabb és egyszerűbb, mint az előző verziók. Elvileg a feliratot is bele tudja ágyazni az mp4be. (bár ez utóbbi nem tudom, h h megy. hozzáteszi csak vagy rá is égeti-e)
-
_ak_
addikt
válasz
Mr.Grincs #25959 üzenetére
A házasság után amikor kiválasztod a házat, h melyikbe lakjon elvileg utána lehet hemperegni a leányzóval, DE ha jól emlékszem akkor a a town square-i könyvesboltban lehet megvásárolni a 'come hither, dear' könyvet, amit elolvasva kapod a szobára hívős expressiont.
Más. Mennyire vannak cheaterek liveon? Ill gta 4et tolta valaki multiba?
-
_ak_
addikt
válasz
Mr.Grincs #25957 üzenetére
Már mint mi nem megy?
What you have to do is get married and sacrifice your spouse. The easiest way
of doing this is to go to Bower Lake, The Gypsy Camp and get somebody to fall
in love with you with Gifts/Expressions. When the heart above their head turns
red you can give them a ring to get engaged (you can get a ring from Bowerstone
Market). Then go to your Gypsy Caravan and press A on the paper on it to Use
it, then select "Set as Marital Home" and you will be fully married. Then get
your wife to follow you with the "Follow" expression and fast travel to
Rookridge, The Temple of Shadows and sacrifice your spouse from 12am-01am.Ugye a Defender of the Light questet még nem csináltad meg? Tehát nem ölted meg Cornelius Grim-et. ( bár elvileg akkor be sem tudnál menni a templomba, de azért menjünk biztosra.)
-
_ak_
addikt
Ezt az re5-öt többszörösen benéztem, tiv esetében nem láttam a fától az erdőt, play asian meg pont azokat néztem ki, amelyeket nem küldik europába. Most megnézni és egyből megtaláltam. [link]
szerk.: most látom, h Skynet is belinkelte már, asszem mára már el is teszem magam.
szerk.2: feleségedet/férjedet kell feláldozni. amúgy meg ajánlom a www.gamefaqs.com oldalt, szinte mindenhez minden mennyiségben található faq. már ha nincs problémád az angollal.
-
_ak_
addikt
válasz
Siffredi #25949 üzenetére
Hmm, nem tudom, h honnan szedtem a 9-ét, de végül is mindegy. Az 5-en megjelent ntsc-j region free, tehát ha van kapcsolatod a "kintiek" közül, akkor már oda vissza játszhattad volna játékot. Plusz tiv is linkelt egy best buy-os x360at re5-el, ott sem találtam semmi olyasmit, h még nem lenne elérhető.
-
_ak_
addikt
Live-on mennyire jellemzőek a cheaterek? Főként a gta4 miatt érdekelne, azért is vettem meg eredetibe PC-re, h multizni tudjak vele, de szó szerint ellehetetlenítik ezt a cheaterek.
Btw most már hivatalosan is lehet beszélni a RE5-ről. Nem ismerem annyira az előző részeket, de ezt alig bírtam abba hagyni.
Local coopba küldtem haverral és bár még nem vittük végig (utsó chapter maradt), de már tuti, h veteranba is neki fogunk állni. Legutoljára halo 3-at vittük végig legendarybe, helyenként az sem volt piskóta. Sztem egyszerűen rá lehet szokni erre, sokszor már hiányzik a kihívás a játékokból.
-
_ak_
addikt
válasz
Crazyman33 #25839 üzenetére
Természetesen a ha gépen törlöd a fiókodat, attól még a netes live id reg megmarad. Amennyiben attól is megszeretnél válni, akkor jelentkezz be az ( [L:account.live.com]account.live.com[/L] - ez így miért nem működik
) oldalra az azonosítóddal, majd lent keress egy olyat, h A fiók megszüntetése.
Amennyiben az utóbbit választod, akkor a elsőnek az xboxról töröld az id-t. (a webes törlés nem megy végbe egyből, vmi 3 hét rémlik nekem, ha az idő alatt bejelentkezel akárhova azzal az id-vel, akkor megszakítja a törlési folyamatot.)
-
_ak_
addikt
válasz
Crazyman33 #25836 üzenetére
Ilyet még sehol nem hallottam, de most megnéztem azt a kábelt amit kaptam hozzá és az van ráírva, h patch kábel. Lehet, h még az első szériás prémiumokhoz járt ethernet kábel.
-
_ak_
addikt
Más. Nem tudjátok, h nálunk (
) hol lehetne venni ntsc-s boxot? Haver fonja a haját, mert a pal-os start oceant már megint eltolták. Holott 3 vagy 4 ntsc-s verziója kijött. (ebayt nézegettem, de nagyjából hasonló árban vannak a boxok, így postaköltséggel együtt nem biztos, h megéri.)
-
_ak_
addikt
Ami mindenképp szükséges, h a hálózati központba (network and sharing center) engedélyezned kell a fájl megosztást és a hálózat felderítést. Ezek után látnod kell már az boxot a hálózati helyekbe (természetesen csak ha be van kapcsolva) és meg kell, h jelenjen a wmp11 file sharing részébe.
Step 1: Launch Windows Media Player
* On your Windows Vista-based PC, launch Windows Media Player.
Step 2: Turn on media sharing.
* Click the arrow below the Library tab, and then click Media Sharing.
* In the Media Sharing dialog box, select the Share my media to check box.
* In the list of devices below the Share my media to check box, select your Xbox 360.
* Click Allow.
* Click OK.Ez a wmp 11 része itt többet nem is lehet állítani. Ha vmilyen oknál fogva most sem látszódik a box, akkor lehet, h hubos megoldással van a para, de ha sikerült beállítana wmp-t, akkor utána kell keresni a boxon a pc-t, ha nem látja, akkor kikapcsolt tűzfal mellett újra nézd meg. Kb másfél perc ezt beállítani és nem szokott semmi csavar lenni a történetbe, ha így nem működik, akkor a hubban keresném a problémát.
Siffredi:
jó eséllyel, de állítólag nem kicsit lett jó a játék. pár haver tolja syslinken keresztül coopba és nem bírják abbahagyni
-
_ak_
addikt
Februári frissítés "részletei".
p_milan:információim szerint nem lehet, csak ha connectivity kittel összekötöd a box hdd-t és mondjuk egy Xplorer 360al manuálisan bemásolod a megadott könyvtárba. Viszont ilyen frissíéseket ritkán találni a neten, többnyire csak x360 warez oldalakon (bár bevallom még ott sem láttam ilyesmit, csak a leírás ezt említette).
Közbe megtaláltam h honnan van az infó, de mivel erősen warez lenne ezért csak priviben küldöm el a linket, ha valakit érdekel. -
_ak_
addikt
Majdnem meggondolatlan voltam és azt írtam, h a Shell Schock 2 eddigi legrosszabb x360as játékom, de eszembe jutott a force unleashed. Igaz, utóbbi ha nem bugzott volna így, akkor fényévekkel verné az SS 2. Holnap megpróbálom még folytatni, de ha továbbra is ilyen sivár unalmas idegesítő cucc marad, akkor végig sem fogom vinni.
De az is lehet, h a FEAR 2 tette magasra a lécet, csak kár h a mostani játékok többsége ilyen rövid.
Halo Wars meg...alapjáraton nem lenne rossz, egyszerű jópofa kis stratégia, csak egyszerűen idegesít, h ha vmi felvillan térképen, akkor nem tudok oda kattintani egyből. Nyilván lehet konzolon is jól játszani RTS-t, de pc-n sokkal egyszerűbb. Meg zavart, h "kis felbontású", amit arra értek, h egyszerre szerintem nem látok át elegendő területet. olyan feelingem van mintha 800x600ba játszanám. Ettől függetlenül itt több havernak is bejött a cucc. -
_ak_
addikt
Csak gold-al lehet party chatelni több emberrel? Próbáltom most egyszerre két haverral dumálni, de ha az egyikkel dumáltam akkor a másik átkerült waitingbe. Ekkor próbáltam meg party chatbe hívni, de nem tudtak csatlakozni.
-
_ak_
addikt
válasz
guti86 #25401 üzenetére
Sose voltam street figteres, ezután sem leszek. Az egy dolog h grafikailag 3 évvel is elvan maradva (ok a cell shading más tészta, de akkor se mondhatni szépnek a játékot), ill miután már megszoktam a tekken/doa kombókat, valahogy sivárnak tűnik az sf.
A másik ami meglepett a grafikával az a race pro. na az minden tekintetben el van maradva a mostani mezőnytől. Szimuláció terén nem tudom, h hogy áll. feltételezem azt elég jól megcsinálták, de mivel nem szoktam hc szimulátorokkal játszani, nem is tudok nyilatkozni róla.
Ami viszont egész kellemes volt az a FEAR 2. Tényleg egész hasonlít az első részre, mind sztori mind elborultság terén.
-
_ak_
addikt
Az első és a második (2/b) megoldás még jó is lehet, ha kezelik a feliratokat is. Ez esetben az sem zavarna, h emiatt egy 3rd party programot kell telepítenem, de a második megoldás 2/a-hoz szükséged van egy HD tuner kártyához is, miáltal elintézhető a streamelés.
Mindenesetre köszi a linkeket, ha lesz időm / kedvem az első megoldást kipróbálom, ha az is befuccsol, akkor a köv. xboxig nem is érdemes ezzel foglalkozni. A második megoldás esetemben meg azért bukta, mert a vista buisnessbe nincs wmc.
-
_ak_
addikt
A win7es media center nem tudom, h mit produkálna, de anno a vista media centerével hiába valónak bizonyultak a próbálkozások, mármint az mkv ügyében. Feliratra nem emlékszek h volt-e vagy sem.
Az mkv lejátszásához is csak ezt a tutorialt találtam, de itt is csak azt írják le, h hogyan nyerjük ki az audio, video sávokat és gyűrjük bele pl egy mp4-be.
A fülhallgató témával kapcsolatban, meg vmi olyasmit találtam, h azokkal a fülesekkel lehet jó hangerőt elérni, amik kapnak vmi áramot, elemesek vagy még inkább az usbs megoldások a nyerőbbek. Persze a tehetősebbek vehetnek pl egy Ear Force X4-et is egyből. A wireless adaptere még a digitális jelet is kezeli, csak más kérdés, h ennyi pénzt még akkor sem szívesen adnék érte, ha lenne rá. (ha jól emlékszem nálunk a legkisebb testvér is 14k volt az uberkonzolnál)
Ezeknél a megoldásoknál is olcsóbb viszont, ha egy pc mikrofon bemenetét használjuk és arra kötjük a fülest, ehhez csak egy átalakító kell (rca-jack) ill hosszabbító vezetékek. -
_ak_
addikt
Mintha valahol azt olvastam volna, h az elsőszériás x360ba volt egy exploit amit kihasználva, lehetett a 360ra is vmi linux kernelt telepíteni, de ezt nagyon hamar javították és csak speciális megoldással lehet ezt újra elérni. Feltéve ha egyáltalán igaz volt az írás, mert sem képeket sem, részleteket nem közölt, szóval jelen álláspont szerint nem lehet többet kihozni a boxból, mint amire szánták.
A feliratot meg sajnos csak úgy lehet hozzáadni, ha "beleégetjük" a filmbe, de ez általában csak az egész film újrakódolásával oldható meg, ami idő és minőség vesztesség. de ha tévedek akkor valaki javítson ki!
Más. A boxon lehet valahol külön erősíteni az audio hangerőt? A media playeres hangerő úgy tűnik nincs hatással a játékokban lévő hangerőre, és mivel én egy rca-jack átalakítón keresztül fülest kötöttem a boxra, szükségem lenne némi +craftra, mert alapból nem túl hangos (pontosabban épp h nem csendes), de nem igazán találtam semmi ilyesmi opciót.
-
_ak_
addikt
A hd dvd player csak videókat nyom le vagy meglehet valahogy oldani, h játékokat is?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest