- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sosperecek18 #36738 üzenetére
Jófajta a Forza3?
2.dvd-n úgy olvastam csak autók meg egy két pálya van!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
heihachi #36610 üzenetére
Jah értelek, én alap beállításokkal játszom, igaz béna vagyok benne: D mindig ko-t kapok! de maga a game tetszik!
igaz a box-om 5napja be sem kapcsoltam és igazából már 2 hete nem is játszottam vele :S
lehet a végén eladombár annyira olcsón vettem h nem éri meg eladni.
-
Csabee.
nagyúr
Biztosan ismeritek fórumról kedved Xirtam kollégát!
felvett msn-re hogy cseréljünk játékot, kellett neki 6cd.. elküdltem postán elsőbbségivel!
Ő nem küldte el nekem az általam választott hatot, csak 3 hétre rá.. ma jött a posta 4lemezt küldött! Ennyit a korrektségéről! Írtam rá ph-n hogy megjött, nem válaszolt, aztán láttam hogy azóta le is törölt msn-ről! Amióta írtam neki ph-n ma..így bízzak meg az emberben..
-
Csabee.
nagyúr
Hamarosan jön a Forza3
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #36379 üzenetére
Nah várjál.. ez megint csak új nekem! ha monitorra kiküldöm a képet DVI átalakítóval akkor a hangot hogy tudom majd megoldani?
Illetve ha majd tv-m lesz akkor sima HDMI-HDMI viszi majd a hangot is?
Most ovlasgatom az 1.hozzászólást.. de most nekem kb 2 kábelt kell vennem akkor.. hang miatt. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #36375 üzenetére
Az a baj hogy tv-t karácsony környékén veszek ha minden igaz.. De most monitorra rákötném mert régi tv-m van, és pl egy FIFA meccsnél, vagy bármilyen játéknál a kiírás nagyon pixeles, nem olyan kontrasztos mint a HD monitoromon!
Ezért gondoltam hogy veszek kábelt!
Mit javasolsz? Akkor vegyek egy HDMI-HDMI kábelt, és rakjak rá egy DVI átalakítot? -
Csabee.
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #36372 üzenetére
Mindenképpen 5méterest veszek! Inkább legyen hoszabb mint rövidebb!
De a kérdésem az, hogy tv-nél is tudom majd használni a DVI kimenetet? Illetve a HDMI-HDMI kábellel vagy ha HDMI-DVI kábellel kötöm össze az xobxra a tv-t/monitort akkor ugyan olyan minőségű képet ad?
Mivel jobb az aranyozott végű csatlakozó?
-
Csabee.
nagyúr
Tegnap kipróbáltam a TNA Impact játékot!
Aki szereti a pankrátor játékokat, bunyót, verekedést, annak ajánlom! -
Csabee.
nagyúr
válasz
szaszlaci #36298 üzenetére
Én az áramot külön vinném be 220ról az nem számít.. egy kábelt belevezetek a boxba az nem para még nekem
Csak azt kéne megoldani hogy 220ról átkonvertálja a neonoknak külön! Neon mellé raknék bele még ledet
Szeretném teljesen egyedivé tenni a box-omat
_ak_ Computermode-t ismerem, kinn van cinkotán jó messze, még a BLcomputer sem rossz erre a célra!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #36289 üzenetére
Az korrekt!
Valaki moddolt már olyat hogy potmétert rakott a ventilátorokra?Fordulatszámszabalyzóra gondoltam..
Illetve az xbox alaplapján van valami tápcsati vagy valami? Mert gondoltam arra hogy pakolok bele neoncsöveket meg kivágom az oldalát szépen , meg átfújnám a házat is valószínűleg! -
Csabee.
nagyúr
válasz
Crazyman33 #36250 üzenetére
Nem kell nagy teljesítményű router..
jól sugározza akadásmentesen viszonylag kis sávszéllel
Meg otthon a hálózatok nem igazán vannak agyonterhelve sok esetbe! De tény minél jobb a routered, annál jobban tudsz streamelni xbox-ra tv-re digitális képkeretekre stb..
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Crazyman33 #36247 üzenetére
De itt csak lankábelt kell bedugnod! Nem kell nagyon nagy router..
sima 54mbit-es is elég.
Itt a vezetéknélkülin van a hangsúly!
-
Csabee.
nagyúr
Srácok! Ha hálózati kábel bevan dugva az xbox-ba és van otthon routered, akkor gépről tudtok HD filmeket streamelni tv-re xbox-on keresztül MediaCenter segítségével könnyedén!
Ma volt technet szemináriumon! Ez bajomi jóó!
-
Csabee.
nagyúr
Új tenisz-es játék mikor jön ki Xbox-ra tudtok valamit?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rudymester #36156 üzenetére
A játék elején amikor a játékot elkezded akkor feljön egy kérdés hogy milyen szinten szeretnél játszani és akarsz-e féksegédletet! És te hagyod jóvá a dolgokat, nem alapból van benne.. (bár demo-ba nem tudom, azzal nem játszottam)
-
Csabee.
nagyúr
Xboxon neten úgy nem lehet játszani hogy kikerülni a Live-ot ?
(pc-n lehet direkt ip-n simán játszani) , gondolom hogy nem lehet.. de annyira még nem értek hozzá, szóval megkérdem inkább.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Gebriel #36132 üzenetére
Idézem:
"Gyakorlatban nem próbáltam, de úgy tudom, hogy kisebb nem lehet csak nagyobb. Vannak nagyobb wd-k amiket támogat (csak a típusszám jó legyen-BEVT/BEVS). De mivel xbox 360 HDD firmware egyelőre csak 120Gb-ig van így ha veszel egy nagyobbat akkor bukod a többi HDD helyet...akkor is 107GB lesz a szabad hely. Egyébként a HDD hackr nevű program verziójától függően változik a támogatás. (általában van a program mellett egy readme és akkor ott le van írva, hogy miket kezel már-elég sokat kezel jelenleg)
És akkor ha számolom akkor 6500 a vinyó+ keret az 3500...szóval 10-ből ki lehet hozni...Barátibb mint a bolti..."
-
Csabee.
nagyúr
Akinek kellenek backup lemezek azok írjanak privibe
-
Csabee.
nagyúr
Gridnek jobb az irányítása mint a Shiftnek úgylátom
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Hammon Serra #36093 üzenetére
Okés, Plazmát semmiképpen nem veszek, azok már kimennek a divatból LCD-ké a jövő, illetve a LED-es technológiáké! Nekem megfelelő az LCD képe is, mondom egy régi tv-hez képest fényévekkel szebb lesz a kép ..
Majd azt kell megnéznem hogy a tv adásokat hogy fogja be, mert legtöbb adás 4:3ba van még mindig, akkor a tv két szélén fekete sávok lesznek? vagy hogy oldja meg megnézem, de én TV adásokat keveset nézek, csak Sport műsorok, természet műsorok esetleg, meg híradó! A többi egyáltalán nem érdekel!
50%ban Xbox-ra használnám 40%ban DVD-zésre, 10%ban TV adások nézegetésére a TV-m. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Hammon Serra #36091 üzenetére
A mostani tv-m nél bármelyik jobb
erre gondoltam : [link]
Hát pedig úgy lesz hogy ennyi pénzem van
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Xbox-on ha most játszom 4:3as képfelbontásba van! Lehet ma veszek egy TV-t!
A kérdésem az hogy automatán a felbontást felfogja ismerni? Vagy hogy lesz? Illetve a másik hogy a 82cm-esen jó játszani azt vágom, de a 94cm-es? Felbontásbeli gondok nem lehetnek? Elvileg Full HD-s lesz a tv, ha megveszem )
-
Csabee.
nagyúr
Most nyertem meg a Colin Mcrae emlékfutamot! Kemény volt a pilóták neve, volt amin meglepődtem! A végén a videó vágás naggyon jó!
-
Csabee.
nagyúr
Srácok! Lenne egy kérdésem
Hűtésmoddolt az Xbox-om, és a kérdésem az arra irányulna hogy amikor kikapcsolom az xboxot, utána még 5percig pörögnek a ventilátorok! Ezt az időzítést hol és hogyan állítják be? Sajátkezőleg áttutnám babrálni más időzítésre? -
Csabee.
nagyúr
Dirt2-t aki végig vitte az hányas szinten vitte végig?
-
Csabee.
nagyúr
Piacon vettem 2000ért 4db Duracell 2000mAh/1,2 NiMH
Szerintetek jó ár?
-
Csabee.
nagyúr
Ma votlam xbox boltba és megnéztem nagykijelzős LCD-n hogy milyen az xbox grafika, hát elképesztően jó!
Igaz láttam a boltba jó pár két piros led-es és egy épp bevitt 3led-es xboxot is
-
Csabee.
nagyúr
Dirt2-vel hogy haladsz? NFS_t elkezdtem de felidegesíett, szóval marad a Dirt..
De ez nagyon klassz kis game.
A kábelre meg amit linkeltél még vissza térünk! Az jólesz majdnekem a tv-hez is?
Ezen a kábelen szebb képet ad majd az LCD mi nt a hozzá kapott kábellel meg scart átalakítóval? -
Csabee.
nagyúr
Szintén újdonság nekem, hogy h aa controlleren hosszan nyomom az x-et akkor kihozza rögtönhogy controller of vagy log off..
-
Csabee.
nagyúr
Nost most merült le az ellem 9napot bírta villogással
Az elég jónak mondható! Duracell sima elem volt benne!
-
Csabee.
nagyúr
Ilyen monitorom van! Milyen kábelt vegyek hozzá? Hol tudom a legolcsóbban ezt beszerzni? Tv-n nem olyan szép a kép min egy monitoron
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest